Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με το που μπαίνεις στο πάρκο στα δεξιά είναι ο καλοκαιρινός κινηματογράφος... εκεί λοιπόν έχει self service cafe και πιο μέσα έχει κούνιες με χαλίκι όμως ;) Απλά λόγω του self service αλλά και των τραπεζιών - καρεκλών που είναι αυτά του θερινού σινεμά συν του ότι οι κούνιες αν και αρκετές είναι με χαλίκι φαντάζομαι ότι θα είναι και πιο φτηνά :) Μπορούμε να το δοκιμάσουμε πάντως να δούμε :) Ελπίζω να συνεχίσει να μας κάνει καλές μέρες :)

Ναι τελικά ήθελε να με δει σε εξωτερικό χώρο για να εκτιμήσει τα κάλλη μου ο Μάριός σου :lol: στο Metro Mall ούτε να με φτύσει :lol:

Έτσι λοιπόν ειναι και στο σπίτι...προσπαθεί να ανέβει ΠΑΝΤΟΥ! και όταν δεν φτάνει... λια λια λια (αγκαλιά) :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζήλεψα. πάω να διαβάσω τις σελίδες που γράψατε.

εμείς περάσαμε όμορφα, ήσυχα. χθες πήγαμε στην αδερφούλα μου, παίξαμε με την ανηψιά μου, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, λέμε τώρα, περάσαμε πολύ όμορφα.

σήμερα πήγαμε στην εκκλησία στο χωριό, χορέψαμε κι εκεί-οι ψαλμοί μοιάζουν με μουσικούλα-κάνεμ τις δημόσιες σχέσεις μας με τα χαμόγελα που σκάγαμε σε όλες τις γιαγιάδες, ρίξαμε τρέξιμο στην αυλή, στο δρόμο, πιάσαμε χώματα, είδαμε τις κοτούλες της γιαγιάς, παίξαμε με τα μανταλάκια..κάναμε φωτοσύνθεση-μα τί ωραίος καιρός-γυρίσαμε σπίτι, φάγαμε και ξεραθήκαμε στον ύπνο,

πριν από λίγο έκανε μπάνιο η Χρύσπα και τώρα ακούμε ζουζούνια, αφού είδαμε τα σκυλάκια Δαλματίας, κάτι τέτοιο που μας κατέβασε ο μπούλης.

Εμείς από την άλλη συνεχίζουμε την τρελλή γκρίνια και το "δεν ξέρω τι θέλω"... έχουμε και δέκατα και τρελό πόνο στα δόντια! Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα...

Τελικά η μικρή μου ανέβαζε συνέχεια πυρετό και με τη συνεχόμενη γκρίνια με έκανε να ανησυχήσω και έφερα την παιδίατρο χτες το πρωί. Είχα δίκιο και δεν είναι απλά πόνος για δόντια. Έχει αρπάξει κάποια ίωση που κυκλοφορεί, η γιατρός μου είπε πως αυτές τις μέρες άλλα 4 παιδάκια που παρακολουθεί έχουν τα ίδια συμπτώματα... Προς το παρόν παρακολουθώ τον πυρετό και δίνω ντεπόν όταν ανεβαίνει πολύ. Το καημενάκι ταλαιπωρείται, δεν ξέρει τι της φταίει και όλο με κοιτάει με παράπονο... αυτά:(

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

από το πρωί χουζούρι στο σπίτι και ψιλοδουλίτσες! ο ζώπυρος μου έβαλε καινούριο πρόγραμμα μέιλ και μου φαίνεται... διαστημικό... μόνο καφέ που δεν σερβίρει :lol:

μετά το μεσημεριανό φαγητό, είπαμε να βγούμε μια βολτούλα να μας δει λίγο ο ήλιος, ξέρετε... να περπατήσουμε, κανά καφεδάκι, δεν είμασταν και για πολλά μιας κι ο μικρός - όπως ξέρετε - είναι κρυωμένος...

τέλος πάντων, με τα πολλά... βρεθήκαμε στην παραλία - κατάχαμα στην άμμο και παρέα με αρκετούς ψαράδες - και φύγαμε αφού είχε σουρουπώσει για τα καλά! το ζωπυράκι ξεσάλωσε!!!! αλλά κι εμείς ηρεμήσαμε, αποφορτιστήκαμε... ήταν τέλεια η θάλασσα - μαγευτική, λυτρωτική!!!!

είναι που ήθελα να βγούμε κάπου κοντά σήμερα, χωρίς αέρηδες κ.λ.π. για να μην καταπονήσω το παιδί...!:rolleyes:

καλά ντε, μη βαράς!!!!!!!!!!:mrgreen: έτυχε!!!!:cool:

έτυχε αερικό μου, έτυχε! μας πήρε ο δρόμος! ματς μουτς ματς μουτς! (μα που είναι η νίτσα? μου έλειψε...)

διάβασα πως περάσατε ωραία με τα 2χρονα! μπράβο σας!

οι ΑνΑλΠαλιούρες πότε θα βγούμε?

Μαζευτήκαμε κι εμείς.

Ζόρικο πρόγραμμα για Κυριακή.

Εγερτήριο 7.30...... το σκασμένο μου δεν ξυπνάει τι καθημερινές να πάει σχολείο. Τα Σκ ξέρει να ανοίγει το μάτι απο τα μαύρα χαράματα.

Πρωϊνή βάρδια στο νοσοκομείο εγώ, μετά κατεβήκαμε για φαγητό το μεσημέρι και μετά πήρα την βαφτιστήρα μου και την κόρη μου και πήγαμε στη συναυλία της Πάττυ.

Βρε ποιά φροντιστήρια και μαθήματα?

Δεν υπήρχες πιτσιρίκι για πιτσιρίκι εκεί μέσα που να μην ξέρει άπταιστα Ισπανικά , συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...