Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε λιγο θα γινω επωνυμη αλλοπροσαλη! Πηρε η πεθερα τηλ. και με ρωτησε αν μπηκαν τα λεφτα που μας εστειλε :confused: Τη ρωτησα ποια λεφτα εννοει και με υφακι μου απαντησε "αυτα που εβαλες το γιο μου να ζητησει, δεν φτανει που το παιδι μου σκοτωνεται στη δουλεια, μενει και αφραγκο" :shock:

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ! :evil:

Καταρχην δεν ειχα ιδεα πως ο δικος μου ζητησε λεφτα απο τα πεθεριδια.. Δεν εχω πει κατι καθως ειναι στη δουλεια.. Θα μιλησω στις 12 που σχολαει ομως!

Επειτα, οοολα αυτα τα χρονια που ειμαστε με το Βασιλη, δεν εχουμε αφησει τσακιστο ευρω απο το μισθο της μανας μου γιατι μονιμως ξεμενουμε (ευτυχως που η γυναικα εχει και τη συνταξη της γιαγιας και τα κουτσοφερνει βολτα). Με αλλα λογια ειναι σαν να καθομαι σπιτι και καθε μηνα να ακουμπαω εδω μεσα 1100 ευρα (το μισθο της μανας μου). Χωρια αυτο, ενοικιο - λογαριασμους (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και μεχρι προσφατα τη συνδεση των κινητων) - μισο σουπερ μαρκετ μας τα κανει η μανα μου. Αλλα και τα παραπανω να βαλεις στην ακρη, ενα ακινητο εχω στο ονομα μου και το εχουμε βαλει προς πωληση για να ξεχρεωσει ο Β. Τα πεθερικα αμολανε χαρταετο τοσα χρονια, δεν εχουμε δει τιποτα απο δαυτους και σημερα μου την ειπανε κι απο πανω -εμμεσως πλην σαφως- οτι αφηνω το γιο τους αφραγκο και πως εκεινοι δεν εχουν λεφτα να στελνουν!

:evil::evil::evil::evil::evil:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Απλα θελω να της ριξω ενα χερι ξυλο να την κανω ασηκωτη και μετα ουτε που θα ξανασχοληθω μαζι της! Ας με τρεξει και στα δικαστηρια, δεν εχω προβλημα.. Αλλα ρε φιλε ΘΑ ΤΗ ΒΑΡΕΣΩ και θα το ευχαριστηθω!

gM4vp2.png

Σε λιγο θα γινω επωνυμη αλλοπροσαλη! Πηρε η πεθερα τηλ. και με ρωτησε αν μπηκαν τα λεφτα που μας εστειλε :confused: Τη ρωτησα ποια λεφτα εννοει και με υφακι μου απαντησε "αυτα που εβαλες το γιο μου να ζητησει, δεν φτανει που το παιδι μου σκοτωνεται στη δουλεια, μενει και αφραγκο" :shock:

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ! :evil:

Καταρχην δεν ειχα ιδεα πως ο δικος μου ζητησε λεφτα απο τα πεθεριδια.. Δεν εχω πει κατι καθως ειναι στη δουλεια.. Θα μιλησω στις 12 που σχολαει ομως!

Επειτα, οοολα αυτα τα χρονια που ειμαστε με το Βασιλη, δεν εχουμε αφησει τσακιστο ευρω απο το μισθο της μανας μου γιατι μονιμως ξεμενουμε (ευτυχως που η γυναικα εχει και τη συνταξη της γιαγιας και τα κουτσοφερνει βολτα). Με αλλα λογια ειναι σαν να καθομαι σπιτι και καθε μηνα να ακουμπαω εδω μεσα 1100 ευρα (το μισθο της μανας μου). Χωρια αυτο, ενοικιο - λογαριασμους (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και μεχρι προσφατα τη συνδεση των κινητων) - μισο σουπερ μαρκετ μας τα κανει η μανα μου. Αλλα και τα παραπανω να βαλεις στην ακρη, ενα ακινητο εχω στο ονομα μου και το εχουμε βαλει προς πωληση για να ξεχρεωσει ο Β. Τα πεθερικα αμολανε χαρταετο τοσα χρονια, δεν εχουμε δει τιποτα απο δαυτους και σημερα μου την ειπανε κι απο πανω -εμμεσως πλην σαφως- οτι αφηνω το γιο τους αφραγκο και πως εκεινοι δεν εχουν λεφτα να στελνουν!

