Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και άργησε μπορώ να πω...

Εγώ δεν βλέπω τη μέση στο παραπάνω... μου την δείχνετε;

Αν εννοείς το σάιτ της Παπαγιαννίδου, όχι δεν είναι μέση. Είναι άκρο. Ένα άκρο όμως που σου δίνει ένα χαστούκι και σκέφτεσαι, μωρέ λες:roll::roll:

Εγώ τουλάχιστον.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιος Ρώσος?Τι έχασα?Τι κλειδώθηκε?

Εσενα θα σε φαει η περιεργεια λεμε......:D Για τον Ρασπουτιν λεω....αυτος μας εβαζε και τσακωνομασταν καλα.....βασικα ΣΑΣ εβαζε και τσακωνοσασταν, εγω απο αυτον ειχα δηλωσει συνειδητη αποχη......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

να ρωτησω κατι εγω?

ομοιοπαθητικη γιατι να κανεις καποιος? για το ποιο φυσικο του πραγματος?

Εγώ προσωπικά, ναι. Θα την επέλεγα για τα παιδιά μου για να αποφύγω στο μέγιστο δυνατό τη χημεία. Το οποιοδήποτε φάρμακο.

Γεια σου annia! Είσαι η ίδια Άννια που έδωσε τη συνταγή για το σιρόπι του βήχα δίπλα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εσενα θα σε φαει η περιεργεια λεμε......:D Για τον Ρασπουτιν λεω....αυτος μας εβαζε και τσακωνομασταν καλα.....βασικα ΣΑΣ εβαζε και τσακωνοσασταν, εγω απο αυτον ειχα δηλωσει συνειδητη αποχη......:P

εγω παλι ειχα δηλωσει συνειδητη Fun! Για το λογο που αναφερεις!

να ρωτησω κατι εγω?

ομοιοπαθητικη γιατι να κανεις καποιος? για το ποιο φυσικο του πραγματος?

Απο οτι εχω καταλαβει ως εναλλακτικη εκει που η συμβατικη ιατρικη τους εχει πηδηξει.....βγαζει νοημα. Απλα δεν με πολυπειθει....θα δουμε.....θα δοκιμασω να παω να δω τι θα μου πει......

Διαφημίσεις

Α, δεν τον έχω πετύχει πολλές φορές, λίγες πολύ λίγες. Δεν έχω άποψη (όλως περιέργως:tongue:)

Wktmp2.png

qIogp3.png

γεια σου κικη,οχι δεν ειμαι η ιδια!!!!!!Χμμμμ ποια με αντιγραφει:roll::evil::lol::lol:

αφηστε και εμεις στο κλαμπ των ιωσεων εχω τον μικρο με βηχα μυξα διαρροια και λιγο πυρετο και τρεμω μην κολλησει η μεγαλη....Κ εγω δεν μπορω να παρω τα ποδια μου βαρος δεν κανει να σηκωνω γιατι ειμαι φρεσκοχειρουργημενη πακετοοοοοοοοοοοο

:-D

Εμένα με πείθει η ομοιοπαθητική κορίτσια... όχι μόνη της... όπως προσπαθούν εντέχνως να παρουσιάσουν οι επικριτές δίπλα... έτσι όπως το λένε τα κορίτσια... σε συνεργασία με την χημική γιατί πράγματι υπάρχουν αρρώστιες που δεν παλεύονται με ομοιοπαθητική με πολύ πολύ φρέσκο παράδειγμα την οστρακιά της yogini. Πιστεύω στη δύναμη του ανοσοποιητικού (και εδώ οφείλω να πω ότι αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δύο που ανέφερα πριν για το σάι της Παπαγιάννη θα διάλεγα το πρώτο) και στην δύναμη του οργανισμού ως ενιαίου φορέα μάχης! Δεν ξέρω αν μπορώ να την δοκιμάσω στον εαυτό μου γιατί χρειάζεται "θυσίες" που δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω... στο παιδί μου όμως θα την εφάρμοζα ευχαρίστως μιας και είναι παρθένος οργανισμός (μία φορά πήραμε αντιβίωση και έκτοτε μόνο depon, algofren και prospan) και το να γίνει δυνατός είναι παρακαταθήκη ζωής για εκείνη στο κόσμο που επιλέξαμε να την φέρουμε να ζήσει ;)

