Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Harlow πήρες τον γιατρό? Αλλά με αυτά που σου έτυχαν...περαστικά στη θεια σου

Δεν έχω λεφτά καρδιά μου .... προς το παρόν.

Μόλις αποκτήσω, να'σαι σίγουρη ότι θα πάρω.

τώρα τίποτα...αλλά περιμένουμε κάτι και είμαστε αισιοδοξοι :)

κική τι θα ψωνίσεις????

Κάθε Παρασκευή κάνω πρόγραμμα εβδομάδας για το φαγητό για να ψωνίσω. Κυρίως γιατί θέλω το παιδί να παίρνει απόλα μέσα στην εβδομάδα.

Και αυτή τη φορά, αφού έπεσε λίγη δουλίτσα, επιτέλους λέω να ψωνίσω από τη βιολογική.

Αύριο θα πω τον πατέρα μου να μας πάρει κανένα ψάρι για την Κυριακή.

Από τότε που χρησιμοποιώ αγνά προϊόντα για καθαριστικά σούπερ πάω μόνο για φαγώσιμα.

Και...δε θέλω να ξεσηκώσω τη Σέβη...αλλά μάλλον από εβδομάδα, δεν ξέρω ποια μέρα, θα κατέβουμε στην αρχοντική Φαλάνη να αφήσουμε τη γιαγιά.:cool:

Άννια, φέρε μου το σίδερό σου, κι έλα να μου κάνεις τα υπόλοιπα!

Harlow, έτσι!Μαζί σου!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κάθε Παρασκευή κάνω πρόγραμμα εβδομάδας για το φαγητό για να ψωνίσω. Κυρίως γιατί θέλω το παιδί να παίρνει απόλα μέσα στην εβδομάδα.

Και αυτή τη φορά, αφού έπεσε λίγη δουλίτσα, επιτέλους λέω να ψωνίσω από τη βιολογική.

Αύριο θα πω τον πατέρα μου να μας πάρει κανένα ψάρι για την Κυριακή.

Από τότε που χρησιμοποιώ αγνά προϊόντα για καθαριστικά σούπερ πάω μόνο για φαγώσιμα.

Και...δε θέλω να ξεσηκώσω τη Σέβη...αλλά μάλλον από εβδομάδα, δεν ξέρω ποια μέρα, θα κατέβουμε στην αρχοντική Φαλάνη να αφήσουμε τη γιαγιά.:cool:

Άννια, φέρε μου το σίδερό σου, κι έλα να μου κάνεις τα υπόλοιπα!

Harlow, έτσι!Μαζί σου!!

χαχα δεν θα το θελες πιστεψε με ειναι 5πληντυρια:rolleyes:και εν απου εβαλα 6συνολο...+το οτι ειμαι φρεσκοχειρουργηενη οποτε ελα εσυ απο δω:D:lol:

:-D

Διαφημίσεις

Είναι ακριβός ο άτιμος...Και δεν ξέρω τι δικαιολογούν τα ταμεία

Στο κωλο-ΙΚΑ που είμαι εγώ δεν δικαιολογεί τίποτε, έχει δικούς του γιατρούς..........με τα νεύρα που έχω τώρα είμαι ικανη να ξεσκίσω τον πρώτο ΙΚΑτζη που θα βρω μπροστά μου.

τι εξετασεις αν επιτρεπετε?

Δεν είναι εξετάσεις. Είναι ένας γιατρός που πηγαίνω για την μέση μου κ γενικά για προβλήματα σπονδυλικής στηλης. Απλά έχει μια...ανορθόδοξη τεχνικη

Στο κωλο-ΙΚΑ που είμαι εγώ δεν δικαιολογεί τίποτε, έχει δικούς του γιατρούς..........με τα νεύρα που έχω τώρα είμαι ικανη να ξεσκίσω τον πρώτο ΙΚΑτζη που θα βρω μπροστά μου.

Δηλαδή να μην βρίζω το &%$#ΤΣΜΕΔΕ

Κοριτσάρες μπήκα για λίγο να χαιρετήσω και να πω καλό ΣΚ διότι δεν έχω internet στο σπίτι -προσωρινά - την τύχη μου μέσα...

Όσες έχετε σίδερο στείλτε τα στο κιουλτάκι που της αρέσει να σιδερώνει... χιχιχι

(Ράννια, Ζούπυ μου λείψατε!!!!!)

Διαφημίσεις

Harlow (αλήθεια πώς σε λένε?) πέθανα στα γέλια με αυτό που έγραψες χτες για τα εισαγωγικά και το δικαστήριο. Σε φαντάστηκα να πείεθεις τον φουκαρα δικαστή για το τι εννοούσες...

Δηλαδή να μην βρίζω το &%$#ΤΣΜΕΔΕ

Καλά είσαι εκεί, μη μιλάς.

μμμμ δεν γινετε να παρεις στο ικα να ρωτησεις....λογικα θα ξερουνε αλλα τωρα με τις απεργιες ειναι λιγο μπουρ..λοκατασταση

Το ΙΚΑ εφόσον σου παρέχει δικούς του γιατρούς δεν σου επιστρέφει χρήματα για επισέψεις σε εξωτερικούς.

Σου λέει πήγαινε σε αυτούς που έχω εγώ.

Harlow αγωνιστικούς χαιρετισμούς και καλό κουράγιο!

Αν δεις καμιά τρελλή να ωρύεται έξω από το Μαξίμου και να την σέρνουν 10 μπάτσοι............εγώ θα είμαι.

Δεν είναι να πάθεις κάτι σ' αυτή την κωλοχώρα του κερατά.

Πρέπει να σκιστείς να αφήσεις πίσω σου παιδιά, γέρους, σκυλιά, ή να αφήσεις τον άνθρωπό σου έρμαιο μόνο του στο νοσοκομείο, όπως αναγκάστηκα να κάνω εγώ τα πρωϊνά που δούλεθα και περίμενε ο πατέρας μου να του πάω φαγητό το βράδυ για να φάει.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές.

Harlow (αλήθεια πώς σε λένε?) πέθανα στα γέλια με αυτό που έγραψες χτες για τα εισαγωγικά και το δικαστήριο. Σε φαντάστηκα να πείεθεις τον φουκαρα δικαστή για το τι εννοούσες...

Ξέρει ο δικαστής τι εννοείς.

Μίλα μαρή sevoula , εσύ δεν μου το'χε πει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...