Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εμας μας σηκωσε στις 4 ο μικρος :evil:

τον πηραμε στο κρεβατι και ξανακοιμηθηκαμε....και ετσι οπως θηλαζε..μου παταει μια δαγκια!!!! εχασα το φως μου λεμε! ακομα ποναω! :evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα, και ο δικος μου γυρω στις τρεις εκοβε βολτες μεσα στο σπιτι σαν φαντασμα.Ειχε καιρο να το κανει αυτο, το ειχε κοψει και αποψε παλι τα ιδια, φταιω και εγω γιατι ξεχαστηκα και δεν του ειχα κλεισει την διοδο προς το σαλονι με ενα παρκο που βαζω καθε βραδυ για να μην φευγει απο την αλλη πλευρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κάνετε? Μόλις έφυγαν οι άντρες κολυμβητήριο και εγώ θα μαγειρέψω.

Το απόγευμα έχει έξοδο!!!Παιδότοπο!!!!Θα κρατήσει η μάνα μου τη μπέμπα και επιτέλους θα πιω ένα καφέ.Πως μερικά πράγματα που είχαμε τόσο δεδομένα κάποτε, τώρα φαίνονται πολύτιμα.

To κακό είναι πως πολύς κόσμος KAI στο νετ θέλει να έχει την "τελευταία" κουβέντα και πολύς λίγος από αυτούς που κοντράρονται θα αφήσει τον άλλον να την έχει με τον φόβο μην του πει ότι τον αποστόμωσε :lol: (έχει κάτι τζιμάνια δίπλα που θεωρούν τη σιωπή νίκη :lol: )

Γκουχ γκουχ κι εγώ είμαι έτσι. Θέλω να έχω πάντα τον τελευταίο λόγο.Το κάνω και στη ζωή μου γενικώς. Γλωσσού, γλωσσοκοπάνα και λοιπούς τέτοιους χαρακτηρισμούς εισπράττω από μικρή:tongue:

Με τα χρόνια όμως προσπαθώ να το ρεγουλάρω, να φιλτράρω αν αξίζει το λόγο και πράττω ανάλογα. Όχι ότι τα καταφέρνω εννοείται πάντα(σχεδόν ποτέ θα έλεγα:oops:), αλλά προσπαθώ.

αουτς δε θα πει τιποτα....

παω!

Τι ωραίο τραγούδι μας έβαλες βρε Ράνια.

http://www.youtube.com/watch?v=kfiYQzzzSoA

Σου το αφιερώνω;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τι ωραίο τραγούδι μας έβαλες βρε Ράνια.

http://www.youtube.com/watch?v=kfiYQzzzSoA

Σου το αφιερώνω;)

αν οχι το αγαπημενο μου....απο τα πιο αγαπημενα μου...και μοτο στη ζωη μου! Σ' ευχαριστω!

καλημερα.

ομορφη και ζεστη η σημερινη μερα ετσι?????

μαλλον ηρθαν οι αλκυονίδες μερες.:P

σημερα πηγα και κοινωνησα τον μικρουλη μου..που ξεσηκωσε την εκκλησια με τις φωνουλες του!!!!!!!(:mrgreen:)

πως θα περασετε την σημερινη μερα -νυχτα,θα βγειτε????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα.

ομορφη και ζεστη η σημερινη μερα ετσι?????

μαλλον ηρθαν οι αλκυονίδες μερες.:P

σημερα πηγα και κοινωνησα τον μικρουλη μου..που ξεσηκωσε την εκκλησια με τις φωνουλες του!!!!!!!(:mrgreen:)

πως θα περασετε την σημερινη μερα -νυχτα,θα βγειτε????

Μπράβο το λεβέντη!!!Εμ, τι!Να κάνει την παρουσία του αισθητή!

Εμείς επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό, θα βγούμε.Σε παιδότοπο βέβαια με το μεγάλο αλλά κάτι είναι κι αυτό. Θα κρατήσει η μάνα μου τη μικρή και θα εκδράμουμε.

Εσείς Δωράκι, θα κάνετε τπτ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μπράβο το λεβέντη!!!Εμ, τι!Να κάνει την παρουσία του αισθητή!

Εμείς επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό, θα βγούμε.Σε παιδότοπο βέβαια με το μεγάλο αλλά κάτι είναι κι αυτό. Θα κρατήσει η μάνα μου τη μικρή και θα εκδράμουμε.

Εσείς Δωράκι, θα κάνετε τπτ?

μια χαρα να περασετε ενα ομορφο απογευμα.:P:p:p:p

για μας δεν το βλεπω να παμε καπου. (ειναι μονο 10 μερες απο τον θανατο της πεθερας μου,οποτε δεν θελω να προτεινω εξοδο,ακομα!!!!!!)

εχθες ειχαμε κοσμο και ο μικρος ξεσαλωσε με τα παιδακια που ηρθαν.

νομιζω οτι κατι ηταν και αυτο1!!!!!

εσενα ποσο ειναοι τα μικρακια σου????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλησπερες και εδω!! :D

Οντως πολυ ομορφη μερα η σημερινη και ζεστη!! Πηγαμε Φλοισβο με τις μαμαδες απο τα 2χρονα και ουτε μπουφαν δεν της εβαλα της Μαριας!

