Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κουλάρετε...............ο SpongeBob είναι εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=QuTj9a04o-s&feature=related

H ασχέτου :lol: Καλησπέρα σας μανδάμ!

Γεια σου Φωτεινούλα :) γιατί χάθηκες χθες;

Ελλ με την ησυχία σου και όταν καταλήξεις :) Καλό διάβασμα...

Κική εγώ δεν μπλέκω τα πράγματα... τα εμβόλια ξεκίνησα να τα κάνω (λόγω άγνοιας; λόγω φόβου; δεν έχει σημασία) και θα τα τελειώσω... αλλά η αντιμετώπιση των 365 ημερών στον παιδικό σταθμό για τα επόμενα χρόνια είναι τελείως άλλο πράγμα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο παιδί μου όμως θα την εφάρμοζα ευχαρίστως μιας και είναι παρθένος οργανισμός (μία φορά πήραμε αντιβίωση και έκτοτε μόνο depon, algofren και prospan) και το να γίνει δυνατός είναι παρακαταθήκη ζωής για εκείνη στο κόσμο που επιλέξαμε να την φέρουμε να ζήσει ;)

εγώ στο θέμα του παιδιού συμφώνησα κατά βάση με τη Rosie (αν και γενικότερα βρίσκω ακραίες τις απόψεις της) στο ότι δεν θέλω ούτε την κλασική ούτε την ομοιοπαθητική, θέλω να προσπαθήσω να τη βοηθήσω να δυναμώσει το σύστημα χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε σε φάρμακα είτε της μίας σχολής είτε της άλλης. Με τη λογική η ομοιοπαθητική δεν με πείθει, όλα αυτά περί μνήμης νερού, δονήσεων κλπ κλπ μου ακούγονται κάπως. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι για μεγάλο αριθμό ανθρώπων δουλεύει, κι αυτό έχει σημασία τελικά. Αλλά δεν βλέπω το λόγο να ενισχύσω το ανοσοποιητικό του μωρού με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα, όπως ειπώθηκε δίπλα, και όχι με το να το βγάζω στον κρύο αέρα π.χ. ή να προσέχω τη διατροφή του ή να το αφήνω να κυλιέται στα χώματα για να κάνει αντισώματα. Θέλω να πω έχουμε και πολύ πιο εύκολες λύσεις, από το να περιμένουμε πάντα ένα γιατρό να μας σώσει...

ΥΓ όλα αυτά δεν τα λέω σαν απάντηση σ' εσένα Χριστίνα, αλλά με αφορμή αυτό που είπες ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Φωτεινή αυτή ήταν και η δική μου θεωρία και είναι ακόμα! Εννοούνται όλα αυτά με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής... όμως ένα παιδί στον παιδικό εκτίθεται σε πολύ παραπάνους κινδύνους απ' ό,τι ένα παιδί που απλά συχνάζει σε μέρη με άλλα παιδια. Και δεν θα το έψαχνα αν φέτος πραγματικά δεν γινόταν πόλεμος στην Ελλάδα με τις ιώσεις... Διάβασες τι έγραψε το Δωράκι παραπάνω: Τους έδιωξαν από προγραμματισμένη θεραπεία γιατί το νοσοκομείο ήταν τίγκα στα άρρωστα παιδιά. Αυτή η εικόνα υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία! Είναι πραγματικά πόλεμος αυτό που συμβαίνει και προσπαθώ να βρω τρόπο να προετοιμαστώ και να μην σκέφτομαι το "γιατί" γιατί εσύ ειδικά ξέρεις σε ποιες απαντήσεις θα με οδηγήσει!

Επίσης να σας πω ότι παιδίατρος φίλης μου "διέγνωσε" γουρουνογρίπη στον 1 έτους γιο της χωρίς να του κάνει όμως καμμία εξέταση!!!!! Ακούω κάτι τέτοια και γίνομαι έξαλλη!

δεν έχει ακροαστικά

έχει πολύ μπουκωμένη μύτη - πολλά φλέματα (κατά τη γνώμη της παιδιάτρου εξαιτίας της μύτης)

συνέστησε παραμονή στο σπίτι και αερολίν, φλιξοντάιτ, αέριους, ειδικό σπρέυ για τη μύτη και πάμπολους ορούς

αύριο ακτινογραφία θώρακα και ιγμορίων

έχω πονοκέφαλο

Διαφημίσεις

Καλώστην ξενιτεμένη.

Ναι, αλλά αν δεις το βιντεάκι ο Μοντανιέ λέει αυτό που λέει κι η Παπαγιαννίδου, ότι δε χρειάζονται φάρμακα κτλ.

