Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

2. Δλδ, οι κοπελιες που χτυπιουνται διπλα με την ομοιοπαθητικη και φανατιζονται , να υποθεσω οτι ολες εχουν θηλασει, ετσι?

:roll:

το έχω γράψει κι αλλού, μία ήξερα που πήγαινε σε ομοιοπαθητικό λόγω θυρεοειδή, ο οποίος της είχε βγάλει και κάτι κρίσεις πανικού, αγοραφοβίας κλπ, κι επειδή δεν έβλεπε βελτίωση αφού είχε περάσει καιρός, της πρότεινε να της στείλει στο σπίτι κάποιον "ειδικό" να μιλήσουν για το πρόβλημά της. Απελπισμένη κι αυτή δέχτηκε, κι ο "ειδικός" αποδείχτηκε Σαϊεντολόγος που πήγε για προσηλυτισμό...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σερφάρω με την κόρη μου παρέα.

Δεν έχω όρεξη γιατί "πλακώθηκα" στη δουελιά το πρωί.

κι εγώ θέλω να πάω μια βίζιτα σε ομοιπαθητικό αλλά δεν έχω λεφτά.

Θα κάνω καμία βίζιτα πρώρα προς Συγγρού μεριά.........αλλα νομίζω αλλάξαν στέκι τα κορίτσια εκεί.

Φυλής αγάπη μου! Σίγουρο νυχτοκάματο ;)

:roll:

το έχω γράψει κι αλλού, μία ήξερα που πήγαινε σε ομοιοπαθητικό λόγω θυρεοειδή, ο οποίος της είχε βγάλει και κάτι κρίσεις πανικού, αγοραφοβίας κλπ, κι επειδή δεν έβλεπε βελτίωση αφού είχε περάσει καιρός, της πρότεινε να της στείλει στο σπίτι κάποιον "ειδικό" να μιλήσουν για το πρόβλημά της. Απελπισμένη κι αυτή δέχτηκε, κι ο "ειδικός" αποδείχτηκε Σαϊεντολόγος που πήγε για προσηλυτισμό...

χμ...γιατι δε μου κανει καμια εντυπωση? :roll:

δεν έχει ακροαστικά

έχει πολύ μπουκωμένη μύτη - πολλά φλέματα (κατά τη γνώμη της παιδιάτρου εξαιτίας της μύτης)

συνέστησε παραμονή στο σπίτι και αερολίν, φλιξοντάιτ, αέριους, ειδικό σπρέυ για τη μύτη και πάμπολους ορούς

αύριο ακτινογραφία θώρακα και ιγμορίων

έχω πονοκέφαλο

Ζώπυ περαστικά!Και σε εσένα και στο μωρό.Πόσο είναι ο γιος σου, θύμισέ μου.

Τώρα για να μικρύνεις τη φωτό (να κι ένα πρόβλημα που μπορούμε να λύσουμε :D) οι μοίρες που αναφέρεις μάλλον θα είναι το rotation αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι αν λέει κάπου για μέγεθος ή resize

Ναι, αλλά εμένα είναι στα ελληνικά, που είναι αυτό το resize οεο?

sweet_february σε συζήτηση που είχα με το γυναικολόγο μου για την ομοιοπαθητική και μου εξηγούσε ότι τη δέχεται και τα γιατί και πως, μου είπε ότι του έτυχε πελάτισσα με ινομυώματα που έγινε καλά από τον ομοιοπαθητικό κι όχι από τον ίδιο.

Ραννια ναι οι περισσότερες έχουν θηλάσει. Κι όσον αφορά το πρώτο, σε συνδυασμό με αυτό που είπε η kinkajoujou είναι που με τρομάζουν, ότι δηλαδή καταλήγουν αρκετά φανατισμένα σε μια ακραία ''γύρισε στη φύση'' νοοτροπία για τα δικά μου δεδομένα.

Πάντως κι εμάς η παιδίατρος έτσι μας είπε. Θυμάμαι όταν σαράντισα το γιο μου, περίπου 05/08 σαράντισε κι ένα κοριτσάκι. Εγώ τον είχα με ένα συνολάκι κοντομάνικο με κοντό παντελονάκι στο καρότσι, και το κορίτσι τυλιγμένο σε πικέ κουβέρτα. Κι έξω να σκάει το τζιτζίκι μιλάμε.

Αλλό Harlow!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμάς το ίδιο μας είπε η παιδίατρος... Γέννησα 23/7 και 8/8 φεύγαμε για διακοπές στην ερέτρεια με το μωρό σχεδόν γυμνό! Κουβέρτα πικέ είχα πάρει αλλά δεν την χρησιμοποίησα... όλες οι φωτός της στην ερέτρεια είναι γυμνή! Αφού κάποια στιγμή είπαμε... να το ντύσουμε 10 λεπτά να το βγάλουμε φωτό και το ξαναγδύνουμε :D Πουλόβερ αναγκάστηκε να βάλει φέτος που φεύγαμε στο κρύο αχάραγα!

Κική μου έχω windows 7 και αγγλικά οπότε δνε μπορώ να σε βοηθήσω πως διάολο θα το έχουν μεταφράσει τα τζίνια της ελληνικής microsoft!

Εν τω μεταξύ, καμμιά δε μου απαντάει για το resize:tongue:

Μαλλον φταινε τα πολλα μηνυματα γιατι κι εγω εγραψα πως η Μαρια πεταξε κατι σπιθουρακια σημερα αλλα απαντηση δεν ελαβα! :lol:

Ευχαριστω για την απαντηση περι γυναικολογου και ομοιοπαθητικης! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κική έχει τίποτα σε "αλλαγή μεγέθους";

Τα σπιθουράκια της Μαρίας μπορεί να είναι από το winter balm... μπορεί όμως και κάτι να ακούμπησε εκεί να την πείραξε ;)

Να δουμε Αερικουλι..

Παω για υπνο κορες! Σας φιλω και σας καληνυχτω γιατι το ταλιμπανακι μου κατα τις 4 θα με ξυπνησει.. Δεν το κοβω να κοιμομαστε σερι παλι σημερα!

Μακια σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...