Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λευκούλα το ότι είναι πρησμένα δεν σημαίνει ότι θα σκάσει κιόλας... μπορεί να την ταλαιπωρήσουν λίγο... μασητικά βάζει στο στόμα της; Η δική μου τα φόραγε βραχιόλια!

Μασουλάει συνεχώς όλων των ειδών τα μασητικά που της έχουμε, επίσης ό,τι και να βρει, ύφασμα είναι-πλαστικό είναι-σκατά είναι, θα προσπαθήσει να τα μασήσει. Όταν την ταϊζω δαγκώνει το κουτάλι να καταλάβεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι, κι εμείς το σκεφτήκαμε, αλλά δύο φορές εμετό, αφού έφαγε ψάρι; σε διάστημα ενός μήνα;

θα της ξαναδώσουμε μετά από 3μηνο, να το ξαναδούμε.

αν ξανακάνει, πάμε για εξετάσεις και θα ξαναδώσουμε ψάρι στα 2 χρόνια.

δεν αγχώνομαι.

Καλά, εννοείται, δεν είναι και για άγχος. Ορθός ο προβληματισμός. Πάντως κι εμένα ο μικρός μου είχε κάνει στους 6 μήνες αλλεργία στο πορτοκάλι, αλλά τώρα που του το ξανάδωσα, μια χαρά...και πολύ το χάρηκα. :D

Στελλινούλα, κατι άλλο που έκανα εγώ και ο άντρας μου όταν η μικρή είχε πονάκια ήταν να την κοιμίζουμε στο στήθος μας.κοιμόμασταν με πολλά μαξιλάρια στην πλάτη-αυχένα.

μιλάμε για γιατρικό, όχι λαλακίες!

το μωρό σε μυρίζει, νιώθει ασφάλεια και ηρεμεί.

αχ Σέβη μου αυτο το κάνουμε από την 1η μέρα κιόλας και οι 2!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ρε Λευκή, έχει το ζόρι της η ομορφιά μου. άστην να δαγκώνει, κάντης μασαζάκι με το δάχτυλο, αφού το πλύνεις σε κρύο-όσο πιο κρύο νερό τόσο το καλύτερο.

Ράννια, εμείς την Χρύσπα θα την πάμε σε 2 μήνες για μια βόλτα στη φίλη μας-οδοντίατρο να μας δει και να παίξουμε στην καρέκλα της. πιο πολύ για εξοικείωση.

στα 2 χρόνια βούρτσισμα με οδοντόβουρτσα χωρίς οδοντόκρεμα, γιατί την καταπίνουν.

εμ...κατι αλλο που μου ρθε τωρα....

τα δοντια απο ποτε τα βουρτσιζουμε?

Απο τότε που βγαίνουν τα πίσω, Ράννια μου. Πιο πριν, μπορείς με αποστειρωμένη γάζα και σκέτο νεράκι να τα τρίβεις απαλά.

Διαφημίσεις

Απο τότε που βγαίνουν τα πίσω, Ράννια μου. Πιο πριν, μπορείς με αποστειρωμένη γάζα και σκέτο νεράκι να τα τρίβεις απαλά.

και κάθεται;:confused:

τί νόημα έχει η αποστειρωμένη γάζα, αφού την πιάνεις με τα χέρια;:confused:

Εμείς της δώσαμε οδοντόβουρτσα ειδική παιδική από τα δύο πρώτα κάτω δόντια... την μασούλαγε... τώρα έχει αρχίσει να την βάζει και να προσπαθεί να κάνει τις κινήσεις που κάνουμε εμείς αλλά δεν βιαζόμαστε... κανονικό βούρτσισμα θα της κάνω όταν δω ότι θα είναι έτοιμη να το δεχτεί ;)

εγώ έχω πάρει δαχτυλάκι οδοντοβουρτσα από το φαρμακείο και οδοντόκρεμα που μπορεί να την καταπιει..

της τα πλένω από τότε που βγήκαν...όχι ότι κάθεται κάθε μέρα προσπαθώ πάντως!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!εμεις χτες περασαμε δυσκολο βραδυ αμαν πια με αυτες παλιο ιωσεις που ταλαιπωρουν τα παιδακια μας...γιατο βουρτσισμα τον δωντιων και εγω ξερω στην αρχη με γαζουλα και σταδιακα οδοντοβουρτσα με νερακι και μετα κανονικα με οδοντοκρεμα γυρω στον 1,5με 2χρονια...!

:-D

και κάθεται;:confused:

τί νόημα έχει η αποστειρωμένη γάζα, αφού την πιάνεις με τα χέρια;:confused:

Έτσι μας είχε πει η παιδοοδοντίατρος...φαντάζομαι εννούσε για τα μωρά που βγάζουν δόντια πριν τελειώσει η αποστείρωση. Αλλά από την άλλη, αυτές οι γάζες οι μικρές, στα φακελάκια μιας χρήσεως, ούτως ή άλλως αποστειρωμένες είναι.

εγώ έχω πάρει δαχτυλάκι οδοντοβουρτσα από το φαρμακείο και οδοντόκρεμα που μπορεί να την καταπιει..

της τα πλένω από τότε που βγήκαν...όχι ότι κάθεται κάθε μέρα προσπαθώ πάντως!

τί είπες τώρα!!!!!!!!!!!!:o

θα το ρωτήσω σήμερα κιόλας.

:D

μπράβο Ειρήνη!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...