Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέγαμε για το βούρτσισμα των δοντιών των παιδιών μας.

για το ζόρι που έχουν όταν βγάζουν δόντι

για ακτινογραφίες που έκανε η ζώπυ

για τον φιλομαθή γιο της Νίτσας

για τις παιδικές ωτίτιδες γενικά (αννια, αγγελίνα)

για τους κολικούς

αυτά θυμάμαι

Διαφημίσεις

Εμείς μπορεί και να την γλιτώσουμε. 23/3 δίνουμε προσφορά για το μετρό του Πειραιά αλλά δίνουν και άλλες 5 εταιρείες :P:p:p. Μακάρι να το πάρουμε γιατί δεν μας βλέπω καλα... Και μακάρι να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη διαδικασία ο ακατονόμαστος της Μ......ς :mad:. Εσείς πως πάτε απο δουλεια?

Καλησπέραααααααααα!

Πωπω λίγο έλειψα 5 σελίδες γράψατε:tongue:.

Το πρωί ήρθε η θεία μου για δουλειές και ξεπατωθήκαμε. Αλλά, κάναμε το σπίτι κούκλα. Μόνο που πάλι έχω σίδερο από αύριο:mad:

Γύρισε κι ο καλός μου χθες 02:30 ώρα, ξύπνησε κι η μπέμπα 04:30 για φαί πρώτη φορά μέσα στη νύχτα. Ο μεγάλος τελευταία ξυπνάει και πίνει γάλα μέσα στη νύχτα. Και μου κάνει εντύπωση. Στρωμμένο ύπνο το βρεφάκι, κι όχι ο μεγάλος:roll:. Οπότε, όπως καταλάβατε, είμαι ένα βήμα πριν.

Κική, 1 αβγό σκέτο, βραστό ή μελάτι με ελάχιστο αλάτι και λίγο λαδάκι, χωρίς ψωμί.

φρούτα: αχλάδι, μήλο, μπανάνα. 250 ml.

τα δικά μας νέα: τελικά μετά το μεσημεριανό της, ψάρι, κοιμήθηκε και ξύπνησε κάνοντας εμετό. μέχρι τις 6μμ έβγαζε υγρά, εξαντλημένη, μέχρι τις 8.00 ήμασταν αγκαλίτσα. μετά έφαγε ρύζι λαπά, ελάχιστο νεράκι κ κοιμηθήκαμε νωρίς τουγκέδερ.

πριν καμιά 20αριά μερες είχε κάνει εμετό πάλι με ψάρι.

ενώ έτρωγε μια χρά το ψάρι από 12 μηνών.

αυτά...

Σεβούλα τα φρούτα μου φαίνονται πολλά...μήπως μπουκώνει το κορίτσι και δε θέλει μεσημεριανό? Ειδικός δεν είμαι βέβαια, γνώμη λέω.

Μην τρελαίνεσαι με τα ψάρια. Κι εγώ δεν τα τρώω καθόλου. Ο πατέρας μου πιο μικρή με πλήρωνε για να φάω ψάρι (παππούς ψαράς παρακαλώ).

Και πλάκα είχε στα νιάτα μου, ξέρετε, όταν κάποιος ήθελε να σε βγάλει γκόμενα, και να το παίξει φραγκάτος σου έκανε πρόταση για ψάρι. Και τους απαντούσα: Δεν τρώω ψάρι και μένανε παγωτό οι καημένοι.Έκαιγα το καλύτερό τους χαρτί;)

Να βαζεις το χερι σου στο σβερκο του να κοιτας αν ειναι ιδρωμενος. Τα μωρα πληττονται περισσοτερο απο τη ζεστη παρα απο το κρυο. Και γενικα, επειδη δε πολυδουλευει ο θερμοστατης τους, πιο ευκολα ζεσταινονται παρα κρυωνουν, σε αντιθεση με την κοινη αντιληψη ....

Συμφωνώ.

Ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω μονη μου με ενα παιΔΙ σπιτι να σπαραζει ε

Αχχχχχχ έτσι είναι η κουμπάρα μου με το βαφτισιμιό μου. Μεγάλη τυράνια.

Ο καημένος έχει κολικούς, ακμή, δυσκοιλιότητα (κάθε 4 - 5 μέρες), κάτι δερματικό στο νυχάκι του, υδροκοίλη...Τα έχει παίξει η κουμπάρα.Και μόνη της. Μάνα μακριά, πεθερά..@#$@%

Όχι δεν θηλάζω πλέον...πίνει ξένο γαλατάκι μόνο....

ερώτηση:

Πριν φύγω απο το μαιευτηριο μου τρυπήσαν το πατουσάκι του για κάτι εξετάσεις λεει ενζύμου...Θα μου έστελναν τις απαντήσεις αυτοματα στο σπίτι....

Όταν ήρθαμε στο σπίτι μετά απο μια εβδομάδα ήρθε γράμμα απο το νοσκομείο Αγ.Σοφία ότι οι εξετάσεις χάθηκαν και πρέπει ΕΓΩ να του τρυπήσω το φτερνάκι του και να βάλω αίμα πάνω στο καρτελάκι που μου στείλανε για να τους το ξαναστείλω πίσω....Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω εγώ αυτο το πράγμα στο παιδί μου. Αφήστε που σε μια γνωστή λεει έχανα συνέχεια το καρτελάκι και της είχαν στείλει 3 φορές να τρυπήσει το ποδαράκι του μωρού της!!!

