Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

φαίη μου ηρέμησε και βάλε στόχους.....να πιάσεις μια δουλεια από το σεπτέμβριο να πάει το μαράκι παιδικο....

αλήθεια γιατί να μην την πάρουν παιδικό? δεν επαρκούν οι θέσεις? εσεις με ένα μόνο μισθο θα έχετε χαμηλό εισόδημα και επομένως παραπάνω μόρια....

Ναι, αλλα εχουν προτεραιοτητα τα παιδακια που δουλευουν και οι δυο γονεις.. Εγω δεν δουλευω, οποτε δυσκολο! Μακαρι παντως!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην περιοχη που ειναι ο συντελεστης δομησης ειναι χαμηλος (0,:cool:, οποτε χτιζεις μεχρι 2 οροφους. Απο αυτα, το οικοδομησιμο που μας ερχεται στα χερια, ειναι ενα διαμερισμα 50 τμ. Δεν συμφερει, αλλα περαν αυτου, παει πολυ μακρια, ενω πραγματικα υπαρχει αμμεση αναγκη για ρευστο.. :(

πάντως άμα το πουλήσετε να πάρετε ένα άλλο μικρό διαμέρισμα έστω γκαρσονιέρα γιατί τα λεφτά τρώγονται στο άψε σβήσε κοριτσάκι...

κρίμα είναι....

Δεν τα λεμε ρε κοριτσια κι εγω μαζι σας.. Αλλα οταν φτανεις στο αμην σου βγαινουν απο μονα τους!

gM4vp2.png

Ναι, αλλα εχουν προτεραιοτητα τα παιδακια που δουλευουν και οι δυο γονεις.. Εγω δεν δουλευω, οποτε δυσκολο! Μακαρι παντως!

άμα δουλεύουν όμως θα έχουν περισσότερο εισόδημα έτσι οπότε αντισταθμίζεται!

τι σύστημα και αυτό πάλι...μόνο στο ελλάντα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο....

Διαφημίσεις

πάντως άμα το πουλήσετε να πάρετε ένα άλλο μικρό διαμέρισμα έστω γκαρσονιέρα γιατί τα λεφτά τρώγονται στο άψε σβήσε κοριτσάκι...

κρίμα είναι....

Ναι, εχεις δικιο! Εγω αυτο που ζητησα απο τη μανα μου που εχει την επικαρπια του οικοπεδου (εγω εχω την ψιλη κυριοτητα) ειναι οσα περισσεψουν να τα βαλει σε ενα λογαριασμο κλειστα στο ονομα της Μαριας και μεχρι να ενηλικιωθει να τα αφησει να "αυγατισουν"..

gM4vp2.png

Δεν τα λεμε ρε κοριτσια κι εγω μαζι σας.. Αλλα οταν φτανεις στο αμην σου βγαινουν απο μονα τους!

Δεν διαφωνω αλλα μην τους δινεις πατημα......θα λενε ακομα περισσοτερα μετα........και ακομα περισσοτερα εσυ.....και αντε μαζεψε το.......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

άμα δουλεύουν όμως θα έχουν περισσότερο εισόδημα έτσι οπότε αντισταθμίζεται!

τι σύστημα και αυτό πάλι...μόνο στο ελλάντα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο....

Θελω να ελπιζω..

gM4vp2.png

μια χαρά της απάντησες φαίη! γιατί βασανίζεσαι τώρα?

συμφωνώ με την ελλ για τα λεφτά... βέβαια, πολύ μικρότερα ποσά... αλλά και μας όταν μας δίνουν τα πεθερικά μου (για το παιδί) νοιώθω πολύ άσχημα... αλλά εγώ έχω και τις οικονομικές "δοσοληψίες" πολύ δαιμονοποιημένες από τον πατέρα μου που μαμούσε κι έδερνε με τα λεφτά του... αλλά ας μην το ανοίξω αυτό τώρα...

ράννια, γιατί έτσι με το εγγόνι τους?

υ.γ. ελλ, σε είδα στον ύπνο μου χθες! και το θυμήθηκα τώρα που έλεγες για ένα σπίτι που θέλει φτιάξιμο γιατί σε είδα με την μικρή σου σ' ένα σπίτι λίγο παλιό κ.λ.π. κ.λ.π.

μια χαρά της απάντησες φαίη! γιατί βασανίζεσαι τώρα?

