Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τι εγινε?:roll:

τπτ ρε συ.....οτι και να θελει να πει ο οποιοσδηποτε εκει μεσα πλεον υπαρχει μια ομαδα η οποια το σκιζει.....το θεμα...ειμαι ξινισμενη....και φυσικα χεστικατε και καλα κανατε......αλλα λεμε για να πουμε......τελος παντων. παω για διαβασμα.....καλη συνεχεια κορες......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν εσκισα τιποτα..απλα ειπα οτι δε καταλαβαινω τι ακριβως θελει να πει ....

καλο διαβασμα....

Οχι εσυ κουκλα μου, απεχει απο εσενα πολλακις :roll: Απλα σε βρηκα εδω μπροστα και τα ειπα......ευχαριστω......εξαφανιζομαι......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι πέφτει πολύ ξέσκισμα σε ορισμένα θέματα - και δεν βγάζω την ουρά μου απέξω γιατί ορισμένες φορές κι εγώ τα θεωρώ μούφες, αλλά άλλο να πετάξεις μια - δυο μπηχτές κι άλλο το μαμήσαμε και ψόφησε.

καλα, συμφωνω...ειδικα αυτο , το να κανουμε τον ντετεκτιβ, αν ειναι αληθινη η ιστορια ή οχι....δε ξερω..το θεωρω ασκοπο.

και μουφα να ειναι, και τι εγινε? κουβεντα να γινεται μωρε...αυτος δεν ειναι ο σκοπος του φορουμ?

(δε μιλαω για καποια θεματα που ειναι "αστεια", τυπου Μητσου...δε θα το θυμασαι...που ελεγε οτι αφησε εγκυο τη κοπελα του επειδη της ...εμ...εμ....εβαλε δακτυλο)

Διαφημίσεις

χα χα χα χα μου έφτιαξες τη διάθεση!

πολύ πλάκα η φωτό

ναι, νομίζω θα του πηγαίνει!

ελλ, σ' ευχαριστώ για τις ευχές!

πάντως... αυτό που λέτε για δίπλα έχετε δίκιο - εγώ έχω ξενερώσει χοντρά...

Ωραια στολη!!!! Ο Νταρτανιαν ειναι??? Γιναμε ολοι Αστυνομος Μπεκας και Σαινης μαζι!!!!!

Κατανταει αστειο και αδικο πολλες φορες. Δεν υπαρχει λογος να ποσταρεις αν δεν το πιστευεις.

εν τω μεταξυ αυτο το πιτσιρικι μοιαζει πολυ με το δικο μου...σα να το βλεπω να την φοραει ειναι :D:D:D

παντως εγω, τις περισσοτερες ιστοριες, οσο τρελες κι αν ειναι τις πιστευω...εχω ακουσει αντιστοιχα τρελα σε ανθρωπους που γνωριζω real life...ασε που το νετ ενδεικνυται για τετοιου τυπου τρελες εξομολογησεις...καποια πραγματα δε λεγονται ευκολα "επωνυμα"

Διαφημίσεις

Μαρκοπουλάκι, έχεις δίκιο. Βέβαια, μερικές φορές το θέμα είναι τόσο προκλητικό που μπαίνεις στον πειρασμό να τα χώσεις. Χρειάζεται όμως αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία για να μην γίνει χάβρα και για να μην ρίξουμε το επίπεδο εντελώς μα εντελώς χαμηλά...

Προσωπικά, υποσχέθηκα πλέον στον εαυτό μου να μην ξαναποστάρω σε ότι μου φαίνεται υπερβολικό. Ελπίζω να το τηρήσω...

Εμέν μ' έχει χαλάσει πολύ όμως ότι και σε "φυσιολογικά" θέματα, πας να πεις τη γνώμη σου και πετάγονται από κάτω διάφοροι, διαστρελώνουν τα λόγια σου, σε παίρνουν από τα μούτρα και σε ειρωνεύονται... Κι εκεί είναι πολύ δύσκολο να αυτοσυγκρατηθείς και να μη γίνεις κατίνα. Άσε το κυριότερο... ότι διαστρεβλώνεται εντελώς το θέμα!

βρε κορίτσια μου δίκιο έχετε - τα πιο απίθανα πράγματα συμβαίνουν σπίτι μας και γύρω μας...

αλλά εξαρτάται πως θα τα πεις - και στην πραγματική ζωή κι εδώ...

αν μπήκες για να λύσεις το πρόβλήμά σου ή μπήκες για να σπάσεις πλάκα και να κάνεις τους άλλους να βγάλουν τα μάτια τους! και μερικοί τελευταία γράφουν με σκοπό μόνο το τελευταίο...

Οταν κατι ειναι προκλητικο ειναι και χασιμο χρονου αν δεν το πιστευουμε να απανταμε γιατι πεφτουμε και στο επιπεδο του αλλου που αυτο επιζητα, την προσοχη. Τωρα τις διαστρεβλωσεις πανω σε θεματα δεν μπορεις να της αποφυγεις παντα οποτε το χειριζεσαι οσο πιο κοσμια μπορεις για να μην χασεις και το δικιο σου. Δεν υπαρχει κατι που δεν αντιμετωπιζεται με επιχειρηματα. Δεν τα λεω για σενα προσωπικα αυτα εννοειτα, κουβεντα για ολους μας κανουμε.

ρε παιδια...τι περιμενατε? κοιταξτε ποσες απαντησεις και ποσα views εχει καθε θεμα....και ολα αυτα ειναι απο ατομα, διαφορων ηλικιων, διαφορων εμπειριων, διαφορων μορφωτικων επιπεδων, διαφορων ανατροφων....γενικως....διαφορων!

εγω απορω πως βρισκω και συμφωνω με 5-6 εδω μεσα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...