Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

όχι, δεν νομίζω ότι είναι στεναχώρια! δεν ξύπνησα με τέτοια αίσθηση! ήταν παράξενο όνειρο... χωρίς να διαδραματίζεται κάτι ιδιαίτερο, είχα μια παράξενη αίσθηση! τέλος πάντων...

με στοίχειωσες? μπα, όχι... μάλλον σε συμπαθώ πολύ...!:cool:

Και εγω.......αλλα δεν μου ειπες......αφου δεν ξερεις πως ειμαι πως με ειδες? Για πες για πες ειμαι περιεργη πως με φανταζεσαι........:tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχααα.....αυτή είναι χειρότερη από την δικιά μου τη συνυφάδα..θα σας πω άλλη φορά για αυτήν......

χαχαχα, αυτη ειναι χειροτερη απο ΟΛΕΣ τις κουνιαδες ρε....

βασικα.....για να καταλαβετε για τι μιλαμε....τη Μανωλιδου τη ξερετε? Τη ξερετε! ΙΔΙΑ!!!!

Νιαουρισμα και αγιος ο Θεος!

Και ξερεις τι παθαινω εγω αμα βλεπω γυναικα να νιαουριζει ε? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

χαχαχα, αυτη ειναι χειροτερη απο ΟΛΕΣ τις κουνιαδες ρε....

βασικα.....για να καταλαβετε για τι μιλαμε....τη Μανωλιδου τη ξερετε? Τη ξερετε! ΙΔΙΑ!!!!

Νιαουρισμα και αγιος ο Θεος!

Και ξερεις τι παθαινω εγω αμα βλεπω γυναικα να νιαουριζει ε? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ράννια μου, έχω λίγο υπόψη μου... το είδος των ανθρώπων που περιγράφεις...

το μόνο που έχω να σου πω (συνοπτικά) είναι - διακριτικό χειρισμό στον άντρα σου - μην τους αφήσεις να σου φαρμακώσουν το γάμο σου...

άσχετο - τόχεις βαφτίσει το παιδί?

Καταλαβα με το παραπανω το στυλακι της κουνιαδας σου. Δεν ξερω αν με ενοχλει περισσοτερο η δικια σου ή η δικια μου που εχει δει το παιδι 1 φορα απο τοτε που γεννηθηκε. Με τους πεθερους ειμαι οκ. με την κουνιαδα μου οχι..........

η δικιά μου ποτέ!! δεν ήρθε ούτε στα βαφτίσια γιατί μας κρατάει μούτρα επειδή τα πεθερικά μου έγραψαν σε μας το γωνιακό από τα δύο οικοπεδα που είχαν εδώ...

άσχετο αν αυτή έχει 6 σπιτια στην μυτιλήνη που διαμένει....

Διαφημίσεις

η δικιά μου ποτέ!! δεν ήρθε ούτε στα βαφτίσια γιατί μας κρατάει μούτρα επειδή τα πεθερικά μου έγραψαν σε μας το γωνιακό από τα δύο οικοπεδα που είχαν εδώ...

άσχετο αν αυτή έχει 6 σπιτια στην μυτιλήνη που διαμένει....

Τι γινεται ρε φιλε.........ελεος......παντως εγω αν ειχα την Μανωλιδου για κουνιαδα θα εκοβα εισητηριο για να την βλεπουν να εβγαζα και κανα φραγκο........

Τι γινεται ρε φιλε.........ελεος......παντως εγω αν ειχα την Μανωλιδου για κουνιαδα θα εκοβα εισητηριο για να την βλεπουν να εβγαζα και κανα φραγκο........

αλλο που δε θελει να επιδεικνυεται! χαχαχα

εν τω μεταξυ ο αντρας της γυναικολογος...και γενικως απο οικογενεια γιατρων! μια ακομα φορα να ακουσω οτι ειναι γιατροι...αληθεια σας λεω...θα παθω τετανο!

μια μερα της λεει ο αντρας μου.....ε και τι να κανουμε τωρα....κι εμεις (πολυ το γουσταρα αυτο το εμεις!!!!) ειμαστε ολοι μηχανικοι....

Το βουλωσε προς στιγμη....αλλα...τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου....

Λες κι εμεις ειμαστε τιποτα του δρομου μη γ@μησω τιποτα :evil::evil::evil:

(sorry e....)

Και εγω.......αλλα δεν μου ειπες......αφου δεν ξερεις πως ειμαι πως με ειδες? Για πες για πες ειμαι περιεργη πως με φανταζεσαι........:tongue:

δεν σ' έχω φανταστεί κάπως, ειλικρινά...! κι αν βάλω το μυαλό μου να δουλέψει τώρα - κρίνοντας από τη φωτό της κόρης σου - πρέπει να είσαι μια κούκλα όπως και η μικρή!

αλλά ελλ... μη με παρεξηγήσεις... στον ύπνο μου δεν ήσουν και τόσο όμορφη! και προσωπικά, κανένα πρόβλημα! πιστεύω στη γοητεία, όχι στην ομορφιά...

λοιπόν... ήσουν μετρίου ύψους, υπέρβαρη, με μέτρια κυματιστά-κατσαρούλια κοκκινο-καστανωπά μαλλιά, χλωμό πρόσωπο-σκιερό..., μάλλον σκούρα μάτια, φόραγες μια ρόμπα παλιακιά... κι ήσουν αφηρημένη αλλά απλά και παράξενα φιλόξενη σε μένα που ήρθα ξαφνικά σπίτι σου κι είχα μια αγωνία για κάτι (άσχετη με σένα) και πήγαινα από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να βρίσκω άκρη...

