Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

α ηθελε πατρινια δλδ...

ΜΟΝΟ Πατρινια.. Περα απο την Πατρα ο κοσμος δεν υπαρχει για εκεινη!:roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ πρεπει να παω για δουλεια για να μην παιρνω λεφτα απο τη μανα μου.. Μας εχει γονατισει το δανειο του Β. και πραγματικα μενουν ελαχιστα στην ακρη. Καταχρησεις δεν κανουμε, δεν βγαινουμε εξω, κοβουμε απο οπου μπορουμε και δεν μπορουμε. Αλλα οσο καθομαι και αν δεν παρουν τη μικρη στο σταθμο απο Σεπτεμβρη σημαινει πως θα κατσω αλλον ενα Χειμωνα ετσι και δεν μπαινουν τα λεφτα της μανας μου εδω, δεν υπαρχει περιπτωση να τα βγαλουμε περα. Εκτος αν δεησει ο κυριος και πουληθει το ακινητο (το οποιο ειναι πανω απο 1 χρονο προς πωληση αλλα μας εχει πη$$ξει η κριση και δεν φευγει)

Το δανειο ε?......ναααααααα σου πω.......αντι να πουλησεις ακινητο μιας και οντως με την κριση ΔΕΝ αγοραζει ο κοσμος γιατι δεν το νοικιαζεις?......ενα εξτρα εισοδημα.....(προφανως το εχεις σκεφτει αλλα λεω)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ελλ! δε ξερω τι τυποι ειναι τα πεθερικα σου , δεν ειναι εκει το θεμα βεβαια...

αλλα τον απριλιο που περασε, που εγω γεννουσα, και ξερετε ποσα ειναι τα εξοδα...κυριολεκτικα δεν ειχαμε να φαμε! αν δε μας εχωναν οι γονεις μου ενα δεκαρικο...αληθεια σου λεω....θα ζητιανευαμε....

Και δε θες να σου πω ποσα λεφτα μας χρωσταει το δημοσιο...συζηταμε για 6ψηφιο νουμερο .....

ΜΟΝΟ Πατρινια.. Περα απο την Πατρα ο κοσμος δεν υπαρχει για εκεινη!:roll:

χαχαχα μη μου πεις οτι την ηθελε και απο συγκεκριμενη περιοχη? τυπου ριο, αγ. βασιλη κλπ κλπ και καλα high!

Ειναι παλιο Ελλ μου... Ειναι χρονολογιας του 1959.. Βγαζει συνεχεια ζημιες και δεν μπορεις να μεινεις μεσα.. Καταρχην ειναι τιγκα στην υγρασια και δεν εχει θερμανση. Ποιον να βαλω μεσα? Το μονο που με σωζει ειναι πως ειναι μονοκατοικια, οποτε το δινω ως οικοπεδο (ειναι 202 τ.μ.). Αν ηταν διαμερισμα θα επρεπε να το χαρισω σε αυτα τα χαλια που ειναι και οχι να ζηταω λεφτα απο πανω.. :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαίη, θα μπορούσα να πω πολλά και για τη πάτρα και για τα λοιπά... αλλά ας τα πάρει το ποτάμι, προς το παρόν τουλάχιστον...

στο έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα, η υπομονή είναι προτέρημα, η ανοχή ελάττωμα...

τι της απάντησες?

χαχαχα μη μου πεις οτι την ηθελε και απο συγκεκριμενη περιοχη? τυπου ριο, αγ. βασιλη κλπ κλπ και καλα high!

Οχι, δεν ειχε θεμα με την περιοχη.. Περα απο την πλακα, το ειχε φιλοσοφησει το ζητημα.. Σου λεει ο 2ος που ειναι στρατιωτικος, οπου κι αν παει κατεβαινει Πατρα να δει τη γυναικα του, οποτε περναει και απο εμας. Ο δικος μου ομως εριξε μαυρη πετρα πισω του απο το '98 που περασε στη σχολη και στηριζε τις ελπιδες της σε μια Πατρινια νυφουλα.. Δεν της εκατσε και μας εχει ζαλισει!:mad:

gM4vp2.png

ελλ! δε ξερω τι τυποι ειναι τα πεθερικα σου , δεν ειναι εκει το θεμα βεβαια...

αλλα τον απριλιο που περασε, που εγω γεννουσα, και ξερετε ποσα ειναι τα εξοδα...κυριολεκτικα δεν ειχαμε να φαμε! αν δε μας εχωναν οι γονεις μου ενα δεκαρικο...αληθεια σου λεω....θα ζητιανευαμε....

Και δε θες να σου πω ποσα λεφτα μας χρωσταει το δημοσιο...συζηταμε για 6ψηφιο νουμερο .....

