Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αντε να την κάνω σιγα σιγά...Παρασκευή σήμερα, θα έρθει και η κουμπάρα με τον κουμπάρο... Καλό σαββατοκύριακο, θα σας δω την Δευτέρα (ΣΚ δύσκολο να μπω, θα γράψει post η μικρή, όχι εγώ :P)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς μπορεί και να την γλιτώσουμε. 23/3 δίνουμε προσφορά για το μετρό του Πειραιά αλλά δίνουν και άλλες 5 εταιρείες :P:p:p. Μακάρι να το πάρουμε γιατί δεν μας βλέπω καλα... Και μακάρι να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη διαδικασία ο ακατονόμαστος της Μ......ς :mad:. Εσείς πως πάτε απο δουλεια?

μαλεκον εχεις ξαναδουλέψει σε εργο μετρο?

(βρε λες να γνωριζομαστε?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα δεν θα το θελες πιστεψε με ειναι 5πληντυρια:rolleyes:και εν απου εβαλα 6συνολο...+το οτι ειμαι φρεσκοχειρουργηενη οποτε ελα εσυ απο δω:D:lol:

Βρε κόρες, ποιες είμαστε οι Βόρειες?

Στο κωλο-ΙΚΑ που είμαι εγώ δεν δικαιολογεί τίποτε, έχει δικούς του γιατρούς..........με τα νεύρα που έχω τώρα είμαι ικανη να ξεσκίσω τον πρώτο ΙΚΑτζη που θα βρω μπροστά μου.

Καλά θα του κάνεις!Σίγουρα του αξίζει!

Περαστικά σας.

Wktmp2.png

qIogp3.png

τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ....Ομως κατάφερα να κοιμήσω τον μπέμπη!!!!

Κάτι είναι και αυτο....Βέβαια το κεφάλι μου καζάαααανι!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Δηλαδή να μην βρίζω το &%$#ΤΣΜΕΔΕ

Χωσε ελευθερα! Καθενας με τον πονο του κι εμεις με το ΤΣΜΕΔΕ!

Κοριτσάρες μπήκα για λίγο να χαιρετήσω και να πω καλό ΣΚ διότι δεν έχω internet στο σπίτι -προσωρινά - την τύχη μου μέσα...

Όσες έχετε σίδερο στείλτε τα στο κιουλτάκι που της αρέσει να σιδερώνει... χιχιχι

(Ράννια, Ζούπυ μου λείψατε!!!!!)

Κι ελεγα που ειναι η τσαπερδονα!

τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ....Ομως κατάφερα να κοιμήσω τον μπέμπη!!!!

Κάτι είναι και αυτο....Βέβαια το κεφάλι μου καζάαααανι!!!

Κατι ειναι και αυτο!

Διαφημίσεις

Δεν είναι εξετάσεις. Είναι ένας γιατρός που πηγαίνω για την μέση μου κ γενικά για προβλήματα σπονδυλικής στηλης. Απλά έχει μια...ανορθόδοξη τεχνικη

malecon,σορυ που πεταγομαι σαν....αλλα ειχα δει που ελεγες σε ενα θεματακι για γιατρο-χειροπρακτη??Το λεω καλα...που σε εκανε μια χαρα..αλλα εφυγε και πηγε Γιαννενα???Δεν θυμαμαι αν τα εγραφες ετσι...αλλα αν ισχυουν σε παρακαλω θα ηθελα πληροφοριες γιατι εχουμε ατομο στην οικογενεια που υποφερει απο αυχενικο και ψαχνουμε να δοκιμασει τα παντα!!!!

Μονο ομοιοπαθητικη δεν εκανε ακομη:tongue::tongue:

Υπολοιπα κοριτσακια....τι κανετε??

Μόλις ξεραθήκαμε! Αφού πρώτα ξεσαλώσαμε τα δέοντα με παρέα στο σπίτι! Ήπιαμε όλο μας το γάλα και κοιμηθήκαμε σε χρόνο dt! Ελπίζω να κοιμηθούμε όλη νύχτα και να αργήσουμε το πρωί γιατί έχουμε έξοδο αύριο το απόγευμα όλοι μαζί :D

malecon,σορυ που πεταγομαι σαν....αλλα ειχα δει που ελεγες σε ενα θεματακι για γιατρο-χειροπρακτη??Το λεω καλα...που σε εκανε μια χαρα..αλλα εφυγε και πηγε Γιαννενα????

Εγώ το έγραφα, αλλά και η malecon έχει έναν ανάλογο γιατρό.

Έχουμε δύο χωρίς ιντερνετ στο σπίτι... τη Νίτσα και την Αγγελίνα ;) Η ζωπυρόν φαντάζομαι ότι τρέχει για τις ακτινογραφίες και περιμένουμε νέα της ;)

Εμείς είχαμε κόσμο στο σπίτι όλο το απόγευμα :) Παρέλαση κανονικά και μου άρεσε :) Τσούλησε το απόγευμα χωρίς να το καταλάβω και η μικρή το ευχαριστήθηκε :D

Διαφημίσεις

αυτα ειναι τα ωραια!

εμεις πηγαμε στη μανα μου για καμια ωρα (το διπλανο σπιτι ειναι για να καταλαβεις) και μου φανηκε λες και πηγα 5νθημερη τοσες μερες που ειμαστε μεσα! Και του μικρου το ιδιο! χαχαχα....ρε που φτασαμε!

έτσι έτσι :lol: εγώ είχα πάντα κόσμο στο σπίτι... με τη μικρή δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει και με στεναχωρούσε πολύ αυτό!

κι εμεις τα ιδια! και με το μικρο παλι εχουμε...απλα τωρα λογω ασθενειας εχουμε κοψει καμια βδομαδα ....

αντε να πιασει λιγο καλος καιρος να βγουμε σε καμια πλατεια....

Να μαι και εγω εδω με αγριες ορεξεις αποψε για υπνο!!!! Η γιαγια καλομαθε στα συκα και σημερα που εχει ρεπο ηθελε να παρει τον Μαριουλη και θα λιωσω στον υπνο αποψε!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...