Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τώρα διαβάζω τις οδηγίες πως να βάλω άβαταρ. Αν δε μπορέσω να βγάλω άκρη θα σφυρίξω.

Καληνύχτα γλυκέ Φλεβάρη.

Ράννια ο δικός σου πως πάει που δεν ήταν καλά?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν δεν είπα καλησπέρα... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

γλυκέ φλεβάρη, δεν νομίζω ότι τα σπιθουράκια είναι τίποτα σημαντικό - για να βρεις τον... ένοχο όμως, απέκλειε έναν έναν παράγοντα (μην χρησιμοποιείς δηλαδή ένα προιόν κάθε φορά) και θα δεις τι δεν την πειράζει.

για την ομοιοπαθητική, θα συμφωνήσω με το αερικό, ήτοι - συνδυασμός με κλασσική ιατρική, με στόχο την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Διαφημίσεις

Το περίεργο θα ήταν να διαφωνούσαμε :lol:

διαφωνούμε σε κάποιες... λεπτομέρειες (σε κάποια θέματα) αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας :rolleyes:

τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε... γιατί αρρωσταίνουν τα παιδιά συχνά...

εκτός από την άποψη - παραίνεση που διάβασα από κει "να βρείτε τους σωστούς γιατρούς, εγώ τον βρήκα και σώθηκα, το παιδί μου έχει αρρωστήσει μόνο δύο φορές", άποψη που κρίνω αψυχολόγητη - αλαζονική και μικρόψυχη

δεν ξέρω πραγματικά... συχνά πυκνά τώρα τελευταία θυμάμαι ένα θείο μου που έλεγε (και λέει βέβαια) τι μας ποτίζουν - ταίζουν και τι μας ψεκάζουν να ξέρατε...!

εντάξει αγάπη μου δεν θα παντρευτούμε κιόλας :lol:

σοφός ο θείος αν και το "ψεκάζουν" μου φαίνεται τραβηγμένο αφού δεν έχουν λόγο άλλωστε... μπορούν αν θέλουν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσω του νερού ;) (και δεν ομιλώ για το νερό της ομοιοπαθητικής*)

* το οποίο τώρα που το λέμε... με τι νερό γίνεται ό,τι γίνεται στα χάπια της ομοιοπαθητικής άραγε; Μιλάμε για το νερό του φυσιολογικού ορού ή το νερό της βρύσης που έχει μέσα τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα;

** Κάνετε κάτι ιδιαίτερο για το νερό στο σπιτι; Φίλτρα κ.λπ.; Θέλω και αυτό να το ψάξω και να το εφαρμόσω τουλάχιστον για το πόσιμο και το μαγείρεμα!

Τα κατάφερα:-D Τώρα θα κάνω και άλμπουμ!

αντε κανε μαρη....να σε δουμε κιολας!

(θα τη ξεμαλλιασω τη διπλανη...και δεν ειναι και του στυλ μου!)

αερικό μου, δεν ξέρεις που θα οδηγηθεί η σχέση μας, μπορεί και να θέλουμε γάμο στο μέλλον...:rolleyes:

θρησκευτικό μόνο μην ζητήσεις, σου είπα την άποψή μου το μεσημέρι...:mrgreen:

για το νερό στο σπίτι το σκέφτομαι κι εγώ, δεν έχω τίποτα τώρα:cool:

πέσανε βροχή βλέπω από κει οι κάρτες...:roll:

εντωμεταξύ - δωράκι, νίτσα, αγγελίνα - που είναι?:confused:

αντε κανε μαρη....να σε δουμε κιολας!

(θα τη ξεμαλλιασω τη διπλανη...και δεν ειναι και του στυλ μου!)

ράννια όχι...

απάντα με επιχειρήματα...

Διαφημίσεις

Που σφάζεται η ράννια; Στην Ελλάδα; Δεν το έχω διαβάσει... έβαλα επισήμανση για να το δω αύριο... είπα να ασχοληθώ με διάφορα άλλα θέματα :lol: Τώρα είμαι ψόφια... και όταν είμαι ψόφια το mode σχέσεις βγαίνει οφφ οπότε αγαπημένη θα σου απαντήσω μόνο πως θρησκευτικό δεν ήθελα ούτε με τον άντρα μου αλλά ας όψεται που η μάνα μου ήθελε να με δει νυφούλα αφού δεν είδε τον εαυτό της και θα αποχωρήσω για νάνι!

Φιλιά.

να μην ξεχάσω να σας πω (για όσες δεν τα ξέρετε ή τα έχετε ξεχάσει) αυτά που μου υπενθύμισε η παιδίατρος :

- οτιδήποτε σπάει μύξες / φλέμματα, μαλακώνει τα μπλοκαρισμένα συστήματα (ζεστό γάλα, αντιβηχικά, οροί, κ.λ.π.) δεν τα δίνουμε δύο λεπτά πριν τον ύπνο

θέλουν την ώρα τους να δράσουν, να μαλακώσουν, να ξεσπάσουν κι αυτό καλό είναι να γίνεται πριν ξαπλώσει το παιδί - και γιατί στον ύπνο επιδεινώνεται ούτως ή άλλως ο βήχας και για να κοιμηθεί ήρεμο (όσο γίνεται) το παιδί

- ανοιγμένος ορός, φυλάσεται στο ψυγείο γιατί αλλοιώς επιμολύνεται (ισχύει και για τα φάρμακα)

για να μην βάλουμε παγωμένο ορό, αφού τον βάλουμε στη σύριγγα, τρίβουμε τη σύριγγα με τα χέρια μας και η θερμοκρασία έτσι γίνεται ανεκτή

επίσημη αγαπημένη... χαίρομαι που δεν θα μου ζητάς... λαγούς με πετραχήλια :-D

πως βάζεις επισήμανση σ' ένα θέμα? :confused:

ράννια μου, θα την κάνω σε λίγο - εσύ θα κρατήσεις Θερμοπύλες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...