Ειναι καλοι μωρε.....δεν λεω.......το αλλο σπιτι του αντρα μου εχωσαν 8,000 να μας φτιαξουν τα παραθυρα με θερμομονωση γιατι 'σκεφτομαστε' δεν ειμαστε καν σιγουροι μπορει να παμε εκει. Δεν μας αφησαν να πληρωσουμε. ΜΟυ εφτιαξε ο Λ την κουζινα με καινουριο ψυγειο/πλυντηριο πιατων και ντουλαπια.....το ψυγειο το εδωσαν εκεινοι (επεμεναν) για το δικο μου σπιτι......αλλα 2,000 το ψυγειο......δινουν.....απλα εγω ΠΑΝΤΑ φοβαμαι οτι θα μου την πουν. Γιαυτο δεν θελω.....ειναι οκ ανθρωποι....και νομιζω πρεπει να μετακομισουμε κοντα τους γιατι ειναι και μεγαλοι και η γιαγια δεν βλεπει σχεδον καθολου, ο παππους δεν μπορει να περπατησει. Θα θελουν και βοηθεια .......τελος παντων. Μεγαλο κεφαλαιο τα πεθερικα μου. Αλλα κανενα παραπονο δεν εχω απο αυτους. Ειδικα χρηματικα.

Κριμα βρε Ραννια μου με σας .......κριμα......

Ειναι παλιο Ελλ μου... Ειναι χρονολογιας του 1959.. Βγαζει συνεχεια ζημιες και δεν μπορεις να μεινεις μεσα.. Καταρχην ειναι τιγκα στην υγρασια και δεν εχει θερμανση. Ποιον να βαλω μεσα? Το μονο που με σωζει ειναι πως ειναι μονοκατοικια, οποτε το δινω ως οικοπεδο (ειναι 202 τ.μ.). Αν ηταν διαμερισμα θα επρεπε να το χαρισω σε αυτα τα χαλια που ειναι και οχι να ζηταω λεφτα απο πανω.. :lol:

Αντιπαροχη? Υπαρχουν εταιρειες που τα παιρνουν και φτιαχνουν πολυκατοικια και περνεις εσυ 1 διαμερισμα......και μετα νοικιαζεις αυτο......ε?

Zop της ειπα πως δεν ειχα ιδεα οτι μας εστειλαν λεφτα, πως την ευχαριστω πολυ για την ευγενικη τους χειρονομια και πως το παιδι τους μενει αφραγκο γιατι χρωστουσε απο πολυ πιο πριν να με γνωρισει..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαίη μου ηρέμησε και βάλε στόχους.....να πιάσεις μια δουλεια από το σεπτέμβριο να πάει το μαράκι παιδικο....

αλήθεια γιατί να μην την πάρουν παιδικό? δεν επαρκούν οι θέσεις? εσεις με ένα μόνο μισθο θα έχετε χαμηλό εισόδημα και επομένως παραπάνω μόρια....

και πως το παιδι τους μενει αφραγκο γιατι χρωστουσε απο πολυ πιο πριν να με γνωρισει..

Οχι δεν τα λεμε αυτα..........τζιζζζζζ..........:tongue:

Παντως που και τα πεθερικα της αδερφης μου ειναι πολυ μπαμ, και η αδερφη μου εχει τους ιδιους ενδοιασμους με σενα....της ειπα τα εξης:

Πρωτον, οτι τα δωρα (και τα χρηματικα) τα κανουν στο παιδι, στον εγγονο τους και στη τελικη δε θα τη ρωτησουν για να κανουν δωρο στο παιδι.

Δευτερον, να τους πει αν θελουν να δινουν λεφτα να ανοιξουν ενα βιβλιαριο στο ονομα του παιδιου και του παππου μαζι (του παππου, ουτε της αδερφης μου, ουτε του γαμπρου μου) και να τα βαζουν εκει να τα παρει το παιδι οταν μεγαλωσει...κι ετσι το εκαναν...

Αντιπαροχη? Υπαρχουν εταιρειες που τα παιρνουν και φτιαχνουν πολυκατοικια και περνεις εσυ 1 διαμερισμα......και μετα νοικιαζεις αυτο......ε?

Στην περιοχη που ειναι ο συντελεστης δομησης ειναι χαμηλος (0,:cool:, οποτε χτιζεις μεχρι 2 οροφους. Απο αυτα, το οικοδομησιμο που μας ερχεται στα χερια, ειναι ενα διαμερισμα 50 τμ. Δεν συμφερει, αλλα περαν αυτου, παει πολυ μακρια, ενω πραγματικα υπαρχει αμμεση αναγκη για ρευστο.. :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...