Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπήκα για μια καληνύχτα κοριτσάκια.

Ζώπυ μίλησες με το γιατρό του παιδιού?

Ε, περιττό να πω ότι μου έχετε κάνει πλύση εγκεφάλου. Ο γιος της ξαδέρφης μου τελικά έχει επιληψία:(. Και θα ακολουθήσει θεραπεία 1 χρόνο. Όμως τα φάρμακα της επιληψίας, κάπου πειράζουνε μου είπε η μάνα μου, δε θυμάμαι που κοιμάμαι όρθια, και της λέω γιατί δεν τους λες να δούνε και ομοιοπαθητική?

Θα σας διαβάσω αύριο. Κανονίστε να γράψετε πάλι 5-6 σελίδες να μου βγουν τα μάτια:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μ' ενοχλεί η διαφορετικότητα, το αντίθετο!

κι ακόμα και τώρα που υποτίθεται πως είμαι κατασταλαγμένη, έχουν βρεθεί απόψεις και έξω και δω που μ' έχουν κάνει να ξανασκεφθώ αρκετά πράγματα!

αλλά την ειρωνεία και την κατινιά και την επιθετικότητα άνευ λόγου και αιτίας

δεν τα μπορώ

αλλά όπως πολύ σωστά είπαμε και πριν

δεν ξαναποστάρεις!

Ολοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να ταιριαζουν και στην κανονικη ζωη και εδω μεσα. Απλα στην νορμαλ ζωη οσους νομιζεις οτι δεν σου κανουν δεν τους επιλεγεις στην ζωη σου ενω εδω ανετα σου βγαινει να τους απορριψεις και με ασχημο τροπο γιατι απλα δεν τους εχεις φεις του φεις. Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα ομως να τους κραζεις.

Θα πηγαινατε ποτε να πειτε καταμουτρα στον αλλον τι μ@$%#$#@ λες χωρις να τον γνωριζεις??? Νομιζω πως οχι. Απλα δεν θα τον συναναστρεφοσασταν.

Και ξαναλεω οτι δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποιον, σκεψεις παραθετω.

Καλησπέρα... μόλις συμμαζευτήκαμε από έξω! Η μικρή ξεράθηκε στο κρεβάτι της! Να δω πως θα σηκωθεί το πρωί :lol:

Ποιος είναι ο λογικός; ποιο θέμα λέτε;

Στα άλλα συμφωνώ!

Ελλ ναι θέλω πμ αγάπη αν μπορείς!

Κική όλα τα φάρμακα της επιληψίας πειράζουν. Αλλά έχω φίλη που τα παίρνει από 10 χρονών... μια χαρά κορίτσι είναι ;) Παντρεύτηκε πρόσφατα :lol:

Διαφημίσεις

Η επιληψια ειναι πολυ σοβαρη υποθεση και δεν μπορεις να ρισκαρεις με ομοιοπαθητικη γνωμη μου παντα. Εχω δικο μου ανθρωπο στην οικογενεια με αυτο το προβλημα και το εχω αντιμετωπισει παρα πολλες φορες. Τα φαρμακα σωζουν την ζωη τους.

Ναι ουτε εγω μπορω να το κανω αερικο γιατι το γεγονος οτι δεν μου κανει ο αλλος δεν μου δινει κανενα δικαιωμα να τον γιουχαρω. Ειναι ευκολο εδω μεσα ομως να σε παρει το κυμα και να ξεφυγεις.

Κοίτα επειδή δεν μ' αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου... έχω συμμετάσχει σε "μπαχαλοποίηση" θέματος όχι μία ούτε δύο φορές... αλλά όποτε το κάνω... είμαι 100% σίγουρη πως είναι μούφα... όπως ο τυπάκος που ανέφερε η Ράννια. Αλλά με την καμμία δεν θα μπορούσα να γίνω υβριστική... ειρωνική ναι... να βρίσω όμως και όποιον πάρει ο χάρος με την καμμία... ενώ στη ζωή μου μπορώ να το κάνω και να κοιτάω τον άλλο στα μάτια.

Εγω ουτε στην ζωη μου δεν το λεω απλα τους απομακρυνω. Εκτος κι αν αξιζει να μπω σε διαλογο γιατι ειναι σημαντικοι για μενα.

Φιλακια φευγω παω να δω γκρεις με τον αντρουλη μου!!!!!

Ολοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να ταιριαζουν και στην κανονικη ζωη και εδω μεσα. Απλα στην νορμαλ ζωη οσους νομιζεις οτι δεν σου κανουν δεν τους επιλεγεις στην ζωη σου ενω εδω ανετα σου βγαινει να τους απορριψεις και με ασχημο τροπο γιατι απλα δεν τους εχεις φεις του φεις. Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα ομως να τους κραζεις.

Θα πηγαινατε ποτε να πειτε καταμουτρα στον αλλον τι μ@$%#$#@ λες χωρις να τον γνωριζεις??? Νομιζω πως οχι. Απλα δεν θα τον συναναστρεφοσασταν.

Και ξαναλεω οτι δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποιον, σκεψεις παραθετω.

Μην λες την λεξη κραζεις ουτε με εισαγωγικα.......:P Δεν μπορεσα να διαβασω.....ακουω μουσικη συνεχεια.....ειμαι κουρασμενη. Το θεμα ειναι οτι φατσα του φατσα, καμια απο τις τυππισσες με το υφακι δεν θα ειχε το θρασσος να μιλησει ετσι. Οποτε αυτη την συμπεριφορα εγω την ονομαζω θρασυδειλη. Και ναι με χαλαει τραγικα.

Δεν μπορω να πω τπτ εκει μεσα απο τις σκεψεις μου. Τις λιγες δλδ.....τουλαχιστον τα 'ψιλολεω' εδω.....

Αερικο θα σου στειλω πμ αυριο γιατι ειμαι νεκρη.

Αν ελεγα πουθενα οτι παω τρελλογιατρο και οτι χαστουκισα τον αντρα μου θα μου ειχαν σουρει τα χιλια μυρια. Μεσα στις θεωριες θα ηταν οτι εχω ισως σοβαρο ψυχολογικο, οτι μπορει να κανω abuse το παιδι μου, οτι ο αντρας μου θα με κερατωσει που του τις εβρεξα, οτι θα χωρισω και πως δεν χωρισα ακομα, και οτι τα πειραματα του ροσγουελ εγιναν στην ταρατσα μου και προφανως δεν ειμαι η Ελλη αλλα ο Μητσος που δεν εχει τι να κανει και αντι να την παιζει καθετε και παιζει με τον καθοσπρεπισμο των 'ladies' εκει μεσα..........και δινω ενα 'καθολου' τραβηγμενο παραδειγμα του πως μια προσωπικη εμπειρια θα αντιμετωπιστει πλεον εκει μεσα. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα.......

Καλη συνεχεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

παντως .... ολες μας τωρα...αν κατσουμε να γραψουμε την ιστορια της ζωης μας....απιστευτη θα μας φανει , ακομα και σε μας τις ιδιες που θα τις γραφουμε. Εμενα, ωρες ωρες μου ρχονται πραγματα στο μυαλο που εχω κανει, και (τωρα το λεω αυτο βεβαια) λεω...ρε τι σουργελο ειμαι!

δλδ, αν γραψω γκομενικη ιστορια θα καταλαβετε! την οποια αν την εγραφα ανωνυμα απο κει, θα γινοταν το σωσε!

γι' αυτο λεω...ολα μου ειναι πιστευτα!

τωρα, να κραξω....δε θα κραψω! τουλαχιστον, οχι σε προσωπικα θεματα. Σε κοινωνικα....ισως! Οχι γιατι ειμαι υπερανω...αλλα γιατι ...χεστηκα! δε με ενδιαφερει κανενα θεμα τοσο πολυ ωστε να μπω στη διαδικασια να κραξω...

χαχαχαχαχα Έλλη έχει πλάκα έτσι όπως το περιέγραψες :lol:

Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου για τα ΣΚ... εγώ τα ΣΚ μόνο στα διαλείματα για τσιγάρο που κάποιος άλλος είναι με τη μικρή ή το μεσημέρι που κοιμάται... μπορώ και γράφω :D

To κακό είναι πως πολύς κόσμος KAI στο νετ θέλει να έχει την "τελευταία" κουβέντα και πολύς λίγος από αυτούς που κοντράρονται θα αφήσει τον άλλον να την έχει με τον φόβο μην του πει ότι τον αποστόμωσε :lol: (έχει κάτι τζιμάνια δίπλα που θεωρούν τη σιωπή νίκη :lol: )

Μπα κάνω ένα τσιγάρο ακόμα! ποιο είαι τελικά το θέμα δίπλα; πήγε αρχείο και δεν το βρίσκω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...