αλλο που δε θελει να επιδεικνυεται! χαχαχα

εν τω μεταξυ ο αντρας της γυναικολογος...και γενικως απο οικογενεια γιατρων! μια ακομα φορα να ακουσω οτι ειναι γιατροι...αληθεια σας λεω...θα παθω τετανο!

μια μερα της λεει ο αντρας μου.....ε και τι να κανουμε τωρα....κι εμεις (πολυ το γουσταρα αυτο το εμεις!!!!) ειμαστε ολοι μηχανικοι....

Το βουλωσε προς στιγμη....αλλα...τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου....

Λες κι εμεις ειμαστε τιποτα του δρομου μη γ@μησω τιποτα :evil::evil::evil:

(sorry e....)

η εν λόγω κυρία τι επαγγέλεται????

Διαφημίσεις

η εν λόγω κυρία τι επαγγέλεται????

γαλλικη φιλολογια εχει τελειωσει και ενα μεταπτυχιο...που αλλου? Στη Γαλλια! Δημοσιες και Διεθνεις σχεσεις....

Ειναι πολυ καπατσα στη δουλεια...δουλευε αρκετα χρονια στην γαλλικη πρεσβεια, μετα γραμματεας στον ΑΝΤΕΝΝΑ του γενικου διευθυντη και τωρα στη BAYERN γραμματεας καποιου διευθυντη....

Στη δουλεια την παραδεχομαι...ολα με το σπαθι της τα εχει κανει και ποτε χωρις μεσον....

Γιωργο...απο τον πεθερο μου....ακομα δε το χω χωνεψει....:(:(:(

Γιώργος - ωραίο, αντρικό όνομα - κράτα μόνο αυτό!

για τη μανωλίδου τι να πω... θα μπαναριστώ δια παντός!

γνώμη μου για αυτές τις γυναίκες... ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΕΣ!

συμφωνώ και καληνυχτώ!!!!!!!!

δεν σ' έχω φανταστεί κάπως, ειλικρινά...! κι αν βάλω το μυαλό μου να δουλέψει τώρα - κρίνοντας από τη φωτό της κόρης σου - πρέπει να είσαι μια κούκλα όπως και η μικρή!

αλλά ελλ... μη με παρεξηγήσεις... στον ύπνο μου δεν ήσουν και τόσο όμορφη! και προσωπικά, κανένα πρόβλημα! πιστεύω στη γοητεία, όχι στην ομορφιά...

λοιπόν... ήσουν μετρίου ύψους, υπέρβαρη, με μέτρια κυματιστά-κατσαρούλια κοκκινο-καστανωπά μαλλιά, χλωμό πρόσωπο-σκιερό..., μάλλον σκούρα μάτια, φόραγες μια ρόμπα παλιακιά... κι ήσουν αφηρημένη αλλά απλά και παράξενα φιλόξενη σε μένα που ήρθα ξαφνικά σπίτι σου κι είχα μια αγωνία για κάτι (άσχετη με σένα) και πήγαινα από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να βρίσκω άκρη...

βρε κουκλα μου με κανεις και χαμογελαω. Περιμενες να σε βοηθησω με κατι!.....υπεροχο .....και εγω σε συμπαθω πολυ και λεει πολλα μιας και δεν εχω πολλα με σχεσεις στο ιντερνετ. Μετρια ειμαι, και γεματη (πλεον).......τα υπολοιπα τα εχασες :wink:....δεν εχει σημασια πως ειμαι ετσι και αλλιως οπως λες. Η μικρη ειναι οντως κουκλα (κουκουβααα) αλλα εχει παρει απο τον μπαμπα.......(ναι ναι ειναι και αυτος κουκλος....αναθεμα.....αυτο με τραβηξε επανω του και το υψος του. 1.86 επιβητικος.....αντε να πω οχι)......η μικρη δεν πηρε απο εμενα παντως :tongue:

Παντως σαν ονειρο για μενα δεν ειναι καλο να ξερεις. Παλια ρομπα και σκια στο προσωπο σημαινει βασανα.....οχι οτι εχεις αδικο:roll:

χεσμενη την εχω....αλλα μου τη σπαει που εχει απαιτησεις απο μας....

Πχ απαιτουσε τα χριστουγεννα να παμε (γιορταζε) , να παρατησουμε εμεις το ωραιοτατο σπιτακι μας, πρωτη φορα χριστουγεννα με το παιδακι μας, γιατι θα εκανε γιορτη και δε θα ηταν κανεις απο την οικογενεια της....

εμ! οταν σε ρωτησαμε γιατι θα παντρευτεις στην αθηνα...εμεις ημασταν οι βλαχοι...κατσε τωρα με τους αριστοκρατες σα τη καλαμια στο καμπο!

Φυσικα θυμωσε! Ουτε δωρο τα χριστουγεννα πηρε στο παιδι, ουτε τιποτα. Και παραμονη πρωτοχρονιας καναμε εδω, στο σπιτι μας...ουτε ενα κουτι γλυκα δεν εφερε...

Κοιταξτε να δειτε...ενα πραγμα που δε γουσταρω ειναι οι τυπικουρες....αλλα, μην εχεις απαιτησεις απο τους αλλους....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...