Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πυκνοί καπνοί στο κέντρο της Αθήνας. Ειδησεογραφικές πηγές αναφέρουν πως προέρχονται από τον πισινό της ζώπυρον!

χα χα χα χα χα χα χα

καλό, πολύ καλό!

τι κάνεις αερικάκι μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις τάισα φρουτόκρεμα την κόρη μου... έχει κάνει κακά και κάνω ένα τσιγάρο μέχρι να ζεσταθεί ο κωλοθερμοσίφωνας να την πλύνω... τον μπαμπά τον έστειλα λαϊκή... εμείς θα πάμε παιδική χαρά :D

Έχω νεύρα με τον καλό μου. Όποτε πάω λίγο να φέρω το σπίτι στο ισιάδι, με υπονομεύει. Πετάει τα πάντα όπου βρει.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Τέλοσπάντων... η μανα μου πήρε το γιο μου για βόλτα στη λαική, με ψώνισε, ο καλός μου:evil: πάει στο μασούτη να ψωνίσει και φαί στη μάνα μου γιατί θα κρατήσει το μικρό το μεσημέρι κι εγώ ετοιμάζομαι για ολίγη ρέκλα. Ίντερνετ, φαί και μετά ύπνο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

συνεχίζω!

ακτινογραφία θώρακα - καθαρή!

ακτινιγραφία ιγμορίων - βαρβάτη ιγμορίτιδα!

η ακτινολόγος μου είπε πως η ωρλ θα συνεκτιμήσει την κατάσταση αλλά σίγουρα η εικόνα που της δίνει η ακτινογραφία δικαιολογεί συνεχείς "ιώσεις", δεν είναι κάτι τρομερά σοβαρό αλλά πρέπει ν' αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά για να μην γίνει σοβαρό εξαιτίας των επαναλαμβανομένων ιώσεων...

τώρα εγώ... θέλω από Δευτέρα να κάνω μια βολτούλα από όλους τους γιατρούς που έχουν δει το παιδί και να τους τα κάνω λαμπόγυαλο!

όχι γιατί τώρα που έχουμε διάγνωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, είμαι σίγουρη πως θα γλυτώσουμε την αντιβίωση αλλά ξέρουμε τι έχουμε να πολεμήσουμε και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας εκεί!

κι όχι "έτσι είναι όλα τα παιδιά" "θα του περάσει μετά τα οχτώ" "σιγά την αντιβίωση που έχει πάρει, άλλα παιδιά να δεις πόση έχουν πάρει" κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

συνεχίζω!

ακτινογραφία θώρακα - καθαρή!

ακτινιγραφία ιγμορίων - βαρβάτη ιγμορίτιδα!

η ακτινολόγος μου είπε πως η ωρλ θα συνεκτιμήσει την κατάσταση αλλά σίγουρα η εικόνα που της δίνει η ακτινογραφία δικαιολογεί συνεχείς "ιώσεις", δεν είναι κάτι τρομερά σοβαρό αλλά πρέπει ν' αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά για να μην γίνει σοβαρό εξαιτίας των επαναλαμβανομένων ιώσεων...

τώρα εγώ... θέλω από Δευτέρα να κάνω μια βολτούλα από όλους τους γιατρούς που έχουν δει το παιδί και να τους τα κάνω λαμπόγυαλο!

όχι γιατί τώρα που έχουμε διάγνωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, είμαι σίγουρη πως θα γλυτώσουμε την αντιβίωση αλλά ξέρουμε τι έχουμε να πολεμήσουμε και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας εκεί!

κι όχι "έτσι είναι όλα τα παιδιά" "θα του περάσει μετά τα οχτώ" "σιγά την αντιβίωση που έχει πάρει, άλλα παιδιά να δεις πόση έχουν πάρει" κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Άντε ζώπυ τώρα θα το αντιμετωπίσετε και θα είστε σούπερ. Τι σημαντικό να γνωρίζεις τη βάση του προβλήματος.

Εγώ γιατί νόμιζα ότι η ιγμορίτιδα δε θεραπεύεται?Λέω βλακείες?

Νομίζω έχει η γιαγιά μου κι η ξαδέρφη μου και την έχουν μια ζωή. Αλλά δεν αρρωσταίνουν συνέχεια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

η ιγμορίτιδα θεωρητικά θέλει αντιβίωση αλλά θέλει και εισπνεοόμενο από μύτη... εγώ θα πήγαινα στον ομοιοπαθητικό πριν από όλους ;)

Καλημερα ομορφες!! :D

Μολις επεστρεψα απο τις κουνιες, η Μαρια και ο πατερας της ειναι ακομα εκει.. Εγω επεστρεψα γιατι ηθελα τουαλεττα και αφου πηγα διαπιστωσα πως αδιαθετησα.. :evil: Και με το που το διαπιστωσα ξεκινησαν και οι κραμπες..... :evil::evil: Υπομονη 7 μερες τωρα...