Δεν βασανιζομαι, απλα με τσαντισε και ηθελα να τα πω! ;)

υ.γ. ελλ, σε είδα στον ύπνο μου χθες! και το θυμήθηκα τώρα που έλεγες για ένα σπίτι που θέλει φτιάξιμο γιατί σε είδα με την μικρή σου σ' ένα σπίτι λίγο παλιό κ.λ.π. κ.λ.π.

Ρε 'συ Ελλ στο δικο μου ησουν και σε εψηνα να το αγορασεις!! :lol: Σημαδιακο το ονειρο! :mrgreen:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τα προηγουμενα χριστουγεννα, παντρευτηκεη κουνιαδα μου. πατρινια φυσικα...αλλα μενει χρονια στην Αθηνα...απο 18 χρονων που περασε στη γαλλικη φιλολογια....

Την εχει δει πολυ υψηλη κοινωνια και ειπε οτι το γαμο θα τον κανει στην Αθηνα γιατι -λεει- στην Πατρα δεν υπαρχει καποιο μερος που να αντιστοιχει στον κυκλο της και στο κυκλο του αντρα της :shock::shock::shock:

Ομως! Ηθελε να κανει και το γαμο στο Πεντελικο! Αλιμονο! Που να βρουν 140 ευρω το ατομο + ξενοδοχεια για τους Πατρινους? 210 συνολο δλδ...

Φωναζει η πεθερα μου τον αντρα μου και του λεει...κοιτα να δεις...το και το...και η Χ. θελει να κανει εκει το γαμο κι εμεις δεν εχουμε λεφτα να πληρωσουμε, οποτε το οικοπεδακι που σου ειχαμε ταξει....θα το πουλησουμε!

χαχαχαχαχαχχαα...μιλαμε για ζωα! παει το οικοπεδο....και αυτα για ενα παρτυ! Για να το παιζει η αλλη υψηλη κοινωνια!

(ασχετο με το θεμα μας θα μου πειτε....αλλα το θυμηθηκα και συγχιστηκα!)

Στεναχωρια ειναι αυτο......αμαν δεν φτανει?.........δεν αντεχω αλλο......ελεος.......:( Α, βρε Ζωπ με βλεπεις και στον υπνο σου?........σε στοιχειωσα ε?......:(

Τα προηγουμενα χριστουγεννα, παντρευτηκεη κουνιαδα μου. πατρινια φυσικα...αλλα μενει χρονια στην Αθηνα...απο 18 χρονων που περασε στη γαλλικη φιλολογια....

Την εχει δει πολυ υψηλη κοινωνια και ειπε οτι το γαμο θα τον κανει στην Αθηνα γιατι -λεει- στην Πατρα δεν υπαρχει καποιο μερος που να αντιστοιχει στον κυκλο της και στο κυκλο του αντρα της :shock::shock::shock:

Ομως! Ηθελε να κανει και το γαμο στο Πεντελικο! Αλιμονο! Που να βρουν 140 ευρω το ατομο + ξενοδοχεια για τους Πατρινους? 210 συνολο δλδ...

Φωναζει η πεθερα μου τον αντρα μου και του λεει...κοιτα να δεις...το και το...και η Χ. θελει να κανει εκει το γαμο κι εμεις δεν εχουμε λεφτα να πληρωσουμε, οποτε το οικοπεδακι που σου ειχαμε ταξει....θα το πουλησουμε!

χαχαχαχαχαχχαα...μιλαμε για ζωα! παει το οικοπεδο....και αυτα για ενα παρτυ! Για να το παιζει η αλλη υψηλη κοινωνια!

(ασχετο με το θεμα μας θα μου πειτε....αλλα το θυμηθηκα και συγχιστηκα!)

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ.......?! Δεν εχω λογια......και που μενει το κοριτσακι τωρα? Ετσι να δουμε και περιοχη........

Δεν βασανιζομαι, απλα με τσαντισε και ηθελα να τα πω! ;)

Ρε 'συ Ελλ στο δικο μου ησουν και σε εψηνα να το αγορασεις!! :lol: Σημαδιακο το ονειρο! :mrgreen:

χαχαχα ......! Να ειχα τα λεφτα να το επερνα βρε κουκλα μου. Αλλα ετσι οπως παμε θα αρχισω να πουλαω τα δικα μου σιγα σιγα το βλεπω.......θα ψαχνομαστε μαζι.....να δεις......θα σου λεω 'παρε το δικο μου' θα απαντας 'μονο αμα παρεις το δικο μου'........:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...