τι είναι αυτη η εξέταση? Είναι σημαντική? Πρέπει να γίνει οπωςδήποτε? Δεν μπορεί να γίνει σε μικροβιολογικό ιδιωτικά? Ειναι ακριβή?

Σε καταλαβαίνω!Εμείς εμβόλια κάνουμε και γυρνάω από την άλλη. Το τσίμπημα δεν το μπορώ καθόλου.

Στελινούλα υπομονή!Όλα θα περάσουν.Ξέρω ότι ακούγεται πολύ κοινότυπο, αλλά είναι η αλήθεια. Κυκλοφορούν και κάτι κρέμες για την κοιλίτσα για τους κολικούς, τις έχεις ακούσει?

Εμείς της δώσαμε οδοντόβουρτσα ειδική παιδική από τα δύο πρώτα κάτω δόντια... την μασούλαγε... τώρα έχει αρχίσει να την βάζει και να προσπαθεί να κάνει τις κινήσεις που κάνουμε εμείς αλλά δεν βιαζόμαστε... κανονικό βούρτσισμα θα της κάνω όταν δω ότι θα είναι έτοιμη να το δεχτεί ;)

Εμείς του πήραμε της NUK που είναι σα μασητικό και από τώρα κάνει κινήσεις ότι τα πλένει. Με σκέτο νεράκι.

Για οδοντόκρεμες πάντως κορίτσια, επειφή πολλά έχουν ακουστεί για το φθόριο και φοβάμαι, θα τους δώσω μια χωρίς φθόριο κ.α. μια αγνή από ίντερνετ πάντα.

ευχαριστώ άννια μου! και σε σας, επίσης!

ακτινογραφίες γιατί... έχω ένα γιο 5,5 χρονών που τα 2 τελευταία χρόνια αρρωσταίνει πολύ συχνά και προσπαθώ να βρω την αιτία... αφού αρνούμαι να τον βομβαρδίζω συνέχεια με φάρμακα και ν' ακολουθήσω τα λόγια των γελοίων (γιατρών) ότι τα παιδιά έτσι είναι...

Ζώπυρον, είσαι σίγουρη ότι δεν είναι απλά έτσι, ότι απλά δεν αρρωσταινει?

Για τις ακτινογραφίες συμφωνώ, και εγώ θα το έψαχνα περαιτέρω, αλλά μην τρελαίνεσαι, μπορεί όντως απλά να αρρωσταίνει συχνά.

Ήρθε η ώρα να γράψω τα ψώνια της εβδομάδας.

Ποιες μείναμε μεσημεριανές?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εμείς μπορεί και να την γλιτώσουμε. 23/3 δίνουμε προσφορά για το μετρό του Πειραιά αλλά δίνουν και άλλες 5 εταιρείες :P:p:p. Μακάρι να το πάρουμε γιατί δεν μας βλέπω καλα... Και μακάρι να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη διαδικασία ο ακατονόμαστος της Μ......ς :mad:. Εσείς πως πάτε απο δουλεια?

τώρα τίποτα...αλλά περιμένουμε κάτι και είμαστε αισιοδοξοι :)

κική τι θα ψωνίσεις????

Διαφημίσεις

Εντάξει δεν παιζόμαστε σαν οικογένεια.

Τον Δεκέμβριο είχα εγώ τον πατέρα μου στον νοσοκομείο.

Τώρα κάνει εισαγωγή εσπευσμένα η αδερφή του (θεία μου), πνευμονία και γουρουνόγριπη μάλλον.

Το οποίο σημαίνει:

-Η ξαδέρφη μου έφυγε από το γραφείο της και την πάει στο νοσκομείο.

-Ο πατέρας της ξαδέρφης μου κάθισε με τα παιδιά της (δίδυμα 5χρονα).

-Εγώ με το που σχολάω φεύγω του σκοτωμού να πάω Βάρη να πάρω τη γιαγιά μου (101 χρονών) να την φέρω σε μένα γιατί ποιός θα την προσέχει?

Και μετά ξαναρχίζουμε τις διαδρομές Πειραιάς - Βάρη - Μεσογείων και τούμπαλιν.

Τα ακούς αυτά σκατόψυχε Πρωθυπουργέ και όλο σου το κωλο-υπουργικό συμβούλιο?

Που θα αφήσουμε τα παιδιά μας 5 χρονών και τους γέρους μας 101 χρονών και πως θα ζητήσουμε άδειες από τις δουλειές μας?

Γαμώ το κράτος μας σκατόψυχοι παλιομαλάκες (κι ας με μπανάρουνε χέστηκα).

τελικα δεν σιδερωσα ειμαι λιιγο τεμπελα αλλα αυτο το σιδερο το βαριεμε πολυ βαλε με να κνω βεραντες παντζουρια αυλες ολοκληρες αλλα οχι σιδερο....

Κικη εμενα η μαρια απο 50ημερων σερι μεχρι που τον μαιο του 2009αρχισε να ξυπναει τα βραδυα για γαλα πολυ γαλαμ,τι την ταιζα πριν κοιμηθει τι οχι το ιδιο...Ο Αντωνης απο νεογεννητο δεν εχει κοιμηθει σερι ενα βραδυ:|

:-D

HARLOW άμα πας στην γιαγιά σου περνα και από μενα να πιούμε καφέεεεεεεεεε

Βάρη μένω!!!!!

Κιουλτάκι θα σε έχω υπόψη μου,

Τώρα φωτιά στον κώμας.....εμένα και της ξαδέρφης μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...