Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας! Αλλη μια ψιλοαϋπνη στην παρεα σας! Το Μαρακι μου με προπονει για νυχτοφυλακα!! :lol:

Χαμος εγινε παλι διπλα ε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Για το φύλλο καλέ :P Ρε λευκή αφού έχεις γράψει κι εσύ εκεί :lol: Δες στο προφιλ σου... είναι δύο θέματα κλειδωμένα... το ένα από αυτά με τα ειρωνικά σχόλια είναι στο αρχείο ;)

αερικό, μην πας δίπλα, θα σου πω εγώ! τα ταμεία δεν καλύπτουν τίποτα από ομοιοπαθητική!

αυτό εννοούσες επισήμανση? μα το ξέρω... απλά εγώ τ' ονομάζω παρακολούθηση θέματος!:rolleyes:

στελλινούλα, είναι πολύ μικρό το μωρό σου ακόμη κι είναι λογικό να είναι ανήσυχο - προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όταν κοιμάται (θα στο λένε συνέχεια αυτό κι άλλοι αλλά μόνο έτσι δεν θα τα τινάξεις από την κούραση και την υπερένταση)!

Και μάλιστα το θέμα του αρχείου ξεκινάει με το δικό σου ποστ χαχαχαχα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81903

Διαφημίσεις

Ζωπυρόν ούτε την επίσκεψη στο γιατρό; Αν δηλαδή κόψει αποδειξη ως παθολόγος και όχι ως ομοιοπαθητικός γιατί να μην την πληρώσει το ταμείο;

Άει μαρή αλήθεια????????? Χαμπάρι δεν πήρα!!!! Καλά τότε εγώ γιατί έμεινα παραπονεμένη χωρίς κάρτα??? Συνήθως μου την δίνουν πρώτη πρώτη, έχω κάνει συλλογή.:tongue:

Πάω να δώ!!

Υπήρχαν χειρότεροι από σένα Λευκή :lol: Πάντως ούτε της Χριστίνας το σχόλιο ήταν για κόκκινη! Δεν ήταν ειρωνικό... χιουμοράκι ήταν!

Διαφημίσεις

Ζωπυρόν ούτε την επίσκεψη στο γιατρό; Αν δηλαδή κόψει αποδειξη ως παθολόγος και όχι ως ομοιοπαθητικός γιατί να μην την πληρώσει το ταμείο;

αερικούλι, καταρχήν πρέπει να είναι παθολόγος - παιδίατρος, κ.λ.π. και νάχει το ανάλογο μητρώο / σφραγίδα / κ.λ.π.

μετά, από που να τα πάρεις τα λεφτά? από το ικα? δεν νομίζω!

τώρα από το τέβε που είμαστε εμείς, δεν ξέρω, δεν το είχα σκεφτεί, θα ρωτήσω.

βέβαια, το κόστος των επισκέψεων δεν είναι τεράστιο - αυτοί συνήθως μετά την πρώτη επίσκεψη, δουλεύουν πολύ με το τηλέφωνο.

στελλινούλα, είναι πολύ μικρό το μωρό σου ακόμη κι είναι λογικό να είναι ανήσυχο - προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όταν κοιμάται (θα στο λένε συνέχεια αυτό κι άλλοι αλλά μόνο έτσι δεν θα τα τινάξεις από την κούραση και την υπερένταση)!

άλλες νύχτες ήταν πιο ηρεμος...Χθες το βράδυ μας ξετίναξε....Εκλαιγε ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑ...δεν σταμάταγε με τίποτα....βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου, βρε τι αγκαλίτσες τι μασάζ τι γαλατάκι τι αλλαγμα ρουχων, τι αλαγμα πάνας, τι κουνήματα, τι βολτιτσες πέρα δώθε...Κοκκίνιζε απο το κλάμα και έμενε χωρίς οξυγόνο κοκκαλο...τρόμαζα η αμοιρη και αμαθη μάνα όλη την νύχτα....Μια εγώ μια ο πατέρας του που τον είχε ξαγρυπνήσει κιόλας και δουλευει και ο άνθρωπος....

Τώρα που Λιιιιγο ηρέμησε και κοιμάτε δεν μπορώ εγώ πλέον να κοιμηθώ....Εχω ένα κεφάλι καζάνι και όταν ξαπλώνω γυρίζει γυρω γυρώ το κρεβάτι (έτσι νιώθω)....

Αχ! κορίτσια το πήρα απο φόβο και φοβάμαι ότι κάθε βράδυ τέτοια ανυσηχία θα έχει!!! (το λυπάμαι το πλασματάκι μου που κλαίει έτσι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλεον)

Όσο για το άλλο θέμα δίπλα, κορίτσια και εγώ σχολίασα και απο τις πρώτες μάλιστα, όμως δεν είναι σωστό όταν δεν μας αρέσουν οι αντίθετες απόψεις να κλειδώνουν το θέμα και να απομονώνουν τα σχόλια τα αρνητικά...Δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν...Ειδικά με το θέμα που έγραψε αυτή η κοπέλα...ΕΛΕΟΣ ωρες ωρες...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημέρα!

Στελλινούλα, σου χρειάζεται ύπνος!

Κική, 1 αβγό σκέτο, βραστό ή μελάτι με ελάχιστο αλάτι και λίγο λαδάκι, χωρίς ψωμί.

φρούτα: αχλάδι, μήλο, μπανάνα. 250 ml.

ζωπυρον, ελλ, περαστικά και καλές επιτυχίες.

σε ό,τι αφορά τις εξόδους των μωρών-παιδιών, ντύσιμο το χειμώνα: εγώ γέννησα 9/10 βγαίναμε μόνο για παιδίατρο μέχρι 3 μηνών. μετά μόνο σε σπίτια.

την ντύναμε σαν κρεμμύδι.

θεωρώ ότι κάναμε υπερβολές, κυρίως λόγω του υπερπροστατευτισμού του άντρα μου, αλλά στην τελική το ότι η μικρή δεν αρρώστησε μετράει περισσότερο.

τα δικά μας νέα: τελικά μετά το μεσημεριανό της, ψάρι, κοιμήθηκε και ξύπνησε κάνοντας εμετό. μέχρι τις 6μμ έβγαζε υγρά, εξαντλημένη, μέχρι τις 8.00 ήμασταν αγκαλίτσα. μετά έφαγε ρύζι λαπά, ελάχιστο νεράκι κ κοιμηθήκαμε νωρίς τουγκέδερ.

πριν καμιά 20αριά μερες είχε κάνει εμετό πάλι με ψάρι.

ενώ έτρωγε μια χρά το ψάρι από 12 μηνών.

αυτά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...