Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μπα....ηθελα να κανω μπανιο εδω και ωρα...

κατι το sex& the city, κατι το φορουμ, κατι που ειδα το dvd της βαφτισης (το κλαμμα που εριξα!)...θα παω τωρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε κανε μαρη....να σε δουμε κιολας!

(θα τη ξεμαλλιασω τη διπλανη...και δεν ειναι και του στυλ μου!)

Τα κατάφερα! Θα βάλω κι άλλες. Προειδοποιώ ότι βγαίνω πολύ χάλια φώτο. Στο γάμο μας ο φωτογράφος έλεγε συνέχεια στο Λευτέρη τι ωραίος που βγαίνει:twisted:

(που καλέ?Ρίξε κανένα λινκ)

εντάξει αγάπη μου δεν θα παντρευτούμε κιόλας :lol:

σοφός ο θείος αν και το "ψεκάζουν" μου φαίνεται τραβηγμένο αφού δεν έχουν λόγο άλλωστε... μπορούν αν θέλουν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσω του νερού ;) (και δεν ομιλώ για το νερό της ομοιοπαθητικής*)

* το οποίο τώρα που το λέμε... με τι νερό γίνεται ό,τι γίνεται στα χάπια της ομοιοπαθητικής άραγε; Μιλάμε για το νερό του φυσιολογικού ορού ή το νερό της βρύσης που έχει μέσα τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα;

** Κάνετε κάτι ιδιαίτερο για το νερό στο σπιτι; Φίλτρα κ.λπ.; Θέλω και αυτό να το ψάξω και να το εφαρμόσω τουλάχιστον για το πόσιμο και το μαγείρεμα!

Εγώ απλό φίλτρο, αλλά θέλω να την ψάξω για κάτι καλύτερο.

επίσημη αγαπημένη... χαίρομαι που δεν θα μου ζητάς... λαγούς με πετραχήλια :-D

πως βάζεις επισήμανση σ' ένα θέμα? :confused:

ράννια μου, θα την κάνω σε λίγο - εσύ θα κρατήσεις Θερμοπύλες?

Κι εγώ περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει από την τσάρκα του.

μπα....ηθελα να κανω μπανιο εδω και ωρα...

κατι το sex& the city, κατι το φορουμ, κατι που ειδα το dvd της βαφτισης (το κλαμμα που εριξα!)...θα παω τωρα....

Δε σου το χα!Να κλαις με το ντιβιντι της βάφτισης:cool:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μπήκα πρωί πρωί και πέφτω στην μπαναρισμένη Thaumataki?

Τι έγινε πάλι? 'Ελεος , ούτε για ύπνο δεν μπορούμε να πάμε πια.........

Όταν γίνεται σκηνικό, στείλτε κα'να πμ................σακαφιόρες!!!!!

Ψάλι θα πάω ψάχνοντας?

Διαφημίσεις

τι είναι αυτό το λινκ παιδί μου????

όλα τα θέματα έχει.......

Sorry τώρα ήρθε ο καφές μου και δεν έχω ξυπνήσει

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81903

καλά το σχόλιο της Χριστίνας είναι απλά θανατερό:lol::lol::lol: αλλά όχι και για μπαν (προσωπική μου εκτίμηση).

Η Δήμητρα ως συνήθως τα λέει χύμα (απορώ πως βρίσκει το κουράγιο και ασχολείται)

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε??? εγώ είμαι αύπνη σερί μέχρι τώρα απο χθές...Νυστάζω αλλά απο την υπερένταση μάτι δε μπορώ να κλείσω...Ο μπέμπης είναι συνέχεια ανυσηχος όλη το βράδυ μέχρι τώρα που κοιμάτε λίγο (αλλά με ανυσηχία) και για κερασάκι στην τούρτα έχει ξεκινήσει ημικρανία να με περιτρυγυρίζει απο νωρίς το πρωί, απλά ακόμα δεν έχει κορυφωθεί!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα :) Καλά δίπλα βροχή έπεσαν οι κάρτες χθες! :shock: Νομίζω πως τόσες κάρτες μαζεμένες έχω να δω από το θέμα της Ιωάννας! Πόλεμος!

πως βάζεις επισήμανση σ' ένα θέμα? :confused:

Πάς στην αρχή του θέματος και δεξιά έχει δύο παραθυράκια που γράφουν Εργαλεία Θεμάτων - Αναζήτηση στο θέμα. Ανοίγεις το Εργαλεία Θεμάτων και επιλέγεις το παρακολουθήστε αυτό το θέμα :)

Στελλινούλα μου θα στρώσει κάνε λίγη υπομονή :-)

Όταν πήγαμε χθες για ύπνο μιλήσαμε με τον καλό μου για το θέμα της ομοιοπαθητικής και είναι σύμφωνος. (στο κρεβάτι μόνο κάνουμε σοβαρές συζητήσεις εμείς :lol:)

Αυτό που με ρώτησε και δεν ήξερα να του απαντήσω είναι για την κάλυψη των ταμείων :lol: Πάω δίπλα να ρωτήσω... ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό τι παίζει μ' αυτό :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...