Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

το χαμομήλι-υπάρχει βιολογικό- είναι καλύτερο, αλλά πολλοί γιατροί δεν το δίνουν γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

για το γλυκάνισο...παλιά έδιναν και τσίπουρο, μάκο στα χωριάτης Καρδίτσας(μαστούρα). άλλα ξυπνούσαν, άλλα όχι.

"μάνα ένα κατοστάρικο μήπως σου βρίσκεται;"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στέλλα επίσης θα το βοηθήσει πολύ αν όταν ξυπνάει ή αφού φάει και χωνέψει λίγο κάνεις το εξής:

το ξαπλώνεις ανάσκελα όπως όταν το αλλάζεις. Πιάνεις τους αστραγάλους του και σπρώχνεις ελαφρά προς την κοιλίτσα τα ποδαράκια πάλι όπως όταν το αλλάζεις... ρυθμικά με ελαφριά πίεση στην κοιλίτσα... ετοιμάσου όμως για ηχητικά εφέ ;) Το βοηθάει να βγάλει τα αεριάκια... μετά κοιμούνται σαν πουλάκια και τους κάνει και καλό γιατί είναι σαν φυσιοθεραπεία ;)

και εμένα μου είπε χαμομηλι, δεν μου πρότεινε καν το κιτερντε το μόνο που μου είπε είναι ότι αυτο είναι συνοθυλευμα τριών βοτάνων και πιο νόστιμο απο το απλό χαμομηλάκι!!!!

γιαυτο και το πήρα...λέτε να μην του δώσω???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

το θηλάζεις; δίνεις ξένο; πόσο;

τα πονάκια δεν είναι μόνο από εντεράκια, αλλά και από αέρια ρεψίματος. άραθέλει υπομονή στο ρεψιμο, όσο το θηλάζεις σήκωνέ το στον ώμο σου, ενδιάμεσα του θηλασμού, τρίβε του την πλατούλα, μετά το θηλασμό το ίδιο.

τρώς όσπρια, λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, πρασινάδα, μπαχαρικά; εγώ όσο θήλαζα δεν τα έτρωγα, για τα πονάκια της.

σφιχτά το χέρι σου στην κοιλίτσα του, όρθιο,όταν το έχεις αγκαλιά και βόλτες.

ξέρετε πόσα βράδυα κλαίω μαζί του??? Δεν μπορώ ρε γμτ να το βλέπω να κλαίει έτσι απαρηγόρητα....

Τώρα ας πούμε η καρδιά μου σφίγγετε έτσι όπως σφιγγετε και αυτο εδώ δίπλα μου!!!

Αερικό μου, του το κάνω αυτο με τα ποδαράκια και τον βοηθάει αρκετά όπως βλέπω και εγώ!!!

uop51syge.png

Αυτό που λέει η Σέβη ισχύει έτσι κι αλλιώς είτε θηλάζεις είτε όχι! Εμάς η παιδίατρος μας είχε πει απαραιτήτως ρέψιμο! Ακόμα και αν χρειαστεί 20-25 λεπτά!

η πρόσληψη ζάχαρης σε βρέφη αντενδείκνυται.

εδώ η Χρύσπα είναι 16 μηνών και δεν της δίνω ζάχαρη. μόνο αν της κάνω κρέμα και βάλω 2 κουταλιές της σούπας σε 1 κιλό γάλα, με 2 αβγά, 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι.

σε βρεφάκι ζάχαρη, γιατί; για να πάψει να κλαίει;

έτσι ησυχάζω κι εγώ με σοκολάτα, αλλά το μόνο που μου προσφερει είναι θερμίδες.

Διαφημίσεις

Όχι δεν θηλάζω πλέον...πίνει ξένο γαλατάκι μόνο....

ερώτηση:

Πριν φύγω απο το μαιευτηριο μου τρυπήσαν το πατουσάκι του για κάτι εξετάσεις λεει ενζύμου...Θα μου έστελναν τις απαντήσεις αυτοματα στο σπίτι....

Όταν ήρθαμε στο σπίτι μετά απο μια εβδομάδα ήρθε γράμμα απο το νοσκομείο Αγ.Σοφία ότι οι εξετάσεις χάθηκαν και πρέπει ΕΓΩ να του τρυπήσω το φτερνάκι του και να βάλω αίμα πάνω στο καρτελάκι που μου στείλανε για να τους το ξαναστείλω πίσω....Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω εγώ αυτο το πράγμα στο παιδί μου. Αφήστε που σε μια γνωστή λεει έχανα συνέχεια το καρτελάκι και της είχαν στείλει 3 φορές να τρυπήσει το ποδαράκι του μωρού της!!!

τι είναι αυτη η εξέταση? Είναι σημαντική? Πρέπει να γίνει οπωςδήποτε? Δεν μπορεί να γίνει σε μικροβιολογικό ιδιωτικά? Ειναι ακριβή?

uop51syge.png

ξέρετε πόσα βράδυα κλαίω μαζί του??? Δεν μπορώ ρε γμτ να το βλέπω να κλαίει έτσι απαρηγόρητα....

Τώρα ας πούμε η καρδιά μου σφίγγετε έτσι όπως σφιγγετε και αυτο εδώ δίπλα μου!!!

Αερικό μου, του το κάνω αυτο με τα ποδαράκια και τον βοηθάει αρκετά όπως βλέπω και εγώ!!!

κι εγώ αγάπη μου έκλαιγα. φαντάζομαι οι περισσότερες.

αλλά σκέψου ότι περνάει.

καλό είναι όταν είσαι σε μεγάλη υπερένταση να πηγαίνεις σε άλλο δωμάτιο να κλαις κ αφού νυφτείς να πηγαίνεις στο παιδί με χαμόγελο. το παιδί καταλαβαίνει τη δική σου απόγνωση, θλίψη, στενοχώρια και ξανακλαίει. οπότε φαύλος κύκλος. όσο μπορείς, μην κλαίς μπροστά του.

εσύ είσαι ο βράχος του.

Πωπω ρε στελινούλα ούτε εγώ θα μπορούσα! Να το κάνει η παιδίατρός σας δεν παίζει; Πότε είναι να έρθει να τον δει;

Πωπω ρε στελινούλα ούτε εγώ θα μπορούσα! Να το κάνει η παιδίατρός σας δεν παίζει; Πότε είναι να έρθει να τον δει;

κι εγώ θα φώναζα τον παιδίατρο σπίτι να το κάνει και παρεμπιπτόντως να δει και το παιδί.

με τίποτα δεν θα το έκανα μόνη μου.

εδώ την πρώτη φορά που της έβαλα αποφρακτήρα κόντεψα να ανεβάσω πίεση.

άσε την πρώτη φορά που της έκοψα τα νύχια, μου είχε κοπεί η αναπνοή από το φόβο.

όλα τα πράγματα που τα κάνεις πρώτη φορά είναι δύσκολα. μετά συνηθίζεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...