Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ηρθε ο παιδιατρος μια μέρα ακριβώς πριν να έρθει το γραμμα ρε γμτ....Και δεν είμαι να δίνω τα 60 ευρωπουλα τις επίσκεψης έτσι αερα....

Εσεις την έχετε κάνει όλες αυτην την εξέταση?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν φύγω απο το μαιευτηριο μου τρυπήσαν το πατουσάκι του για κάτι εξετάσεις λεει ενζύμου...Θα μου έστελναν τις απαντήσεις αυτοματα στο σπίτι....

Όταν ήρθαμε στο σπίτι μετά απο μια εβδομάδα ήρθε γράμμα απο το νοσκομείο Αγ.Σοφία ότι οι εξετάσεις χάθηκαν και πρέπει ΕΓΩ να του τρυπήσω το φτερνάκι του και να βάλω αίμα πάνω στο καρτελάκι που μου στείλανε για να τους το ξαναστείλω πίσω....Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω εγώ αυτο το πράγμα στο παιδί μου. Αφήστε που σε μια γνωστή λεει έχανα συνέχεια το καρτελάκι και της είχαν στείλει 3 φορές να τρυπήσει το ποδαράκι του μωρού της!!!

τι είναι αυτη η εξέταση? Είναι σημαντική? Πρέπει να γίνει οπωςδήποτε? Δεν μπορεί να γίνει σε μικροβιολογικό ιδιωτικά? Ειναι ακριβή?

Δες εδώ που έχει συζητηθεί το θέμα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20938&highlight=%E5%EB%EB%E5%E9%F8%E7+%E5%ED%E6%F5%EC%EF%F5

και η δικιά μου έχει την έλλειψη αυτή.

Για ρωτα τους ή τον παιδίατρό σου αν μπορείς να περιμένεις μέχρι να πάει 6-7 μηνών το παιδί να κάνεις μια και καλή την εξέταση.

Αν όντως έχει τέτοια έλλειψη θα αναγακστείς ούτως ή άλλως να την επαναλάβεις.

Διαφημίσεις

παντως, αν θυμαμαι καλα, επειδη και η αδερφη μου ειχε θεματακι με το μικρο της....

της ειχε πει ο παιδιατρος οτι ειναι κληρονομικο αυτο, ως εξης:

Για να το χει το παιδι, πρεπει να το χει και ο πατερας της μανας. Αν ο πατερας της μανας δε το χει, αποκλειεται να το χει το παιδι. Αν το εχει ο πατερας της μανας τοτε υπαρχει περιπτωση να το χει και το μωρο

Στην επομενη επισκεψη βαλε την παιδιατρο να το κανει, μην αγχωθεις να την κανεις νωριτερα,

Και να μην στενοχωριεσαι πολυ φαση ειναι και θα περασει, οταν νιωθεις οτι φτανεις στο αμην κανε ενα διαλλειμα αν υπαρχει αλλος διαθεσιμος για να αποσυμφοριζεσαι και να μην καταλαβαινει και το μικρακι το αγχος σου. Ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος αλλα θα στρωσουν τα πραγματα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Στελλινούλα, σε νιώθω, κοριτσάκι μου. Κι εγώ με τον μεγάλο τα ίδια με τη ΜάρκοΠόλο τραβούσα, και η παιδίατρος δεν μου έδινε τίποτα. Έκανα αυτά τα πρακτικά που σου είπαν και τα κορίτσια, αλλά επί 3 μήνες σπάραζε νυχθημερόν. Μόνο στο θηλασμό και στο φάσκιωμα είχα βρει σωτηρία. Τα χαμομήλια κι αυτά, ούτε να τα φτύσει. Πολύ ζόρι. Να σου πω, μην τυχόν του πέφτει και βαρύ το συγκεκριμένο γάλα που πίνει? Έχει και δυσκοιλιότητα ή μόνο κολικούς?

Σέβη, της μικρής της είχες ξαναδώσει ψάρι?

Στο μεταξύ, θυμάμαι ότι κι εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο από το νοσοκομείο ότι οι σταγόνες που τους είχαμε στείλει δεν έφταναν για να κάνουν αυτή τη συγκεκριμένη εξέταση, και φώναξα την παιδίτρο στο σπίτι και τους ξαναέστειλα. Μόνη μου δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω, με τίποτα. Πάντως είναι κάτι που πρέπει να γίνει, μην το αφήσεις.

stellinula! I love you baby! ;)

I love you too....:D:D:D

Καλημέρα σε όλες!

Στελλινούλα, σε νιώθω, κοριτσάκι μου. Κι εγώ με τον μεγάλο τα ίδια με τη ΜάρκοΠόλο τραβούσα, και η παιδίατρος δεν μου έδινε τίποτα. Έκανα αυτά τα πρακτικά που σου είπαν και τα κορίτσια, αλλά επί 3 μήνες σπάραζε νυχθημερόν. Μόνο στο θηλασμό και στο φάσκιωμα είχα βρει σωτηρία. Τα χαμομήλια κι αυτά, ούτε να τα φτύσει. Πολύ ζόρι. Να σου πω, μην τυχόν του πέφτει και βαρύ το συγκεκριμένο γάλα που πίνει? Έχει και δυσκοιλιότητα ή μόνο κολικούς?

ναι έχει και δυσκοιλιότητα και εχθές πήραμε της ίδιας σειράς το ειδικό για δυσκοιλιότητα, να δούμε αν θα του κάνει κάτι!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Αχ τι τραβήξαμε με αυτή τη δυσκοιλιότητα... Ερέτρεια... 4 σπίτια συγγενικά στη σειρά... εμείς στη μέση... κάθε δύο ώρες ακουγόταν....

"Μ..... (το όνομα της πεθεράς μου) έχεσε το παιδί;" Από διαφορετικό σπίτι :lol:

Σήριαλ το χέσιμο της Κωνσταντίνας :lol:

Αλλάξαμε τρία γάλατα μέχρι να βρούμε αυτό που δεν θα την δυσκόλευε! Almiron, Aptamil και τελικά καταλήξαμε στο Frisolac για το οποίο εγώ επέμενα με όσα είχα διαβάσει! Και μας έσωσε :D

Καλα ο δικος μου ουτε σεντονι δεν ηθελε να τον ακουμπαει οχι φασκιωμα δεν αντεχε τιποτα απολυτως. Στην θερμοκοιτιδα που ηταν ηταν γυμνος με το παμπερς και προφανως του εμεινε κουσουρι. Ειναι 22 μηνων και δεν εχει σκεπαστει ποτε και με τιποτα. Γιαυτο το βραδυ τον ντυνω καλα γιατι δεν δεχεται τιποτα πανω του.

Του ειχα παρει μωρο που ηταν υπνοσακο και κοντεψε να παθει υστερια μονο που του τον δοκιμασα. Λες και του εβαζα ζουρλομανδυα. Ηταν πολυ νευρικο μωρο και δεν αντεχε τιποτα να τον ακουμπα μονο η αγκαλια της μαμας. Αλλα ολα περνανε γρηγορα Στελινουλα και για λιγο καιρο θα ειναι αγκαλια συνεχεια, μετα θα παρακαλας να κατσει ενα λεπτο, γιαυτο κοιτα να το ευχαριστηθεις!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...