Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ράννια, γιατί έτσι με το εγγόνι τους?

Ειναι ενας συνδυασμος ανθρωπων τσιγκουνηδων, παρτακηδων(κυριως αυτο) και παγοκολωνων....καταλαβαινεις....δεν εχει μανα μου , πατερας σου....δε πα να πεθαινεις....τη ζωουλα τους αυτοι....

Και μιλαμε οτι ειναι το πρωτο τους εγγονι....δλδ...δεν ειναι οτι εχουν και 10 εγγονια να πεις...σε ποιο να πρωτοδωσουν....

Δεν ειναι οτι ζηταω....ουτε οτι αν δε δωσουν που δε δινουν κατι θα γινει...ας ειμαστε καλα εμεις που δουλευουμε σα σκυλια και οι γονεις μου που εχουν σταθει...πιο πολυ απο σπαθι πλαι μας! Αλλα στενοχωριεμαι γιατι βλεπω τον αντρα μου που βλεπει την αδιαφορια και λεει "γιατι ρε πουστη μου?"....απο μεσα του βεβαια ,γιατι δε θελει να τους εκθεσει κιολας. ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράννια συγνώμη ο άντρας σου το δέχτηκε αυτό???????????????

Αμ, δεν ηταν δικο του. Ταγμενο ηταν. Σαμπως ειχε επιλογη λες?........στοκοι ανθρωποι δεν εχω λογια ειλικρινα..........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ.......?! Δεν εχω λογια......και που μενει το κοριτσακι τωρα? Ετσι να δουμε και περιοχη........

Κηφισια αγαπη μου....που θες να μενει? στη κοκκινια? :mrgreen:

Στεναχωρια ειναι αυτο......αμαν δεν φτανει?.........δεν αντεχω αλλο......ελεος.......:( Α, βρε Ζωπ με βλεπεις και στον υπνο σου?........σε στοιχειωσα ε?......:(

όχι, δεν νομίζω ότι είναι στεναχώρια! δεν ξύπνησα με τέτοια αίσθηση! ήταν παράξενο όνειρο... χωρίς να διαδραματίζεται κάτι ιδιαίτερο, είχα μια παράξενη αίσθηση! τέλος πάντων...

με στοίχειωσες? μπα, όχι... μάλλον σε συμπαθώ πολύ...!:cool:

Ράννια συγνώμη ο άντρας σου το δέχτηκε αυτό???????????????

το δεχτηκε δε το δεχθηκε....δεν ηταν δικο του....

Εγω του ειπα....να το δωσουν παντως! Δικο τους ειναι....αν θελουν ας του βαλουν φωτια να το καψουν κιολας....

Αναγκη δε τους εχουμε ....

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια συγνώμη για το άσχετο έχουμε κοψει μια εβδομάδα το σιρόπι για τον βήχα..

και σήμερα την ακούω να βήχει έχει γεμισει με φλέμματα πάλι...μπορώ να της το ξαναρχίσω?

Αμ, δεν ηταν δικο του. Ταγμενο ηταν. Σαμπως ειχε επιλογη λες?........στοκοι ανθρωποι δεν εχω λογια ειλικρινα..........

Καλα, αν σας πω ιστοριες σχετικα...θα χτυπατε το κεφαλι σας στον τοιχο....πραγματικα λεω...δε μπορει να συμβαινουν αυτα τα πραγματα.....

Ο γαμος ηταν 2η μερα Χριστουγεννων....εγω 6 μηνων εγκυος με μια απαισια εγκυμοσυνη...εμετους μεχρι την μερα που γεννησα (2-3 την ημερα), αποκολληση, προωρες συσπασεις....χαλια γενικα.

Την παραμονη του γαμου, ανημερα Χριστουγεννα δλδ, επρεπε να τρεχω στην Αθηνα γιατι μας ειχε η συμπεθερα τραπεζι....Καλα ως εδω....

Μια βδομαδα πριν το γαμο ειχαν το κρεβατι....του λεω του δικου μου, αν θες πηγαινε...εγω δε τη παλευω....καλα και ως εδω....

