Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικούλι, πάλι καλά...η κολλητή μου και στις 2 κόρες της τα είχε αλλάξει όλα-μα όλα, σου λέω. Μικρή διαφορά. Ξεκινούσαν καλά καναδυο βδομάδες και μετά πάλι τα ίδια.

Στελλινούλα, περίμενε καμια βδομάδα να δεις. Τον θηλασμό τον σταμάτησες μόνη σου ή με χάπι? Γιατί βοηθάει σίγουρα.

εμεις πέρναμε το απλό novalac και τωρα πήραμε το novalac IT για αυτη την δουλειά....Λέτε αν δεν πετύχει να πάμε και μεις στο frisolac?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Αερικούλι, πάλι καλά...η κολλητή μου και στις 2 κόρες της τα είχε αλλάξει όλα-μα όλα, σου λέω. Μικρή διαφορά. Ξεκινούσαν καλά καναδυο βδομάδες και μετά πάλι τα ίδια.

Στελλινούλα, περίμενε καμια βδομάδα να δεις. Τον θηλασμό τον σταμάτησες μόνη σου ή με χάπι? Γιατί βοηθάει σίγουρα.

με χαπι

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Θα το αφησεις αρκετες ημερες για να δεις αν εχει αποτελεσμα, μην το αλλαξεις γρηγορα γιατι δεν βοηθουν και οι συνεχεις εναλλαγες με γαλατα.

Αν δεν δουλεψει δοκιμαζεις φρισολακ αλλα ασε λιγο να δεις πως παει.

με χαπι

Α, ΟΚ, τότε άστο, δεν μπορείς να ξαναθηλάσεις.

Τώρα θυμήθηκα ότι υπάρχουν και κάτι άλλες πολύ καλές σταγόνες, φυτικές...θα προσπαθήσω να θημηθώ πώς τις λένε, τις είχα δώσει στον μικρό ένα μικρό διάστημα που έκανε δυσκοιλιότητα. Και το Humana είναι πολύ καλό γάλα, πάντως, το ευχαριστηθήκαμε. :D

Διαφημίσεις

Χριστίνα κι εμένα μου λείψατε πάρα πολύ...

Σέβη, μίλησες με την παιδίατρο για τους εμετούς? Μου φαίνεται πολύ περίεργο..Σωστά το αντιμετωπίζεις όμως, με στέρες τροφές.

Στελλίτσα, όχι πάπυρος για τη δουλειά της μάνας αλλά εγκυκλοπαίδεια που ανανεώνεται κάθε φορά ανάλογα την ηλικία του παιδιού... και δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή από το ένστικτο, να θυμάσαι! Κάθε παιδί διαφέρει...

Όσο για τα γάλατα, δυστυχώς, όταν ξεκινάς σκόνη πρέπει να δοκιμάσεις διάφορα μέχρι να καταλήξεις στο σωστό... Στον Παν., ας πούμε, είχα αλλάξει 5γάλατα για τη δυσκοιλιότητα. Το frisolac comfort τον τρέλαινε και το σταματήσαμε, θεωρείται βαρύ γάλα..Καταλήξαμε στο novalac it.

Η μικρή μόνο frisolac...

Δοκίμασε... α, υπάρχει και novalac για τους κολικούς. Δυστυχώς τα αγοράκια κάνουν πολλούς κολικούς, θυμάμαι η κόρη μου δεν είχε τέτοια θέματα...

Βοηθούσε η ζεστή πετσετούλα και το φάσκιωμα!

Καλά αν είναι δυνατόν............

Χάσανε την εξέταση???

Μα πόσο μ****ες μπορεί να είναι??? πόσο???

Μπορείς να πας και σε μικροβιολογικό εργαστήριο για να τελειώνεις. Δε νομίζω να σου κοστίσει πάνω από 40euro.

Και το Humana είναι πολύ καλό γάλα, πάντως, το ευχαριστηθήκαμε. :D

Η αδελφή μου το έδινε στο γιό της κι έμεινε ευχαριστημένη! Αλλά το έδωσε μετά τον 6ο μήνα.. θήλασε αποκλειστικά μέχρι τότε.

Κι εμείς με φριζολακ την ξεκινήσαμε και τώρα περάσαμε στο φριζομελ. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα κακά της.

Τώρα τι κάνω που είναι μέσα στη γκρίνια? Χτες κοιμήθηκε στις 12:00, 3 παρά ξύπνησε και έκλαιγε για μιάμιση ώρα μέχρι που αποκοιμήθηκε. Στις 6 πάλι ξύπνια και μόλις τώρα ξανακοιμήθηκε. Χτες μου έκανε και ένα 37,8. Έδωσα ντεπόν και κατέβηκε. Πήρα την παιδίατρο μου λέει "ίωση". Μα τι ίωση μου λέει, από πού να την κόλλησε? Έχουμε καλογερέψει εδώ πέρα... Υποπτεύομαι πως βγαίνει δοντάκι (πότε θα βγει το μαμίδι επιτέλους?????). Της έβαλα mundisal και έκανε λες και της έδωσα δηλητήριο, δεν της άρεσε η γεύση μάλλον.

Θα σαλτάρω ρε γμτ, είχε να ξυπνήσει βράδυ από 4 μηνών...............:(:(:(:(

Εγώ έδινα το 1 ως συμπλήρωμα για τις έξτρα θερμίδες που χρειαζότανε, λόγω της καρδιοπάθειας, το 2 όταν αποθήλασα μετά το 6μηνο, και τώρα ακόμα είμαστε στο 3. Λέω να το κόβω σιγά σιγά όμως, μην το παρασυνηθίσει και δεν θέλει το φρέσκο. Θα το συζητήσω με την παιδίατρο στις 21 που έχουμε εμβόλιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...