Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το infacolic εμας πραγματικα μας ειχε λυσει τα χερια! Θαυματουργο!

Γλυκέ Φλεβάρη μας είπε να του δίνουμε όλο το σταγονόμετρο 4 φορές την μέρα...Έτσι το έδινες και εσυ?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορίτσια, δηλαδή στην γαστρεντερίτιδα κάνουν εμετό μόνο στο ψάρι;

εντωμεταξύ, το μικρό μου είχε ψωμολυσσάξει. μαμ μαμ μαμ!

δως της ψωμάκι , ρυζάκι, ζυμαρικό για σήμερα

όχι φρούτα, γαλακτοκομικά...

της δικιάς μου της πέρναγε ο πόνος μόνο με βόλτα όρθια εγώ σε όλο το σπιτι..

ασε και μεις σαρώνουμε το σπίτι...Η αλήθεια είναι ότι κάπως χαλάρωνε έτσι...με το που σταματούσα την βόλτα γιατι νανουριζόμουν και εγώ μαζί λόγω αυπνίας (φοβόμουν μην σοριαστώ έτσι όρθια), το καταλάβαινε και ξεκινούσε το κλαμα!!!:-(

uop51syge.png

Καλημέρα κορίτσια...

Έχω μείνει χωρίς internet/χωρίς τηλέφωνο στο σπίτι και γκρρρρρρρρρρρ... Μόνο από δω μπορώ να μπω...μώτο

Στελλινούλα, υπομονή γλυκιά μου και εκμεταλλεύσου τις ώρες που κοιμάται το μωράκι σου με ξεκούραση!

Σεβούλα μου, μήπως της έρχεται βαρύ το ψαράκι? τηγανητό ή ψητό το κάνεις?

Για το θέμα δίπλα με το φύλο (έχω χάσει κι επεισόδια από χθες), ήταν άτοπο εντελώς το σχόλιο περί βαπτίσεων και προβληματισμών... Και ΟΧΙ δεν έχει δικαίωμα καμία μάνα ή μέλλουσα μάνα να έχει και προτίμηση όταν άλλες υποφέρουν που δεν μπορούν!!!

Όταν έμεινα έγκυος στο 2ο μου λέγανε όλοι "μακάρι να είναι κοριτσάκι... κλπ κλπ" και σκεφτόμουν κι έλεγα δηλ. αν είναι αγοράκι δεν θα το θέλετε? παιδί μου δεν θα είναι κι αυτό? ότι να ναι κι ότι θέλει ο Θεός... γιατί είναι Θείο δώρο ένα παιδί...δε μπορούμε να λέμε θέλω αγόρι ή θέλω κορίτσι!!!!!!! Κι όλα αυτά γίνονταν σε περίοδο που πολύ κοντινό μας πρόσωπο έκανε 2γέννες και τα 2βρέφη με το που γεννιούνταν "έφευγαν"... :(

Διαφημίσεις

ωχ τι είναι αυτο δεν το ξέρω...για βοηθήστε βρε μανούλες

Να βαζεις το χερι σου στο σβερκο του να κοιτας αν ειναι ιδρωμενος. Τα μωρα πληττονται περισσοτερο απο τη ζεστη παρα απο το κρυο. Και γενικα, επειδη δε πολυδουλευει ο θερμοστατης τους, πιο ευκολα ζεσταινονται παρα κρυωνουν, σε αντιθεση με την κοινη αντιληψη ....

Ναι κολικους....έλα που εμένα ήταν ανυσηχος μεχρι τις 8 μιση το πρωι απο τις 12 το βράδυ όμως???

Κορίτσια ο παιδιατρος μου έδωσε κάτι σταγόνες για τους κολικούς (infacolic) τις ξέρετε κάνουν τίποτα?? Ξεκίνησα να του δίνω χθές το βράδυ και ξινίζει το κακόμοιρο μου!!!

Το infacolic το πέρναμε κι εμείς, όχι κάθε 3-4 ώρες που λένε νομίζω οι οδηγίες. Το πολύ 2 φορέ την ημέρα, κυρίως πρωί.

Δεν είναι φάρμακο για να ανακουφίζει αμέσως.

Αν θυμάμαι καλά κάνει τα αέρια να μαζεύονται όλα μαζί και να κάνει ένα μεγάλο προυτσάκι το μωρό, αντί να για πολλά και μικρά και να παιδεύεται πολλές ώρες.

Σιδέρωνε ένα πανάκι και ακούμπα το ζεστό πάνω στην κοιλιτσα του (πάνω από τα ρούχα) για να ζεσταίνεται και να ανακουφίζεται.