Τον παιρνει τηλ η αδερφη του και τι του λεει....κοιτα να δεις αδερφε....σε καθε περισταση (κρεβατι, τραπεζι πριν το γαμο και γαμο) θα βαλεις αλλο κοστουμι γιατι ...ετσι ειναι το πρεπον! χαχαχαχαχαχα

Δλδ, να παει να αγορασει 3 κοστουμια για να το παιξει αυτη οτι και η δικη της οικογενεια ειναι αριστοκρατες.χαχαχαχαχαχαχαχαχα....που εδω κοντεψαμε να παμε με τα μαγιω στο γαμο μας εμεις! χαχαχαχαχαχαχα

ράννια, είναι πάμφτωχοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι να τους λυπάσαι... ότι νοιώθουν είναι στην πρώτη στοιβάδα του δέρματος... κι αυτό παίζεται...

ρε κοριτσια συγνώμη για το άσχετο έχουμε κοψει μια εβδομάδα το σιρόπι για τον βήχα..

και σήμερα την ακούω να βήχει έχει γεμισει με φλέμματα πάλι...μπορώ να της το ξαναρχίσω?

ολο το μπουκαλι το ειχε πιει? αν οχι...ξαναξεκινα

παντως, ειδα ειχε παρει η μανα μου ενα σιροπακι της apivita (λεει κανει και ομοιοπαθητικη) απο βοτανα....

Διαφημίσεις

Κηφισια αγαπη μου....που θες να μενει? στη κοκκινια? :mrgreen:

Εμ βεβαια Πεντελικο, Κεφαλαρι-Κηφησια δεν μου κοψε.....Βορεια Προαστια.....μααααααστα ...........

Καλα, αν σας πω ιστοριες σχετικα...θα χτυπατε το κεφαλι σας στον τοιχο....πραγματικα λεω...δε μπορει να συμβαινουν αυτα τα πραγματα.....

Ο γαμος ηταν 2η μερα Χριστουγεννων....εγω 6 μηνων εγκυος με μια απαισια εγκυμοσυνη...εμετους μεχρι την μερα που γεννησα (2-3 την ημερα), αποκολληση, προωρες συσπασεις....χαλια γενικα.

Την παραμονη του γαμου, ανημερα Χριστουγεννα δλδ, επρεπε να τρεχω στην Αθηνα γιατι μας ειχε η συμπεθερα τραπεζι....Καλα ως εδω....

Μια βδομαδα πριν το γαμο ειχαν το κρεβατι....του λεω του δικου μου, αν θες πηγαινε...εγω δε τη παλευω....καλα και ως εδω....

Τον παιρνει τηλ η αδερφη του και τι του λεει....κοιτα να δεις αδερφε....σε καθε περισταση (κρεβατι, τραπεζι πριν το γαμο και γαμο) θα βαλεις αλλο κοστουμι γιατι ...ετσι ειναι το πρεπον! χαχαχαχαχαχα

Δλδ, να παει να αγορασει 3 κοστουμια για να το παιξει αυτη οτι και η δικη της οικογενεια ειναι αριστοκρατες.χαχαχαχαχαχαχαχαχα....που εδω κοντεψαμε να παμε με τα μαγιω στο γαμο μας εμεις! χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχααα.....αυτή είναι χειρότερη από την δικιά μου τη συνυφάδα..θα σας πω άλλη φορά για αυτήν......

Καταλαβα με το παραπανω το στυλακι της κουνιαδας σου. Δεν ξερω αν με ενοχλει περισσοτερο η δικια σου ή η δικια μου που εχει δει το παιδι 1 φορα απο τοτε που γεννηθηκε. Με τους πεθερους ειμαι οκ. με την κουνιαδα μου οχι..........

νομίζω πως ναι... κοιμάται και το αερικό να μας έλεγε...

ράννια, είναι πάμφτωχοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι να τους λυπάσαι... ότι νοιώθουν είναι στην πρώτη στοιβάδα του δέρματος... κι αυτό παίζεται...

Ζουπη μου....δεν εχεις υποψην σου για τι ατομα μιλαμε....πραγματικα εχω σοκαριστει με τη ψυχραδα τους ....

Το να ειναι ψωνια (μονο με την κορη τους βεβαια)...οκ...δικαιωμα τους .....

Αλλα, τωρα το παιδι ειναι αρρωστο 10 μερες με 39,5 πυρετο και δε πηραν ενα τηλεφωνο να δουν τι κανει....

Δλδ, αληθεια σου λεω....θα παθουμε τιποτα καμια μερα (χτυπα ξυλο) και αυτοι δε θα παρουν χαμπαρι....

Και παλι ομως....ξαναλεω....χεστηκα! Δε τους θελω μεσα στα ποδια μου....Απλα στενοχωριεμαι για τον αντρα μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...