Βρε κορίτσια, από χθες θα μου λύνατε μια απορία: Στη ζωγραφική, για να μικρύνω τη φωτό το 80χ80 το βάζω εκεί που λέει μοίρες?

Καληνύχτα Ελ!

Δεν έχω περισσότερες γνώσεις επί του θέματος για να κρίνω αν ισχύει ή όχι, αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει κι αυτό, ίσως σε κάποιους να δουλεύει και σε κάποιους όχι, μια μεγάλη αδυναμία της κλασικής ιατρικής είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να γίνει πιο ατομική και να προσαρμοστεί απόλυτα στον εκάστοτε ασθενή. Υπάρχει όμως η τάση αλλαγής σε αυτό και υπάρχει όλο και περισσότερη "ανοχή" στις εναλλακτικές θεραπείες, ακόμη και σε βαριές ασθένειες.

Τώρα για να μικρύνεις τη φωτό (να κι ένα πρόβλημα που μπορούμε να λύσουμε :D) οι μοίρες που αναφέρεις μάλλον θα είναι το rotation αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι αν λέει κάπου για μέγεθος ή resize

bh45qekil.png

εγώ στο θέμα του παιδιού συμφώνησα κατά βάση με τη Rosie (αν και γενικότερα βρίσκω ακραίες τις απόψεις της) στο ότι δεν θέλω ούτε την κλασική ούτε την ομοιοπαθητική, θέλω να προσπαθήσω να τη βοηθήσω να δυναμώσει το σύστημα χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε σε φάρμακα είτε της μίας σχολής είτε της άλλης. Με τη λογική η ομοιοπαθητική δεν με πείθει, όλα αυτά περί μνήμης νερού, δονήσεων κλπ κλπ μου ακούγονται κάπως. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι για μεγάλο αριθμό ανθρώπων δουλεύει, κι αυτό έχει σημασία τελικά. Αλλά δεν βλέπω το λόγο να ενισχύσω το ανοσοποιητικό του μωρού με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα, όπως ειπώθηκε δίπλα, και όχι με το να το βγάζω στον κρύο αέρα π.χ. ή να προσέχω τη διατροφή του ή να το αφήνω να κυλιέται στα χώματα για να κάνει αντισώματα. Θέλω να πω έχουμε και πολύ πιο εύκολες λύσεις, από το να περιμένουμε πάντα ένα γιατρό να μας σώσει...

ΥΓ όλα αυτά δεν τα λέω σαν απάντηση σ' εσένα Χριστίνα, αλλά με αφορμή αυτό που είπες ;)

Μια γνωστή μου γέννησε Αμερική. Ο άντρας της ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου εκεί.

Ε, γεννάει, πάει το μωρό στον παιδίατρο, του λέει, να 40 μέρες να το κρατήσω μέσα (είναι και θεολόγος). Την κοιτάει ο παιδίατρος, της λέει δεν καταλαβαίνω τι μου λες?:roll::roll::roll:Να λέει, για να μην αρρωστήει. Νλακείες της απάντησε. Έξω από την πρώτη μέρα με κάθε καιρό;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

H ασχέτου :lol: Καλησπέρα σας μανδάμ!

Σερφάρω με την κόρη μου παρέα.

Δεν έχω όρεξη γιατί "πλακώθηκα" στη δουελιά το πρωί.

κι εγώ θέλω να πάω μια βίζιτα σε ομοιπαθητικό αλλά δεν έχω λεφτά.

Θα κάνω καμία βίζιτα πρώρα προς Συγγρού μεριά.........αλλα νομίζω αλλάξαν στέκι τα κορίτσια εκεί.

Φωτεινή αυτή ήταν και η δική μου θεωρία και είναι ακόμα! Εννοούνται όλα αυτά με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής... όμως ένα παιδί στον παιδικό εκτίθεται σε πολύ παραπάνους κινδύνους απ' ό,τι ένα παιδί που απλά συχνάζει σε μέρη με άλλα παιδια. Και δεν θα το έψαχνα αν φέτος πραγματικά δεν γινόταν πόλεμος στην Ελλάδα με τις ιώσεις... Διάβασες τι έγραψε το Δωράκι παραπάνω: Τους έδιωξαν από προγραμματισμένη θεραπεία γιατί το νοσοκομείο ήταν τίγκα στα άρρωστα παιδιά. Αυτή η εικόνα υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία! Είναι πραγματικά πόλεμος αυτό που συμβαίνει και προσπαθώ να βρω τρόπο να προετοιμαστώ και να μην σκέφτομαι το "γιατί" γιατί εσύ ειδικά ξέρεις σε ποιες απαντήσεις θα με οδηγήσει!

