Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Οκ τώρα το κατάλαβα :lol:

Ναι πάντα :lol:

Ξεράθηκε από τη νύστα... είχε αρχίσει να λέει νάνι από τις 12.00 αλλά ξύπνησε αργά... οπότε πήγαμε πρώτα κούνιες και γυρίσαμε για να τελειώσω το φαγητό μπας και μπορέσω να την ταΐσω... ναι καλά... 4 κουταλιές και μετά νάνι... θα φάει όταν ξυπνήσει! Έτσι κι αλλιώς θέλω να την πάω πιο αργά σήμερα για ύπνο :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζοπιράκι αφού βρήκατε έστω μια άκρη τώρα θα μπορέσεσε να το καταπολεμήσετε..

ελπίζω κιουλτάκι μου,

ελπίζω γιατί η ιγμορίτιδα (απ' όσα διάβασα στο ίντερνετ) είναι πολυπαραγοντική ασθένεια (εκτός από την κατασκευή της μύτης που παίζει ρόλο) είναι η σκόνη / αλλεργίες / κρυώματα κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

ελπίζω λοιπόν να βγάλουμε άκρη!

κικίτσα, έχω ξεχάσει να σου πω ότι κι εσείς είστε ομορφο-οικογένεια!!!!!!

αυτό πάντως πρέπει να είναι το φόρουμ των ωραίων - δεν έχω δει μάνα / παιδιά που να μην είναι κουκλιά! ο καθένας με τον τύπο του βέβαια και με την δική προσωπική γοητεία!!!!!!

Διαφημίσεις

Μετά το χτεσινοβραδυνό "πάρτυ" σηκώθηκα με πονοκέφαλο, "συμμάζεψα" τους γέρους μου, μαγείρεψα σε όλους, πήρα τη γιαγιά μου για λίγο πάνω, να πάει ο πατέρας μου τη βόλτα του , φάγαμε και ξεράθηκα 3 ώρες το μεσημέρι.

zopiron κι εγώ μαζί σου............εννοώ όταν είναι να πας να σβερκώσεις κα'να γιατρό.

Τους την έχω φυλαγμένη σε μερικούς μερικούς να τους σπάσω κα'να παϊδι.

συνεχίζω!

ακτινογραφία θώρακα - καθαρή!

ακτινιγραφία ιγμορίων - βαρβάτη ιγμορίτιδα!

η ακτινολόγος μου είπε πως η ωρλ θα συνεκτιμήσει την κατάσταση αλλά σίγουρα η εικόνα που της δίνει η ακτινογραφία δικαιολογεί συνεχείς "ιώσεις", δεν είναι κάτι τρομερά σοβαρό αλλά πρέπει ν' αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά για να μην γίνει σοβαρό εξαιτίας των επαναλαμβανομένων ιώσεων...

τώρα εγώ... θέλω από Δευτέρα να κάνω μια βολτούλα από όλους τους γιατρούς που έχουν δει το παιδί και να τους τα κάνω λαμπόγυαλο!

όχι γιατί τώρα που έχουμε διάγνωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, είμαι σίγουρη πως θα γλυτώσουμε την αντιβίωση αλλά ξέρουμε τι έχουμε να πολεμήσουμε και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας εκεί!

κι όχι "έτσι είναι όλα τα παιδιά" "θα του περάσει μετά τα οχτώ" "σιγά την αντιβίωση που έχει πάρει, άλλα παιδιά να δεις πόση έχουν πάρει" κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Μπραβο που ειναι καθαρο το στηθος του παιδιου.....περαστικα σας ευχομαι κοπελα μου.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Βρε κοριτσια να κανω μια ερωτηΞη? ......ΠΩΣ στο διατανο καταφερνετε να ειστε μεσα ΚΑΙ πρωι, ΚΑΙ μεσημερι ΣΚ......καλα καθημερινες το πιανω (δουλεια-να χαμε να λεγαμε-ετσι εκανα και εγω κααααααποτε).....αλλα ΣΚ? Δεν σας τρεχει το σπιτι και οι δουλειες και το παιδι. Απο τις 9 ΤΩΡΑ εσωσα. 4 ωρες εξω (βασιλικο κηπο), και μετα στο σπιτι.....με ολα τα υπολοιπομενα που επρεπε να γινουν......και την μικρη να με παιρνει απο πισω.....ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?......

Εγω δεν μπορω......

Αερικο χθες η τρελλογιατρος ? (με βοηθησε απιστευτα πολυ σε ενα θεμα που ηταν ωρολογιακη βομβα για μενα. Εφυγα απο εκει και ηταν σα να μου σηκωσαν ταφοπλακα απο πανω μου. Πρακτικα δεν ξερω ακομα, αλλα καταλαβαινεις. Αν θες λεπτομερειες μεσω πμ).

Eγω ακομα και τα πρωινα του Σαββατου δεν μπορω να βγω πριν τις 12 γιατι ο Μαριος ξυπναει χαραματα και μετα γυρω στις 10 και μιση πρεπει να κοιμηθει αλλιως παραπαταει. Οποτε μεχρι να ξυπνησει και να φαει κρεμα παει καλες 12 και μετα βγαινουμε βολτα, κατα τις 4 και μιση γυρισαμε απο την βολτα και κοιμηθηκε και τωρα παιζει με τον πατερα του και σε καμια ωρα το αργοτερο θα εχει κοιμηθει.

Επιπλεον οταν κοιμαται ειναι αδυνατον να κανεις οποιαδηποτε δουλεια γιατι ξυπναει και κουνου να περασει οποτε μπαινω εδω μεσα μεχρι να σηκωθει.

Διαφημίσεις

Zop ιγμοριτιδα εχει και ο αντρας μου και κατα περιοδους υποφερει πολυ και καποιες φορες δεν γλυτωνει την αντιβιωση. Την ανοιξη με την γυρη χειροτερευει και γενικα οποτε εκτιθεται σε κρυο αερα ποναει πολυ. Αλλα δεν αρρωσταινει συνεχεια. Υπαρχει και ενα γιατροσοφι αλλα δεν ξερω αν κανει για παιδια. Σταζεις τρεις σταγονες λεμονι στη μυτη το πρωι και τρεις καροτο το βραδυ.

χελλοου γκερλς!

ρε σεις...τι γινεται διπλα με τον λογικο?

Ράννια το διαβάζω κι εγώ και έχω μείνει έτσι :roll::roll::shock::eek:. Σ'αυτό το θέμα ΑΔΥΝΑΤΩ να καταλάβω τι παίζει!!!

Καλησπέρα και στις υπόλοιπες!

κατι θελει να πει αυτος....κατι να εξομολογηθει....δεν εχω καταλαβει τι...ισως απλα να νιωθει μοναξια και να θελει να πει 5 σκεψεις του σε καποιον...

κατι θελει να πει αυτος....κατι να εξομολογηθει....δεν εχω καταλαβει τι...ισως απλα να νιωθει μοναξια και να θελει να πει 5 σκεψεις του σε καποιον...

δεν εχω λογια.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...