Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Στελλινούλα ούτε η δική μου ήθελε... την ξεγελούσα και την φάσκιωνα κάποια στιγμή που αποκοιμιόταν... τις πρώτες φορές ξύπνησε και γκρίνιαζε... συνέχισα πάλι διακριτικά χωρίς να την καταπιέζω μέχρι που κάποιο βράδυ κοιμήθηκε σερί!!! Δεν το πιστεύαμε ;) Η δικιά μου ήθελε από την κοιλιά όταν κοιμάται να πιάνει το μάγουλό της :lol:

Τις σταγόνες δεν τις ξέρουμε... Σε εμάς έπιανε αγκαλιά σε στάση ρεψίματος και περπάτημα σε συνδυασμό με χάδι στην πλατούλα... αλλά έπιανε και το κούνημα στην καλαθούνα φασκιωμένο ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκέ Φλεβάρη μας είπε να του δίνουμε όλο το σταγονόμετρο 4 φορές την μέρα...Έτσι το έδινες και εσυ?

Εγω της εδινα ολο το σταγονομετρο πριν απο καθε γευμα. Βεβαια εγω δεν θηλαζα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αχ ρε κορίτσια δεν τα ήξερα αυτά!!!! Είμαι και μόνη μου δεν έχω κάποιον να με βοηθάει να μου δίνει οδηγίες και ότι κάνω το μαθαίνω απο εδώ απο εσας!!!

Σας ευχαριστώ ολες!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Πολυ καλο ταμειο αερικο!!!!

Καλημερα σε ολες!!!! Και εμεις ειχαμε παρει infacolic αλλα η κατασταση ηταν απιστευτη. Εκλαιγε συνεχεια χωρις σταματημο απο τους κολικους και ειδικα απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ. Τον ειχε βοηθησει παντως.

Σεβη περαστικα στη μικρη.

Να ρωτάς Στέλλα... ακόμα και αυτά που θεωρείς γελοία ή αυτονόητα!

Ρε συ Νίτσα... μου έλειψες απίστευτα χθες βράδυ!

Διαφημίσεις

Η δικιά μου ήθελε από την κοιλιά όταν κοιμάται να πιάνει το μάγουλό της :lol:

καλέ και μένα....Θέλει να ακουμπάει το μαγουλό του με ανοιχτή την παλάμη κιόλας...αχ είναι απιστευτο....:D

uop51syge.png

Α ναι... θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει ότι οι κολικοί τα πιάνουν στις περισσότερες φορές από το απόγευμα και μετά... οπότε είμαστε σίγουροι πως η αγωγή πρέπει να δίνεται το πρωί; Εμείς πάντως παρόλο που θηλάζαμε είχαμε και το κιντερτέ παραμάσχαλα και μας είχε σώσει.... έπινε στάνταρτ 30 ml την ημέρα... το είδα και το θυμήθηκα προχθές που βλέπαμε με τη Φαίη το βιβλίο γευμάτων της :lol: Προσοχή μόνο! Στο 2ωρο το πετάς και φτιάχνεις νέο!

Σέβη μήπως αρχίζει και διαμορφώνει προτιμήσεις και σου λέει "το ψαρί δεν μου αρέσει ρε μάνα"?

Μην της λες τέτοια... θα πέσει να πεθάνει ο πεθερός :lol:

Δεν το θυμάμαι καλά , αλλά νομίζω ότι μου είχαν πει ότι καλύτερα να πινει το infacolic το πρωί για να προλάβει να την πιάσει μέχρι το απόγευμα (ή κάπως έτσι).

Εάν θυμάμαι καλά νομίζω ότι μου είχε πει και γλυκάνησο μαζί με χαμομήλι ο παιδίατορς?

Και ναι........στο 2ωρο τα φουντάρεις όλα και φτιάχνεις καινούργια.

Διαφημίσεις

ναι κορίτσια και κιτερντε του πήραμε εχθές και θα ξεκινήσω να του δίνω...Ρε κορίτσια τώρα μου κοιμάτε κανα 2ωρο αλλά με διακοπές, ξυπνάει γίνετε κόκκινο σαν πατζάρι, σφίγγετε έχει πολλά αερια το άμοιρο....

uop51syge.png

Και εμενα το κιντερτε δεν το ηθελε ο παιδιατρος μονο χαμομηλι μου ελεγε αλλα και αυτο ζημια μας εκανε γιατι ειχε και παλινδρομηση το παιδι και τον χειροτερεψε.

Σέβη μήπως αρχίζει και διαμορφώνει προτιμήσεις και σου λέει "το ψαρί δεν μου αρέσει ρε μάνα"?

λες να πήρε από μένα; τσιτσί.

το καλύτερο ψάρι είναι το ψαρονέφρι.:tongue:

Καλημερα σε ολες!!!! Και εμεις ειχαμε παρει infacolic αλλα η κατασταση ηταν απιστευτη. Εκλαιγε συνεχεια χωρις σταματημο απο τους κολικους και ειδικα απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ. Τον ειχε βοηθησει παντως.

Σεβη περαστικα στη μικρη.

καλημέρα. ευχαριστούμε Ειρήνη μου.

συνήθως οι κολικοί εμφανίζονται συγκεκριμένες ώρες και πόσο τυχαίο είναι που εμφανίζονται όταν οι μανάδες είναι περισσότερο εξαντλημένες. έχει να κάνει και με τα δικά μας ως μανάδες, τη δική μας υπερένταση, αυπνία, κούραση. άρα θέλει χέρια η υπόθεση και ύπνο της μαμάς.

Α ναι... θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει ότι οι κολικοί τα πιάνουν στις περισσότερες φορές από το απόγευμα και μετά... οπότε είμαστε σίγουροι πως η αγωγή πρέπει να δίνεται το πρωί; Εμείς πάντως παρόλο που θηλάζαμε είχαμε και το κιντερτέ παραμάσχαλα και μας είχε σώσει.... έπινε στάνταρτ 30 ml την ημέρα... το είδα και το θυμήθηκα προχθές που βλέπαμε με τη Φαίη το βιβλίο γευμάτων της :lol: Προσοχή μόνο! Στο 2ωρο το πετάς και φτιάχνεις νέο!

το κίντερτε εγώ το έδωσα για λίγο, μετά από επιμονή συζύγου-το σύστησε η μαμάκω η πρώτη παιδίατρος. τίγκα στη ζάχαρη.

μαλλιά από τσόνι.

καλύτερο από το ζιζάκι δεν υπάρχει γιατα πονάκια. είτε ως τροφή είτε ως παρηγοριά είτε ως πιπίλα.

Μην της λες τέτοια... θα πέσει να πεθάνει ο πεθερός :lol:

ο πεθερός το ψωνίζει το ψάρι. έχει τα κονέ και με το που φέρνει φρέσκο μπακαλιαράκι ο ψαράς τον παίρνει τηλ και του λέει "έφερα ψάρι για την πριγκηπέσσα".:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...