η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ακόμα στην απέξω, και τρέμω τι με περιμένει από τώρα :D αλλά κι αυτό το κακό με τις ιώσεις κάπου οφείλεται, αλλά δεν ξέρω πού! Το ότι μας ψεκάζουν αρρώστιες δεν με αφήνουν τα χρόνια του Γαλλικού Διαφωτισμού :tongue: να το δεχτώ ως άποψη... άρα τείνω προς το ότι κάτι πάει στραβά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την υγεία μας και των παιδιών μας... φταίει κι ο καιρός που αλλάζει, και δεν έχουμε πλέον τόσο κρύο το χειμώνα; Ειλικρινά δεν ξέρω... Πάντως με χαροποιεί το ότι στην Ελλάδα πρώτη αιτία θανάτου παραμένουν τα καρδιαγγειακά, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον πάμε από καλοπέραση! μπλ(ι)ακ(ς) χιούμορ :D

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Κι εγω θελω να παω σε ομοιοπαθητικο αλλα για την ειδικοτητα που θελω εγω, ειλικρινα δεν ξερω αν μπορει να με βοηθησει σε κατι.. Στα γυναικολογικα αναφερομαι που καθε 6μηνο (και πιο νωρις) ολο και κατι θα εχω.. Απο τα απλα (τραχηλιτιδο-κολπιτιδες) μεχρι και laser...

Ειλκρινα εχω απηυδησει.. Και πλενομαι σχολαστικα καθε μερα και μετα απο τις επαφες και καθαρα εσωρουχα φοραω (παντα σιδερωμενα) αλλα εκει.. Λιγο να πεσει το ανοσοποιητικο μου θα το καταλαβω απο το τσουξιμο... χαμηλα.. :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω παλι, για το θεμα της ομοιοπαθητικης εχω να πω 2:

1. Οποια ατομα ξερω, και οταν λεω ξερω, εννοω ξερω απο κοντα, κανονικα, real life, και πανε σε ομοιοπαθητικο ειναι τελειως βαρεμενα.

2. Δλδ, οι κοπελιες που χτυπιουνται διπλα με την ομοιοπαθητικη και φανατιζονται , να υποθεσω οτι ολες εχουν θηλασει, ετσι?

Μια γνωστή μου γέννησε Αμερική. Ο άντρας της ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου εκεί.

Ε, γεννάει, πάει το μωρό στον παιδίατρο, του λέει, να 40 μέρες να το κρατήσω μέσα (είναι και θεολόγος). Την κοιτάει ο παιδίατρος, της λέει δεν καταλαβαίνω τι μου λες?:roll::roll::roll:Να λέει, για να μην αρρωστήει. Νλακείες της απάντησε. Έξω από την πρώτη μέρα με κάθε καιρό;)

Αυτό είναι το προσωπικό μου δράμα, είπε η παιδίατρος "να τη βγάζετε έξω κάθε μέρα, μη φοβηθείτε όσο κρύο και να έχει" και ο σύζυξ με την ψυχοσύνθεση καταδρομέα της Λεγεώνας των Ξένων που τον διακρίνει με έχει πρήξει, μην τολμήσω καμιά μέρα και δεν βγάλω το παιδί! Να το δει ο ήλιος να κάνει βιταμίνη D χο χο χο έχουν πέσει τα αυτιά μου με το παλιόκρυο! -5 είχε χτες, μια μουρλή στο πάρκο με ένα δύσμοιρο μωρό... αφού δεν φώναξαν την πρόνοια πάλι καλά...

αλλά η μικρή όντως δεν θέλει πολλά ρούχα, σκάει με το παραμικρό... ας ελπίσουμε ότι της κάνουμε καλό...

bh45qekil.png

Kinkajoujou κι εμας τα ιδια μας ειχε πει ο παιδιατρος και το εφαρμοζουμε.. Τη ντυνουμε καλα (οχι σαν κρεμμυδι ομως για να μην ιδρωσει) και τη βγαζουμε καθε μερα εξω απο νεογεννητο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κι εμενα ετσι μου ειχε πει ο παιδιατρος. Ο,τι να θελουμε αν παμε για σκι....ας παμε! Αρκει να το χουμε ντυσει καταλληλα το παιδι, οχι σα να πηγαινουμε για μπανιο :mrgreen: Και αυτα οχι τωρα που ειναι 10 μηνων, απο ημερων....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...