Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κέι για να δεις το σηματάκι του youtube που λέει η βαρεμένη πρέπει να έχεις πατήσει Απάντηση από το button! Μην το ψάξεις στην γρήγορη απάντηση γιατί δεν θα το βρεις :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κέι για να δεις το σηματάκι του youtube που λέει η βαρεμένη πρέπει να έχεις πατήσει Απάντηση από το button! Μην το ψάξεις στην γρήγορη απάντηση γιατί δεν θα το βρεις :lol:

α ναι...αυτο ξεχασα να το πω.....

Μαρή μαλεκόν... τώρα σοβαρά μπορεί να απαντήσει κανείς με αποδείξεις αυτό που ρωτάς; Αφού όλες οι απόψεις που τίθενται στο θέμα είναι καθαρά υποκειμενικές! Έχει κανείς τους τέτοια βιώματα για να μπορεί να απαντήσει; Και αν έχει έχει το σθένος να βγει να το πει για να κλείσει στόματα και να είναι μετά δακτυλοδειχτούμενος;

καλησπέρα. Απλά είδα ότι πολλές λένε ότι πρέπει να έχουν μαμα και μπαμπά για να ειναι ισορροπημενα κλπ. Εκανα αυτη την ερώτηση για να το δουν κ λιγο διαφορετικα

Μα δεν υπάρχουμε τόσοι "ισορροπημένοι" άνθρωποι εκεί μέσα από μονογονεϊκές οικογένειες που το αποδεικνύουμε;

οκ κατάλαβα... πάω να το γράψω :lol:

Διαφημίσεις

Ισα ισα τους πιο ισορροπημενους ανθρωπους στην ζωη μου που εχω γνωρισει προερχονται απο μονογονεικες οικογενειες. Και χαιρομαι που τους εχω στην ζωη μου!!!! Ο αντρας μου η κολλητη μου και πολλοι αλλοι. Εγω παλι που μεγαλωνα με δυο γονεις δεν με λες και το πιο ισορροπημενο ατομο.

Διαφημίσεις

Ειναι μετα τα ροζ σπιτια Αερικακι και γραφει εξω φλοισβος παρκ ταμπελα και μπαινοντας πας στην πρωτη καφετερια δεξια δεν φευγεις καθολου αριστερα.

Οσο για την ψυχραιμια μου δεν με χαρακτηριζει παντα απλα οταν θυμωνω η διαφωνω μπορω να γινω πολυ καυστικη και να κολλησω τον αλλο στον τοιχο με τα επιχειρηματα μου χωρις να τσακωθω. Δεν μου αρεσουν οι φασαριες αν μπορεις να τοποθετηθεις αλλιως.

Εχω μεγαλωσει σε ενα σπιτι με καθημερινους φοβερους καυγαδες και δεν θελω να το κανω και εγω, υπαρχουν και αλλοι τροποι πολυ πιο αποτελεσματικοι.

Ισα ισα τους πιο ισορροπημενους ανθρωπους στην ζωη μου που εχω γνωρισει προερχονται απο μονογονεικες οικογενειες. Και χαιρομαι που τους εχω στην ζωη μου!!!! Ο αντρας μου η κολλητη μου και πολλοι αλλοι. Εγω παλι που μεγαλωνα με δυο γονεις δεν με λες και το πιο ισορροπημενο ατομο.

Άστα να πάνε...είναι πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες που καθορίζουν τον ψυχισμό μας που δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος...

Πάντως από το λίγο που σε εχω διαβάσει μια χαρά μου φαινεσαι

Εχω κανει χιλιομετρα για να φτασω στο καλα, αλλα δεν ξεχναω ποτε ολα τα πριν, ειναι οι βασεις μου, λαθη δικα μου αλλα και πολλων αλλων. Μεγαλη ιστορια, εγραφα σηριαλ ανετα...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...