Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε να μπω κι εγώ νωρίς κα'να βράδυ.

Τι είναι το Κει μαρή Αερικούλη?

Σου είπα, έφαγα την κίνηση της παραλιακής στο μάπα μεσημεριάτικα και έπεσαν οι στροφές του σκληρού κάτω από το ρελαντί.

Παιδιά πολύ ωραία μέρα είχε.........ότι πρέπει να μένεις Γλυφάδα, Καβούρι και λοιπές "φτηνοπεριοχές"

Η θείτσα μου τελικά είναι στο νοσοκομείο με πνευμονία χωρίς την γουρουνόγριπη (ευτυχώς)...........την έχουν με ενδοφλέβεια για να αντιφράσει άμεσα ο οργανισμός της.

2 γιατροί την είδανε, ένας στο Κέντρο υγείας και ένας στο σπίτι της και της είπαν δεν έχει τίποτα:mad::mad::mad::mad::mad:

Δηλαδή να τους πιάσεις και τους κρεμάσεις στο τσιγκέλι μαζί με το δίπλωμά τους.

Πωπω Ειρήνη ποιος τη χάρη σου! Δεν φαντάζομαι να χτυπήσει το βιολογικό ρολόι και να αρχίσεις να ξυπνάς από μόνη σου ε; :lol:

Κοιμήσουυυυυυυυυ!!!! Να το ευχαριστηθείς!

Μπράβο η γιαγιά!!!

Κέι σου έστειλα software για format του σκληρού :lol:

Μπράβο στη θεία...

το ότι δεν μου κάνει εντύπωση η λάθος διάγνωση να το πω ή εννοείται;

Το ότι κάνουν διαγνώσεις χωρίς εξετάσεις στο αναπνευστικό με όσα κυκλοφορούν με εξοργίζει!

Εγώ σε αντίθεση με την ζώπυρον που σκέφτεται την ακτινοβολία νιώθω ασφαλής για το παιδί της που έκανε ακτινογραφίες! Θα του διασφαλίσει μια σίγουρη διάγνωση. Φυσικά υπάρχουν και με τις ακτινογραφίες λάθος διαγνώσεις αν ο γιατρός εκείνη την ώρα σκέφτεται την μαμακία που δεν του πέτυχε το πρωί!

Μαρή μαλεκόν... τώρα σοβαρά μπορεί να απαντήσει κανείς με αποδείξεις αυτό που ρωτάς; Αφού όλες οι απόψεις που τίθενται στο θέμα είναι καθαρά υποκειμενικές! Έχει κανείς τους τέτοια βιώματα για να μπορεί να απαντήσει; Και αν έχει έχει το σθένος να βγει να το πει για να κλείσει στόματα και να είναι μετά δακτυλοδειχτούμενος;

Διαφημίσεις

Μαρη Μαρκοπουλινα.... Θελω κι εγω να κοιμηθω!! :(

Αντε, καλες ξαπλες και ριξε κανενα ονειρο και για εμενα.. Η Μαρια δεν πιστευω να κοιμηθει σερι ολο το βραδυ..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ποσο δικιο εχεις Αερικακι για τις ακτινογραφιες, και εγω θα αγχωνομουν με διαγνωση χωρις αποδειξη.

Οσο για τον υπνο (γιατι μονο θα κοιμηθω εννοειται τιποτα αλλο δεν θα κανω,) με εφτιαξε η γιαγια!!!! Οσο φοβοταν να τον κρατησει μικρο τοσο το ευχαριστιεται τωρα!!!!!

Κέι σου έστειλα software για format του σκληρού :lol:

Ευχαριστούμε για την αναβάθμιση........... ο σκληρός ανταποκρίθηκε ταμάλα.;)

Ράνια πως έβαλες λινκ να φαίνεται το youtube?

Προσπαθήσα να το κάνω χτες και δεν μου έβγαινε.

Για δώσε οδηγίες

Διαφημίσεις

Βρε Φαιη εσυ εχεις κοιμηθει πουλακι μου τοσες νυχτες αφου ειναι καλοβολη εγω ουτε 5 νυχτες συνολο τα τελευταια δυο χρονια δεν κοιμηθηκα. Αλλα ευχομαι αποψε το Μαρακι να κοιμηθει σαν αγγελουδι αποψε!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για την αναβάθμιση........... ο σκληρός ανταποκρίθηκε ταμάλα.;)

Ράνια πως έβαλες λινκ να φαίνεται το youtube?

Προσπαθήσα να το κάνω χτες και δεν μου έβγαινε.

Για δώσε οδηγίες

στο λινκ του youtube αντιγραφεις αυτο που ειναι με bold http://www.youtube.com/watch?v=jagHzPDjfWU. ερχεσαι εδω και πατας το τελευταιο κουμπακι που ειναι το σηματακι του youtube και το βαζεις αναμεσα απο τις αγκυλες των bb codes

Μαρκόπουλο δες τα δίχρονα και απάντησε μην πάμε αλλού :lol:

Πρέπει να σου πω εδώ ότι αυτά που σου έγραψε κάποια κοπέλα δίπλα περι ψύχραιμων απαντήσεων το πιστεύω κι εγώ για σένα και σε θαυμάζω γι' αυτό :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...