Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κι εμείς με φριζολακ την ξεκινήσαμε και τώρα περάσαμε στο φριζομελ. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα κακά της.

Τώρα τι κάνω που είναι μέσα στη γκρίνια? Χτες κοιμήθηκε στις 12:00, 3 παρά ξύπνησε και έκλαιγε για μιάμιση ώρα μέχρι που αποκοιμήθηκε. Στις 6 πάλι ξύπνια και μόλις τώρα ξανακοιμήθηκε. Χτες μου έκανε και ένα 37,8. Έδωσα ντεπόν και κατέβηκε. Πήρα την παιδίατρο μου λέει "ίωση". Μα τι ίωση μου λέει, από πού να την κόλλησε? Έχουμε καλογερέψει εδώ πέρα... Υποπτεύομαι πως βγαίνει δοντάκι (πότε θα βγει το μαμίδι επιτέλους?????). Της έβαλα mundisal και έκανε λες και της έδωσα δηλητήριο, δεν της άρεσε η γεύση μάλλον.

Θα σαλτάρω ρε γμτ, είχε να ξυπνήσει βράδυ από 4 μηνών...............:(:(:(:(

Ε, αυτά να τα περιμένεις δυστυχώς τώρα με τα δόντια, Λευκή μου...ειδικά τα πρώτα είναι πολύ ζόρι. Μήπως να της δοκίμαζες και την καινούρια την bexadent? Τη mundisal και τα δικά μου τη σιχαινόντουσαν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράννια μην βιάζεσαι....

από την απόφαση σου μέχρι το γεγονός να αποθηλάσεις θα έχει φτάσει η ώρα να πινετε φρέσκο!!!!!

σωστο αυτο! και ολο λεω αντε αστο αυριο, αντε αστο αυριο...και κοντευουμε να χρονισουμε τελικα...

μετα το χρονο δλδ φρεσκο? οχι το frisogrow ?

Σκέφτεσαι να αποθηλάσεις Ράννια;

ναι ρε...σιγα σιγα...(δεν ησουν προχτες που ελεγα οτι στα γενεθλια του να αρχισουμε να ξεμπερδευουμε?)

Στα γενέθλιά του θα πάρεις Frisogrow ;) Όχι frisomel :D Μπορείς και φρέσκο... εγώ το καθυστερώ λίγο λόγω της ενίσχυσης.

Λευκή μου μπορείς να της κάνεις και μασαζάκι εξωτερικά (από μάγουλο και πηγούνι ) στα ουλάκια... τα ανακουφίζει...

Ε, αυτά να τα περιμένεις δυστυχώς τώρα με τα δόντια, Λευκή μου...ειδικά τα πρώτα είναι πολύ ζόρι. Μήπως να της δοκίμαζες και την καινούρια την bexadent? Τη mundisal και τα δικά μου τη σιχαινόντουσαν.

Αγγελίνα κάνει δουλειά αυτή που λες? Θα πάω να την πάρω, δεν το συζητώ. Δεν θέλω και να της δίνω συνέχεια σιρόπι ρε γμτ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Στελλινούλα, σε νιώθω, κοριτσάκι μου. Κι εγώ με τον μεγάλο τα ίδια με τη ΜάρκοΠόλο τραβούσα, και η παιδίατρος δεν μου έδινε τίποτα. Έκανα αυτά τα πρακτικά που σου είπαν και τα κορίτσια, αλλά επί 3 μήνες σπάραζε νυχθημερόν. Μόνο στο θηλασμό και στο φάσκιωμα είχα βρει σωτηρία. Τα χαμομήλια κι αυτά, ούτε να τα φτύσει. Πολύ ζόρι. Να σου πω, μην τυχόν του πέφτει και βαρύ το συγκεκριμένο γάλα που πίνει? Έχει και δυσκοιλιότητα ή μόνο κολικούς?

Σέβη, της μικρής της είχες ξαναδώσει ψάρι?

γειά σου Αγγελίνα. της έδινα από 12 μηνών μπακαλιαράκι φρέσκο σε σούπα, πατάτα, καρότο.

συμφωνώ με τα παραπάνω για κολικούς.

Αχ τι τραβήξαμε με αυτή τη δυσκοιλιότητα... Ερέτρεια... 4 σπίτια συγγενικά στη σειρά... εμείς στη μέση... κάθε δύο ώρες ακουγόταν....

"Μ..... (το όνομα της πεθεράς μου) έχεσε το παιδί;" Από διαφορετικό σπίτι :lol:

Σήριαλ το χέσιμο της Κωνσταντίνας :lol:

Αλλάξαμε τρία γάλατα μέχρι να βρούμε αυτό που δεν θα την δυσκόλευε! Almiron, Aptamil και τελικά καταλήξαμε στο Frisolac για το οποίο εγώ επέμενα με όσα είχα διαβάσει! Και μας έσωσε :D

κι εμείς φριζολάκ.

ρε κορίτσια εμείς είχαμε πολλά κακά την ημερα. το ακριβώς αντίθετο. ακόμα και σήμερα 3 φορές στάνταρ-6.

