Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμείς από το ταμείο του καλού μου παίρνουμε τα πάντα... όχι 100% αλλά ας πούμε στην παιδίατρό μας κόβει 35? και παίρνουμε τα 30? για ΚΑΘΕ επίσκεψη! Ακόμα και τον προληπτικό έλεγχο. Γι' αυτό τον απασχολεί το θέμα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά το Θαυματάκι έφαγε κόκκινη γιατί είπε "τι αρσενικό τι θηλυκό το θέμα είναι να το δεις νυφούλα"?????????? χαχχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλάκα έχουμε ρε!

του στύλ "τι αρσενικό τι θυληκό το παν είναι να κατουράει όρθιο"...κάπως έτσι..

Δεν ήταν σχόλιο που έπρεπε να banaristei πάντως...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Σεβούλα μήπως το παιδί περνάει καμμία ελαφριά γαστρεντερίτιδα; Μήπως να μείωνες τα γαλακτοκομικά μια δυο μέρες να δεις πως θα πάει;

Stellinula κολικούς έχετε?

Έτσις είναι τα μωράκια.........το βράδυ στο πόδι και το πρωί κοιμούνται μακαρίως.

Εγώ περίμενα να κοιμηθώ ήσυχα από τις 5 το πρωί και μετά, πριν βαράγαμε σκοπιές.

Στελλινούλα δεν θα πάει έτσι... Το πιθανότερο είναι ότι μετά τις σαράντα μέρες θα στρώσει... προφανώς είχε κολικούς... δεν μπορείς να κάνεις δυστυχώς τίποτα... να δοκιμάσεις να τον φασκιώσεις ελαφρά όμως... είχα βρει στο φόρουμ τότε (2009) ένα θρεντ που είχε λινκ για το πως να το κάνεις αυτό χωρίς να καταπιέσεις το μωρό... τους αρέσει να είναι χουχουλιασμένα όσο και αν σου φαίνεται "βάρβαρο". Βάρβαρο ήταν αυτό που έκαναν παλιά που τα έσφιγγαν για να ισιώσει και καλά το κορμί :shocked:

Διαφημίσεις

του στύλ "τι αρσενικό τι θυληκό το παν είναι να κατουράει όρθιο"...κάπως έτσι..

Δεν ήταν σχόλιο που έπρεπε να banaristei πάντως...

stellinula συμφωνώ. Όσο για το μικράκι σου, μη με βαρέσεις, αλλά... υπομονή. Θα περάσει, θα δεις. Μετά τους 3 μήνες, πάνω που θα το'χεις πάρει απόφαση πως δεν θα κοιμηθείς ποτέ, θα αλλάξουν όλα, θα δεις ένα διαφορετικό παιδί. Κουράγιο και συνέχισε να κάνεις αυτά που έκανες χτες, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να κάνεις.

αερικό, αν έχετε τέτοιο ταμείο, τότε ψάξτε το!

όσο για το ντύσιμο - φύλαγμα των παιδιών κ.λ.π. και τις αρρώστειες, δεν υπάρχει κανόνας

εμείς δεν τον υπερπροστατεύσαμε - και κόσμο πολύ είδε και χοντρά δεν τον ντύναμε και παιδική χαρά είναι από πριν περπατήσει και παμφάγο και καλόφαγο παιδί είναι... όμως έχουμε δυό χρόνια περίπου που μας αρρωσταίνει συνέχεια...

φεύγω τώρα γιατί έχουμε ραντεβού για τις ακτινογραφίες και πρέπει να ετοιμαστώ!

κι έχω μια χαρά που θ' ακτινοβολήσω το παιδί, δεν περιγράφεται σας λέω...!

γαστρεντερίτιδα μόνο στο ψάρι;

γάλα δεν της έδωσα ούτε χθες ούτε σήμερα.

το βράδυ ίσως. για δυσανεξία μου κάνει στο ψάρι, αλλά γιατί το έτρωγε πριν.

εντωμεταξύ ούτε πυρετό ούτε μύξες ούτε διαφορά στα κακάκια, τίποτα.

σε λίγο θα πάρω την παιδίατρο.

συμφωνώ για φάσκιωμα.

κοίτα επίσης να μη ζεσταίνεται. θα το καταλάβεις από τον αυχένα του.

τί μου θύμισες τώρα...

καλημέρα γλυκέ φλεβάρη! τι έπαθε η μικρούλα σου?

Δεν επαθε κατι ζοπυρονουλα!! Απλα απο οταν καναμε τη μεταβαση απο κουνια στο κρεβατι, καθε βραδυ θα μου σηκωθει μεχρι και 8 φορες.. Εχθες σηκωθηκε 3.. Για τα μεσημερια δεν το συζητω.. Δινουμε μαχη πια να κοιμηθει εστω και μια ωριτσα.. :?

Σεβουλα κι εγω αυτο θα ρωτουσα: Μηπως περναει καμμια γαστρεντεριτιδα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Stellinula κολικούς έχετε?

Έτσις είναι τα μωράκια.........το βράδυ στο πόδι και το πρωί κοιμούνται μακαρίως.

Εγώ περίμενα να κοιμηθώ ήσυχα από τις 5 το πρωί και μετά, πριν βαράγαμε σκοπιές.

Ναι κολικους....έλα που εμένα ήταν ανυσηχος μεχρι τις 8 μιση το πρωι απο τις 12 το βράδυ όμως???

Στελλινούλα δεν θα πάει έτσι... Το πιθανότερο είναι ότι μετά τις σαράντα μέρες θα στρώσει... προφανώς είχε κολικούς... δεν μπορείς να κάνεις δυστυχώς τίποτα... να δοκιμάσεις να τον φασκιώσεις ελαφρά όμως... είχα βρει στο φόρουμ τότε (2009) ένα θρεντ που είχε λινκ για το πως να το κάνεις αυτό χωρίς να καταπιέσεις το μωρό... τους αρέσει να είναι χουχουλιασμένα όσο και αν σου φαίνεται "βάρβαρο". Βάρβαρο ήταν αυτό που έκαναν παλιά που τα έσφιγγαν για να ισιώσει και καλά το κορμί :shocked:

Δεν θέλει με τίποτα να του περιορίζεις τα χέρια, φρικάρει ο μπεμπης μου...

Κορίτσια ο παιδιατρος μου έδωσε κάτι σταγόνες για τους κολικούς (infacolic) τις ξέρετε κάνουν τίποτα?? Ξεκίνησα να του δίνω χθές το βράδυ και ξινίζει το κακόμοιρο μου!!!

uop51syge.png

κοίτα επίσης να μη ζεσταίνεται. θα το καταλάβεις από τον αυχένα του.

τί μου θύμισες τώρα...

ωχ τι είναι αυτο δεν το ξέρω...για βοηθήστε βρε μανούλες

uop51syge.png

Κορίτσια ο παιδιατρος μου έδωσε κάτι σταγόνες για τους κολικούς (infacolic) τις ξέρετε κάνουν τίποτα?? Ξεκίνησα να του δίνω χθές το βράδυ και ξινίζει το κακόμοιρο μου!!!

και μεις τις παιρναμε!!!!! δεν είδα σοβαρή διαφορά....

της δικιάς μου της πέρναγε ο πόνος μόνο με βόλτα όρθια εγώ σε όλο το σπιτι..

και φυσικά κλείσαμε 3-3,5 μήνες για να της περάσουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...