Εμένα με πείθει η ομοιοπαθητική κορίτσια... όχι μόνη της... όπως προσπαθούν εντέχνως να παρουσιάσουν οι επικριτές δίπλα... έτσι όπως το λένε τα κορίτσια... σε συνεργασία με την χημική γιατί πράγματι υπάρχουν αρρώστιες που δεν παλεύονται με ομοιοπαθητική με πολύ πολύ φρέσκο παράδειγμα την οστρακιά της yogini. Πιστεύω στη δύναμη του ανοσοποιητικού (και εδώ οφείλω να πω ότι αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δύο που ανέφερα πριν για το σάι της Παπαγιάννη θα διάλεγα το πρώτο) και στην δύναμη του οργανισμού ως ενιαίου φορέα μάχης! Δεν ξέρω αν μπορώ να την δοκιμάσω στον εαυτό μου γιατί χρειάζεται "θυσίες" που δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω... στο παιδί μου όμως θα την εφάρμοζα ευχαρίστως μιας και είναι παρθένος οργανισμός (μία φορά πήραμε αντιβίωση και έκτοτε μόνο depon, algofren και prospan) και το να γίνει δυνατός είναι παρακαταθήκη ζωής για εκείνη στο κόσμο που επιλέξαμε να την φέρουμε να ζήσει ;)

Συμφωνω αυτο ειπα και εγω διπλα......και σας αφηνω.....παω για το καθιερωμενο διαβασμα......αυριο εχω και την τρελλογιατρο να μην ξεχνιομαστε......αν βγαλω κανα συμπερασμα (προκαταρκτικο δλδ θα σου τα πω κοπελα μου)

Καληνυχτα......και ΗΣΥΧΑ διπλα......ΑΜΑΝ πια! :mrgreen: (δεν αφηνετε avatar να αγιασει).......

Διαφημίσεις

hello girls!

αλαλαγμός γίνεται δίπλα, όποια thread κι αν σηκώσω ένα κλείδωμα βρίσκω από κάτω...

Κική εγώ ομολογουμένως μια γρήγορη ματιά έριξα, και περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη... Τη μία λέει δεν υπάρχει ο HIV, μετά παρακάτω αναφέρει και αποδέχεται τον Μοντανιέ που πήρε το Νομπέλ για την ανακάλυψή του... μετά χώνει μέσα πλασίμπο, εμβόλια, και γενικά πολλά που μου κάνουν απλά σενάρια. Τώρα την ιστορία της κοπέλας δεν την ξέρω, αλλά και πόρισμα δεν έβγαλα γιατί το είδα πολύ επιφανειακά.

Πάω να αλλάξω μικρή και επανέρχομαι για την ομοιοπαθητική

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ο συνδιασμος μονο θα μπορουσε να με πεισει και εμενα, τα ακρα τα φοβαμαι.

Ελλ που τον θυμηθηκες τον Ρας??? Απο την πρωτη ημερα φανηκε οτι ηταν τζαναμπετακος και θα αναβε φωτιες.

Είδες ρε Χριστινάκι? Κι ενώ εγώ πιστεύω ακριβώς αυτό που λες για την ομοιοπαθητική και αυτό θέλω να εφαρμόσω στα παιδιά μου...εν τούτοις προβληματίζομαι έντονα από αυτό που ξαναδιάβασα. Το είχα διαβάσει και παλιότερα πολύ επιγραμματικά και το είχα πάρει αψήφιστα.

Όμως, εγώ όταν λέω συνδυασμό, εννοώ ότι θέλω να κάνω τα εμβόλια.. Αλλά, έρχεται η Παπαγιαννίδου και με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει να τα κάνω.Αλλά είμαι φοβιτσιάρα για να μην τα κάνω...ουφ...

Wktmp2.png

qIogp3.png

hello girls!

αλαλαγμός γίνεται δίπλα, όποια thread κι αν σηκώσω ένα κλείδωμα βρίσκω από κάτω...

Κική εγώ ομολογουμένως μια γρήγορη ματιά έριξα, και περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη... Τη μία λέει δεν υπάρχει ο HIV, μετά παρακάτω αναφέρει και αποδέχεται τον Μοντανιέ που πήρε το Νομπέλ για την ανακάλυψή του... μετά χώνει μέσα πλασίμπο, εμβόλια, και γενικά πολλά που μου κάνουν απλά σενάρια. Τώρα την ιστορία της κοπέλας δεν την ξέρω, αλλά και πόρισμα δεν έβγαλα γιατί το είδα πολύ επιφανειακά.

Πάω να αλλάξω μικρή και επανέρχομαι για την ομοιοπαθητική

Καλώστην ξενιτεμένη.

Ναι, αλλά αν δεις το βιντεάκι ο Μοντανιέ λέει αυτό που λέει κι η Παπαγιαννίδου, ότι δε χρειάζονται φάρμακα κτλ.

Βρε κορίτσια, από χθες θα μου λύνατε μια απορία: Στη ζωγραφική, για να μικρύνω τη φωτό το 80χ80 το βάζω εκεί που λέει μοίρες?

Καληνύχτα Ελ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...