Θα το αφησεις αρκετες ημερες για να δεις αν εχει αποτελεσμα, μην το αλλαξεις γρηγορα γιατι δεν βοηθουν και οι συνεχεις εναλλαγες με γαλατα.

Αν δεν δουλεψει δοκιμαζεις φρισολακ αλλα ασε λιγο να δεις πως παει.

συμφωνώ. οι συχνές αλλαγές έχουν αντίθετα αποτελέσματα. ό,τι κάνεις σε συνεννόηση με το γιατρό. μην ντρέπεσαι να τηλεφωνείς. κανείς δεν γεννήθηκε παιδίατρος.

η μικρή μου είναι μια χαρά, απλά πειναει πολύ. αφού μίλησα με την παιδίατρο, η γιαγιά της της έδωσε 300 ml γάλα και ζητούσε κι άλλο το παπάκι μου.

ψωμολύσσαξε το σπλάχνο μου.:(;):lol:

Αγγελίνα κάνει δουλειά αυτή που λες? Θα πάω να την πάρω, δεν το συζητώ. Δεν θέλω και να της δίνω συνέχεια σιρόπι ρε γμτ.

Λευκούλα, πλύνε χέρια και απαλά απαλά δες με το δάχτυλο αν είναι πρησμένα τα ουλάκια ή αν έχει ξεπεταχτεί κάτι για να είσαι σίγουρη 100%:wink:

Για το σιρόπι, κάνε αυτό που είχε πει η Χριστίνα, μισή δόση depon το βράδυ..

Να γιατί γουστάρω το ιντερνετ ρε γμτ!!! Μπήκα χτες στο παρεντς και ρώτησα αν μπορώ να βρω κάπου το βιβλιάριο του παιδιού γιατί από το μαιευτήριο δεν αξιώθηκαν να μου δώσουν ακόμη. Και μια γλυκιά κοπέλα που είναι και γειτόνισα και που μπορούσε να μου το βρει, μόλις με πήρε τηλ πως το έχει και να βρεθούμε να μου το δώσει!!!!!!!!:-):-):-)

Ε, μια ψιλοδουλειά την κάνει...από το τίποτα της μουντιζάλ, σαφώς ανώτερη. Έχεις δίκιο να μη θέλεις να δίνεις συνέχεια φάρμακο στο μωρό. Άσε που καμια φορά, τζάμπα το δίνεις κι αυτό. Τον μεγάλο μου πχ δεν τον έπιανε ούτε το ντεπόν, ήταν τόσο ελάχιστη η διαφορά που δεν άξιζε να το δίνω. Σκέτη φρίκη, δεν θέλω να τα θυμάμαι.

Σέβη, αν είχε δυσανεξία στο ψάρι, δεν θα το είχε εκδηλώσει από την αρχή? Λέω εγώ τώρα.

Νίτσα το έκανα αυτό, και έχει φουσκωματάκι στην κάτω πλευρά αλλά δεν βλέπω τπτ να ασπρίζει. ΚΑι χτες το βράδυ πάντως 2cc ντεπόν της έδωσα (για πυρετό δίνω 4cc), αλλά προκοπή δεν είδα.:-(

Διαφημίσεις

εγώ δεν έδωσα στην Χρύσπα ποτέ ντεπόν, ούτε τίποτα από αλοιφές κρέμες. την άφηνα να δαγκώνει. έτσι εκτονωνόταν.

λόγω δοντιών ξυπνούσε τη νύχτα. την έπαιρνα αγκαλιά. αργότερα την πήρα στο κρεβάτι μας και ησύχασα.

δεν πάω σαν ζόμπι στη δουλειά από την αυπνία.

κρίμα είμαι η μανούλα.

Σέβη, αν είχε δυσανεξία στο ψάρι, δεν θα το είχε εκδηλώσει από την αρχή? Λέω εγώ τώρα.

ναι, κι εμείς το σκεφτήκαμε, αλλά δύο φορές εμετό, αφού έφαγε ψάρι; σε διάστημα ενός μήνα;

θα της ξαναδώσουμε μετά από 3μηνο, να το ξαναδούμε.

αν ξανακάνει, πάμε για εξετάσεις και θα ξαναδώσουμε ψάρι στα 2 χρόνια.

δεν αγχώνομαι.

Λευκούλα το ότι είναι πρησμένα δεν σημαίνει ότι θα σκάσει κιόλας... μπορεί να την ταλαιπωρήσουν λίγο... μασητικά βάζει στο στόμα της; Η δική μου τα φόραγε βραχιόλια!

Στελλινούλα, κατι άλλο που έκανα εγώ και ο άντρας μου όταν η μικρή είχε πονάκια ήταν να την κοιμίζουμε στο στήθος μας.κοιμόμασταν με πολλά μαξιλάρια στην πλάτη-αυχένα.

μιλάμε για γιατρικό, όχι λαλακίες!

το μωρό σε μυρίζει, νιώθει ασφάλεια και ηρεμεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...