:evil::evil::evil::evil::evil:

Βρε Φαιη μου ψυχραιμια......μηπως (λεω εγω τωρα) καλυτερα θα ηταν να βρειτε ενα τροπο να τα βγαζετε περα χωρις ουτε πεθερους ουτε γονεις και να εχετε κεφαλακι ησυχο. Να εχει και η μανουλα σου τα λεφτακια της? Εννοω κατι θα κανετε λαθος βρε ανθρωπε και δεν βγαινετε.....ισοζυγιο.....καθιστε κατω και δειτε τι μπαινει, τι βγαινει και γιατι αυτο που βγαινει εινια πιο πολυ απο αυτο που μπαινει. Εμεις δεν ζηταμε δεκαρα απο πεθερους. Εγω γονεις δεν εχω......αλλα οι πεθεροι ανα γιορτη/γενεθλια σκανε 2,000 για την μικρη. ΔΕΝ θελω να τα περνω μην γυρισουν και πουν 'να την βλεπεις. Τα πηρε'......οποτε βαζω τον Λευτερη μπροστα. Του λεω βγαλτα περα εσυ μαζι τους και δωστα πισω τα λεφτα......και ετσι εχω κεφαλι ησυχο. Κανενας δεν μου λεει τπτ.......καταλαβαινεις.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αλλα 3 αγορια!

Πρωτος ο δικος μου, μετα απο 3,5 χρονια ο δευτερος, το '90 ο τριτος και το '92 ο τελευταιος..

Αλλα ρε παιδι μου τη λυσσα που εχει με τον δικο μου.. Δεν τη βγαζει με κανενα αλλο!

gM4vp2.png

2000 ευρω???? ουαου! Κι εμας ετσι τα πεθερικα μου.... (στη γεννηση του πηραν μια κουδουνιστρα! χαχαχα)

Καμια φορα τα πραγματα δε βγαινουν, ουτε και υπαρχει αλλη λυση....αναγκαστικα θα στραφεις στους γονεις...

Διαφημίσεις

Αλλα 3 αγορια!

Πρωτος ο δικος μου, μετα απο 3,5 χρονια ο δευτερος, το '90 ο τριτος και το '92 ο τελευταιος..

Αλλα ρε παιδι μου τη λυσσα που εχει με τον δικο μου.. Δεν τη βγαζει με κανενα αλλο!

ο δευτερος ειναι ανυπαντρος ε? ε, αμα παντρευτει θα ασχολειται με την νεα νυφη και θα γλυτωσεις! :mrgreen:

Ελλ πρεπει να παω για δουλεια για να μην παιρνω λεφτα απο τη μανα μου.. Μας εχει γονατισει το δανειο του Β. και πραγματικα μενουν ελαχιστα στην ακρη. Καταχρησεις δεν κανουμε, δεν βγαινουμε εξω, κοβουμε απο οπου μπορουμε και δεν μπορουμε. Αλλα οσο καθομαι και αν δεν παρουν τη μικρη στο σταθμο απο Σεπτεμβρη σημαινει πως θα κατσω αλλον ενα Χειμωνα ετσι και δεν μπαινουν τα λεφτα της μανας μου εδω, δεν υπαρχει περιπτωση να τα βγαλουμε περα. Εκτος αν δεησει ο κυριος και πουληθει το ακινητο (το οποιο ειναι πανω απο 1 χρονο προς πωληση αλλα μας εχει πη$$ξει η κριση και δεν φευγει)

gM4vp2.png

ο δευτερος ειναι ανυπαντρος ε? ε, αμα παντρευτει θα ασχολειται με την νεα νυφη και θα γλυτωσεις! :mrgreen:

Παντρεμενος ειναι αλλα ειναι απο την Πατρα η νυφη... Οχι κωλοΑθηναια σαν εμενα! :rolleyes:

gM4vp2.png

2000 ευρω???? ουαου! Κι εμας ετσι τα πεθερικα μου.... (στη γεννηση του πηραν μια κουδουνιστρα! χαχαχα)

Καμια φορα τα πραγματα δε βγαινουν, ουτε και υπαρχει αλλη λυση....αναγκαστικα θα στραφεις στους γονεις...

Ναι ρε συ το ξερω.....και εγω τα λυμπιζομαι τα 2.000 αρα δεν το παιζω υπερανω......αλλα ξερεις καλυτερα μερικες φορες να την βγαλω με ρουχα λαικης (που λεει ο λογος) απο το να ακουσω πεθερο να λεει 'την ειδες πως τα πηρε ομως, την ειδες?' ή κανα κουφο 'εκεινη τον εβαλε την Λ να ζητησει λεφτα'.....πωπω θα ειχα χτυπησει ταβανι εκει. Γιαυτο λεω να κοιταξουν ισοζυγιο.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...