Εγώ είχα τη σιδερώστρα μόνιμα ανοιχτή

ασε και μεις σαρώνουμε το σπίτι...Η αλήθεια είναι ότι κάπως χαλάρωνε έτσι...με το που σταματούσα την βόλτα γιατι νανουριζόμουν και εγώ μαζί λόγω αυπνίας (φοβόμουν μην σοριαστώ έτσι όρθια), το καταλάβαινε και ξεκινούσε το κλαμα!!!:-(

Εγώ θυμάμαι, σιδέρωνα πετσετάκια και τα έβαζα στις κοιλίτσες τους για να τους απαλύνουν τον πόνο...:wink: και βοηθούσε..

Σιδέρωνε ένα πανάκι και ακούμπα το ζεστό πάνω στην κοιλιτσα του (πάνω από τα ρούχα) για να ζεσταίνεται και να ανακουφίζεται.

Εγώ είχα τη σιδερώστρα μόνιμα ανοιχτή

Harlow το ίδιο πράγμα σκεφτήκαμε...:tongue:

ωχ τι είναι αυτο δεν το ξέρω...για βοηθήστε βρε μανούλες

μεγάλη σημασία έχει το παιδί να μην ιδρώνει, ζεσταίνεται υπερβολικά, αλλά και να μην κρυώνει. τα μωρά δεν χρειάζονται τόση ζέστη όση εμείς οι μεγάλοι, άσε που οι λεχώνες έχουμε και τις ορμόνες που μας τρελαίνουν μια ζέστη μια κρύο.

οπότε ένα θερμόμετρο στο δωμάτιό του, να βάζεις την παλάμη σου από την πάνω πλευρά στον αυχένα του για να διαπιστωσεις τη θερμοκρασία του. εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό. η ανηψιά μου ιδρώνει πολύ. η μικρή μου είναι κρυουλιάρα σαν εμένα. δεν ιδρώνει. θέλει ζεστούλα.

δως της ψωμάκι , ρυζάκι, ζυμαρικό για σήμερα

όχι φρούτα, γαλακτοκομικά...

ρυζάκι ψωμάκι χθες, ρυζάκι και σήμερα το πρωί, ψωμάκι ενδιάμεσα, ζυμαρικό για μεσημέρι, πατάτα μάλλον το απόγευμα. αν την δω καλά ως το βράδυ θα της δώσω γάλα. θα το συζητήσω και με την παιδίατρο.

φρούτα από αύριο πρώτα ο Θεός, ο Τριαδικός...;):tongue::P

Διαφημίσεις

μεγάλη σημασία έχει το παιδί να μην ιδρώνει, ζεσταίνεται υπερβολικά, αλλά και να μην κρυώνει. τα μωρά δεν χρειάζονται τόση ζέστη όση εμείς οι μεγάλοι, άσε που οι λεχώνες έχουμε και τις ορμόνες που μας τρελαίνουν μια ζέστη μια κρύο.

οπότε ένα θερμόμετρο στο δωμάτιό του, να βάζεις την παλάμη σου από την πάνω πλευρά στον αυχένα του για να διαπιστωσεις τη θερμοκρασία του. εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό. η ανηψιά μου ιδρώνει πολύ. η μικρή μου είναι κρυουλιάρα σαν εμένα. δεν ιδρώνει. θέλει ζεστούλα.:P

ρε σεις ολόκληρος τόμος ζωής είναι η μητρότητα!!! έχω να μάθω άπειραααααααα....ευχαριστώ Σεβη μου!!!!

uop51syge.png

Harlow το ίδιο πράγμα σκεφτήκαμε...:tongue:

Ξέρεις πόσες φορές κόντεψα να σκοτωθώ βραδυάτικα με τη σιδερώστα μέσα στη μέση του σπιτιού?

Σεβούλα αυτο με τον αυχενα να μου εξηγησεις δεν το ξέρω....

Να κοιτάς μήπως είναι ιδρωμένο το σβερκάκι του παιδιού, που σημαίνει ότι ζεσταίνεται.

Επίσης να προσέχεις τα καλτσάκια στα ποδαράκια.

Εγώ τις είχα βάλει καλτσάκια ένα βράδυ μέσα από το φορμάκι και το πρωί που την άλλαξε είδα ότι το λάστιχο της είχε κάνει ολόκληρη πληγή.

Ημέρων ήταν το παιδάκι μου. Ακόμα το έχει το σημάδι στην γάμπα της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...