Ζοπιρον χαιρομαι που η ακτινογραφια εδειξε ποιο ειναι το προβλημα σας ξεκαθαρα και ευχομαι απο εδω και στος εξης να το αντιμετωπισετε καταλληλα και να σταματησετε να ταλαιπωρηστε!

Κικη κουραγιο με τον husband! Μαλλον καπου εχει κατσικωθει κανενας αναδρομος παλι! :lol:

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φυσικά! αφού αναρρώσουμε κι από αυτό το περιστατικό, στον ομοιοπαθητικό θα πάμε ούτως ή άλλως για να συνεχίσουμε την θεραπεία!

αν και κατά τη φτωχή μου γνώμη, το ζωπυράκι πρέπει να την ξεκινήσει καλοκαίρι για να μπορέσει να την συνεχίσει απρόσκοπτος από ιώσεις, γύρες, κ.λ.π.

γιατί πολύ φοβάμαι πως μέχρι το καλοκαίρι θα την διακόπτει κάθε λίγο και λιγάκι κι αυτό δεν μου φαίνεται καλό! παρ' όλα αυτά, ο ομοιοπαθητικός είναι ο ειδικός και θα αποφασίσει!

τώρα... επειδή διάβασα πάρα πολλά χθες στο ίντερνετ, η ιγμορίτιδα μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες - ανατομικούς λόγους, αλλεργίες, λοιμώξεις, κ.λ.π.

επίσης, τώρα πια, οι γνώμες διίστανται και για την αντιμετώπισή της - θα δούμε!

πάντως, παρ' όλο που δεν είναι η χειρότερη ασθένεια, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια (αν όχι εφ' όρου ζωής), ειδικά αν οι γιατροί που την κουράρουν είναι όπως οι δικοί μας... όρχεις του κερατά!!!!!!!!!

καλημέρα γλυκέ μου φλεβάρη! υπομονή...

α! την ωρλ δεν την βρήκα χτες - από Δευτέρα τώρα.

η παιδίατρος τηλεφωνικά φυσικά μου είπε αντιβίωση... και μετά της λέω? στο επόμενο επεισόδειο? δεν πήρα (σοβαρή) απάντηση...

κοριτσάκια μου, θα σας αφήσω τώρα γιατί... με τρέχουν δουλειές και υποχρεώσεις!

σας γλυκοφιλώ!

καλημερα σε ολες!!

εμεις μια χαρα ξημερωσαμε...η μικρη ακμαιοτατη...δεν πτοειται απο τιποτε αυτο το κοριτσι...

Εγω μαλλον θα αδιαθετησω κι ειμαι με εναν πονοκεφαλο...

Για δειτε αυτο...ειναι πολυ ωραιο:P

http://www.dailymotion.com/video/xbnwlk_get-out_shortfilms

κι αυτο για την Σεβη αφιερωμενο:tongue::)

http://www.dailymotion.com/video/xdkmgn_oedipe_shortfilms

Ζούπυ... ο κατάλληλος για να δώσει θεραπεία για την ιγμορίτιδα είναι ο ΩΡΛ. Ο ΩΡΛ επίσης θα σου πει και σε τι οφείλεται (θα δει την ανατομία αν φαίνεται κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα). Το σίγουρο είναι οτι θα ταλαιπωρηθεί πολλά χρόνια αν είναι κατασκευαστικό (εδώ μιλάει η εμπειρία).

Τώρα αυτό που δεν κατάλαβα εγώ...

Δεν θες με την καμμία να δώσεις αντιβίωση στο παιδί; Αν ναι... γιατί αποκλείουμε τον ομοιοπαθητικό; Δεν σε έχω πιάσει καθόλου λέμε στο σκεπτικό σου.

καλησπέρα μάρσυ!

ρε συ αερικό, είναι κανένας πλανήτης ανάδρομος?

γιατί εσχάτως δεν γίνομαι κατανοητή?:confused:

κάνω πάλι μια περίληψη των όσων έχω πει...

ομοιοπαθητική θεραπεία είχαμε ήδη ξεκινήσει, αρρώστησε το παιδί, την έκοψε ο ομοιοπαθητικός μέχρι ν' αναρρώσει πλήρως ο μικρός και θα την ξαναρχίσουμε όταν μας πει πάλι... όταν δηλαδή θα είμαστε εντελώς καλά (που εγώ προσωπικά το βλέπω καλοκαίρι ... αλλά από βδομάδα που θα τον επισκεφθώ, ο γιατρός θα αποφασίσει)!

έγινα κατανοητή?:rolleyes:

για τα υπόλοιπα (ωρλ, ανατομία, κ.λ.π.) συμφωνώ απόλυτα!

(τελικά, την ίδια ώρα κάνουμε διάλειμμα!):roll::-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...