Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Έλα μου ντε... κι εγώ το έχω απορία... μα είμαστε όλες τόσο ήσυχες δίπλα :rolleyes:

Εγώ ξέρω αλλά δεν λέω :lol:

Zωπυρόν μόλις γυρίσετε περιμένουμε νέα ;)

Τι να σου πω Αγγελουδια μου εσεις......αχ αχ.....τπτ Μαρκοπολο μου απλα ανεβασα αιμα στο κεφαλι και ειπα να την κανω απο εδω που ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα......γιατι δεν την γλιτωνω την καρτα.....αμ δε.....μου ερχεται απο την γωνια την βλεπω....νατη......ειδικα τωρα τελευταια.....εκει μεσα....θα την φαω......και για διαφορετικους απο τους δικους σας οχι τπτ αλλο.....!:-D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας βρε κορίτσια!Περαστικά ζούπυ!

Μα βρε ελλ, είμαστε όλες τόσο ήσυχες, ειδικά εγώ, στόμα έχω και μιλιά δεν έχω:mrgreen:

Το μυαλό μου κοντεύει να ρετάρει, προσπαθώ να βγάλω άκρη με το σάιτ που σας έδωσα και δεν τα καταφέρνω...μου αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Με το site που μας έδωσες έχεις δύο επιλογές...

1. Το πιστεύεις και ανατρέπεις ό,τι γνώριζες μέχρι σήμερα.

2. Το αναγάγεις και αυτό σε σενάριο συνωμοσιολογίας και το ξεχνάς.

Οκευ τωρα ειδα το επιμαχο θεμα... Ενταξει δεν ειναι και τρελο αυτο που ρωτησε, και εγω λαχταρουσα να καταφερω να γεννησω αλλα μου ειχε κατσει και μια εννοια αν θα νιωθω οπως πρεπει μια μανουλα γιατι γενικα κουβαλαγα πολλα κολληματα με τις συναισθηματικες δεσμευσεις.

Διαφημίσεις

Με το site που μας έδωσες έχεις δύο επιλογές...

1. Το πιστεύεις και ανατρέπεις ό,τι γνώριζες μέχρι σήμερα.

2. Το αναγάγεις και αυτό σε σενάριο συνωμοσιολογίας και το ξεχνάς.

Θεωρητικά πιστεύω ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση.

Να ακούς όμως έναν άνθρωπο να σου λέει ότι το AIDS δεν υπάρχει και ότι θεραπεύτηκε από αυτό όταν σταμάτησε τα φάρμακα...είναι...πως να το πω...χαστούκι...

Εκθειάζει δε και το Βυθούλκα, κορυφαίο ομοιοπαθητικό παγκοσμίως, ο οποίος στραβοκοιτάει τα εμβόλια...ουφ...

Wktmp2.png

qIogp3.png

@ Elle: Down Girl Down :D (κερδίζει όποιος μας κάνει να τσακωθούμε περισσότερο ;))

'άυτος' ο ρωσσος ξερεις? ο προστυχος.....:P αυτος το εκανε καλα.......αλλα εξαφανιστηκε οεο:mrgreen:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εχω να μπω στο διπλα... ουουουου... χρονια και ζαμανια! :lol:

Χωρις πλακα.. Μετα τις μαμαδες στη φυλακη και αν δικαιουνται να εχουν τα παιδια τους κοντα, ψυχοπλακωθηκα τοσο που πλεον απεχω.. Διαβαζω - κλεινω, διαβαζω - κλεινω.. Θα ξαναγραψω αλλα προς το παρον δεν μου κανει αισθηση!

Ζοπυρονουλα περαστικα σας κοριτσι μου.. Τι να πω πια, μακαρι πραγματικα να ειναι η τελευταια των τελευταιων που αρρωσταινει, εχετε τρελαθει πια.. :(

Ελλ καλη επιτυχια και σε εσας για την εξεταση! Ολα να πανε καλα!

Εμενα με εχουν ζωσει τα φιδια για αλλο λογο.. Η Μαρια στο στερνο, εκει που της εβαζα winter balm καθε βραδυ τις 4 τελευταιες μερες, εβγαλε κατι μικρα σπιθουρακια.. Μονο εκει, πουθενα αλλου.. :?

Να 'ναι απο το winter balm? Να 'ναι απο τις σταγονες otrivin που βαζουμε -επισης- τις τελευταιες 4 μερες? Να 'ναι που αλλαξαμε αφρολουτρο (λιγακι απιθανο γιατι εβγαλε μονο στο στερνο)? Να 'ναι που μπερδεψε ο Βασιλης τα πορτοκαλια με τα σανγκουινι και της στιψαμε απο δαυτα και ηπιε γυρω στα 300 ml?

Δεν ξερω... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...