Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στελινουλα τωρα πηρα χαμπαρι οτι γεννησες αιντεεεε,να σου ζησει καλε καλο σαραντισμο!!!!!βαστα γερα και οτι θες να μπαινεις να το συζητας το ποσο με βοηθησε το φορουμ στην δευτερη εγκυμοσυνη δεν φανταζεσε,γιατι και εγω μονη μου ειμαι η μαμα μου επαρχια η πεθερα απαπαπαπα ο αντρας μου στην δουλεια ακομα και σαββατο οποτε τα εκανα ολα μονη μου...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά στα μωράκια σας κορίτσια και υπομονή...

Ζούπυ, περιμένω να μάθω για την ακτινογραφία!

Απίστευτο το δαχτυλάκι οδοντόβουρτσα αλλά έχω κπ ενστάσεις. Η θεία μου (οδοντίατρος) μου είπε ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε αφού κλείσει τα 2... επειδή είναι ευαίσθητα ακόμη τα ούλα.

Λευκούλα φαγουρίζεται η μικρή, άστη να δαγκώνει... να εκτονωθεί όπως είπε και η Σεβούλα.

Ο Π. σήμερα είναι σπίτι με τη γιαγιά, δεν έχει νήπιο, και με περιμένει πως και πως για να κάνουμε εργασία. Ναι, ναι.. το πρωί παραπονιόταν που δεν του έδωσα το ντοσιέ να την κάνει με τη γιαγιά του. Φοβερό?

σρρωσταινει εννοεις με ιωσεις και τετοια???σαν παραδειγμα σου φερνω η μικρη της αδερφης μου ειναι 8χρονων και απο μωρο επειδη η αδερφη μου την ειχε σε πολυ ''αποστειρωμενο''περιβαλλον αρρωσταινει καθε μηνα μια με ιωση μια με ουρωλοιμωξη γαστρεντεριτιδα κλπ και αυτο που της ειπε ο παιδιατρος ειναι οτι δεν εχει πολυ δυνατο ανοσοποιητικο συστημα και ευαισθησια στο να αρρωσταινει συχνα.....:|

αχ άννια μου... σε μας δεν ισχύει αυτό!

εκτός από το γεγονός ότι άρχισε ν' αρρωσταίνει ουσιαστικά μετά τα 3 του

δεν τον μεγαλώσαμε καθόλου μα καθόλου σε αποστειρωμένο περιβάλλον!

όχι πως δεν τον προσέχαμε ή δεν τον είχαμε καθαρό αλλά ήταν κι είναι ένα παιδί μέσα σε όλα - κόσμο, χώματα, παιχνίδια, κ.λ.π.

τοτε καλη επιτυχια στις εξετασεις και να μην ειναι τιποτα....παει σχολειο κι ολας ε??οσο να ναι μια το ενα αρρωστο μια το αλλο κολλαει και ο δικος σου ο μικρουλης!!!!παιδακια ειναι αλλα εσυ καλα εκανες και το ψαχνεις παραπανω,και για διαφωτισε και εμενα την ασχετη απο τις ακτινογραφιες τι θα δεις δηλαδη??πως θα το καταλαβεις?

Διαφημίσεις

Περαστικά στα μωράκια σας κορίτσια και υπομονή...

Ζούπυ, περιμένω να μάθω για την ακτινογραφία!

Κι εγώ το ίδιο, καλά αποτελέσματα φιλενάδα!

Απίστευτο το δαχτυλάκι οδοντόβουρτσα αλλά έχω κπ ενστάσεις. Η θεία μου (οδοντίατρος) μου είπε ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε αφού κλείσει τα 2... επειδή είναι ευαίσθητα ακόμη τα ούλα.

Τις ίδιες ενστάσεις έχει κι η δική μας, που είναι παιδοοδοντίατρος. Μόνο γάζα μέχρι τα 2, λέει.

Λευκούλα φαγουρίζεται η μικρή, άστη να δαγκώνει... να εκτονωθεί όπως είπε και η Σεβούλα.

Ο Π. σήμερα είναι σπίτι με τη γιαγιά, δεν έχει νήπιο, και με περιμένει πως και πως για να κάνουμε εργασία. Ναι, ναι.. το πρωί παραπονιόταν που δεν του έδωσα το ντοσιέ να την κάνει με τη γιαγιά του. Φοβερό?

Απιστεύτου...μπράβο, και εις ανώτερα! :D

Άντε πάλι οι 6 χαρακτήρες. ;)

κορίτσια μου πάω να ξαπλώσω λίγο μήπως και κοιμηθώ τώρα που ο μικρός ξαναχαλάρωσε οκ?

φιλάκια πολλα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Όχι απλώς αντιβίωση...δύο μπουκάλια ceclor + 3 μέρες soldesanil + 10 μέρες σταγόνες synalar στη μύτη. Επειδή είχε ακόμα υγρό στο αριστερό αυτί (άσηπτο μεν, αλλά υγρό) και ελαφρώς πρησμένους λεμφαδένες.

Μέχρι και η παιδίατρος ξεροκατάπιε, που της τα είπα. Πάντως, αν ξαναπάθει ωτίτιδα μετά από όλα αυτά. θα πάρω τα βουνά. Δεν λέω να μην ξαναρρωστήσει ρε παιδιά...οι ωτίτιδες να σταματήσουν, τόσα πολλά ζητάω?

Διαφημίσεις

Όχι απλώς αντιβίωση...δύο μπουκάλια ceclor + 3 μέρες soldesanil + 10 μέρες σταγόνες synalar στη μύτη. Επειδή είχε ακόμα υγρό στο αριστερό αυτί (άσηπτο μεν, αλλά υγρό) και ελαφρώς πρησμένους λεμφαδένες.

Μέχρι και η παιδίατρος ξεροκατάπιε, που της τα είπα. Πάντως, αν ξαναπάθει ωτίτιδα μετά από όλα αυτά. θα πάρω τα βουνά. Δεν λέω να μην ξαναρρωστήσει ρε παιδιά...οι ωτίτιδες να σταματήσουν, τόσα πολλά ζητάω?

η κορη μου εχει παθει μεσα σε 2χρονια 3φορες ωτιτιδα ασχημο πραγμα γιατι να αρρωσταινουν τα παιδακια βρε κοριτσια!!!!!Κριμα ειναι!

η κορη μου εχει παθει μεσα σε 2χρονια 3φορες ωτιτιδα ασχημο πραγμα γιατι να αρρωσταινουν τα παιδακια βρε κοριτσια!!!!!Κριμα ειναι!

Αχ βρε Άννια...για τόσο δεν θα έκανα θέμα...ο δικός μου έχει πάθει 4 φορές από τον Νοέμβριο, κι αυτή είναι η πέμπτη αντιβίωση που παίρνει για τον ίδιο λόγο!

καλή ξεκούραση Στελλινούλα, καλό σιδέρωμα άννια, περαστικά γενικώς..

Νίτσα, ωραίος ο Π.

ζώπυ, καλά αποτελέσματα.

Χριστίνα, Ειρήνη, Σέβη, παρούσες. άλλος με τη βάρκας μας;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...