Σημερα δεν θα κανουμε κατι αλλο (βγηκαμε οικογενειακως το πρωι) ετσι κι αλλιως δουλευει ο μπαμπας μας το απογευμα και θα τη βγαλουμε σπιτι! :)

Κικη και οποια αλλη βγει, καλα να περασετε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μια χαρα να περασετε ενα ομορφο απογευμα.:P:p:p:p

για μας δεν το βλεπω να παμε καπου. (ειναι μονο 10 μερες απο τον θανατο της πεθερας μου,οποτε δεν θελω να προτεινω εξοδο,ακομα!!!!!!)

εχθες ειχαμε κοσμο και ο μικρος ξεσαλωσε με τα παιδακια που ηρθαν.

νομιζω οτι κατι ηταν και αυτο1!!!!!

εσενα ποσο ειναοι τα μικρακια σου????

Ο γιος μου είναι συνομίληκος με το δικό σου:D 19 μηνών. Η κόρη μου είναι 3 1/2 μηνών.

Τουλάχιστον έπαιξε το μωρό:D

Καλησπερες και εδω!! :D

Οντως πολυ ομορφη μερα η σημερινη και ζεστη!! Πηγαμε Φλοισβο με τις μαμαδες απο τα 2χρονα και ουτε μπουφαν δεν της εβαλα της Μαριας!

Σημερα δεν θα κανουμε κατι αλλο (βγηκαμε οικογενειακως το πρωι) ετσι κι αλλιως δουλευει ο μπαμπας μας το απογευμα και θα τη βγαλουμε σπιτι! :)

Κικη και οποια αλλη βγει, καλα να περασετε! :D

Αχ ρε παιδιά τι πολυτέλεια νιώθω επειδή θα πάω στον παιδότοπο!Φαντάζομαι ότι όλες λίγο πολύ το ίδιο!Πολύ κλεισούρα ρε παιδί μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Φαιη χαρηκα που σε ειδα αν και με το τρεξιμο του μικρου δεν προλαβαμε να μιλησουμε καθολου.

Γυρισα και με πονοκεφαλο απο τη βολτα μαλλον με βαρεσε ο ηλιος στο κεφαλι!!!!!

Αερικακι ευχαριστω βρε ψυχη και για το νερο και για την πολυτελεια που μου εδωσες να κατσω 10 λεπτα σε μια καρεκλα!!!!!!

Φυγαμε και δεν προλαβα ποτε να παραγγειλω τιποτα. Καθημερινη ειναι πολυ ωραια να πας εκει, Σαββατοκυριακο χαμος!!!!!!!!!!!

Εμείς μόλις κάτσαμε! Όταν φύγαμε κάναμε μια μεγάλη βόλτα μέσα στο πάρκο για να χαλαρώσει η μικρή και να φάει λίγο γιατί το είχα σιγουράκι ότι θα κοιμηθεί στο αυτοκίνητο όπως και έγινε! Άρα μεσημεριανό θα φάμε το απόγευμα και αν θέλει! Όταν κάνει απεργία πείνας τρελαίνομαι... Ξέρω ότι είναι από τα δόντια αλλά και πάλι το να την σκέφτομαι νηστική με πεθαίνει... Με έχουν πεθάνει τα πόδια μου!

Ειρήνη μου τι ευχαριστώ και αηδίες; Δεν ξέρω πως είναι να είσαι μόνη με έναν ταλιμπάν; Εγώ είχα τον μπαμπά και ήμουν ξεκούραστη σε αντίθεση με εσένα :lol: Αλλά ο Μάριος... άχ ο Μάριος! Τι παιδί είναι αυτό ρε συ! Υπάκουο!!! Φεύγαμε και μόλις του έλεγα "που είναι η μανούλα; πάμε στη μανούλα;" μου δινε χέρι και ερχόταν :) Κάναμε και τραμπάλα με ένα άλλο παιδάκι! Πλάκα είχε :D

Πάντως μέχρι τις 11.00-11.30 ήταν καλά... μετά που έγινε ο τρελός χαμός δεν αντεχόταν μέσα στις κούνιες! Και νομίζω πως ούτε τα παιδιά περνάνε καλά ΑΚΟΜΑ με τόσα παιδιά να φωνάζουν και να κάνουν τα δικά τους τριγύρω...

Αν το ξανακάνουμε πάντως να πάμε στο άλλο κάτω στον Κινηματογράφο... την ώρα που φύγαμε εμείς ήταν πολύ χαλαρά εκεί... είχε και κούνιες ελεύθερες!

Που ειναι αυτο στον Κινηματογραφο Αερικακι???? Εγω κοιμησα Μαριο και ξεραθηκα και εγω για καμια ωρα και περιμενω νσ ξυπνησουν οι αντρες γιατι θα παμε στην νονα κουτση Μαρια του Μαριου που εχει σπασει το ποδι της.

Ωραια ηταν ειχε και ηλιο και πηρε χρωματακι ο Μαριος, κοκκινησε το καυμενο!!!! Αερικακι σε συμπαθησε ο γιος μου που δεν παει ευκολα σε ανθρωπους που δεν ξερει.

Καλα για την Κωνσταντινα τι να πω καταδρομεας κανονικος!!!!!! Για ποτε σκαρφαλωσε το μικρακι σε ενα ψηλο παιχνιδι δεν καταλαβα!!!!!! Ισα που την κραταγα εγω λιγο πισω και τσαπ τσαπ ανεβαινε η spiderwoman!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...