Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συγγνώμη, αυτή σ'αυτό το θέμα είναι δυνατόν να είναι νορμάλ? Πείτε μου πως πιστεύετε κι εσείς πως είναι μούφα, γιατί αν το πιστεύω μόνο εγώ θα σαλτάρω!!!!!

Είναι δυνατόν μια γυναίκα 30 χρονών που προσπαθεί 2 χρόνια να κάνει παιδί, που μένει τελικά έγκυος και μετά αναρωτιέται αν αγαπάει το παιδάκι αν γεννηθεί σερνικό???? Πάμε καλά? Και μερικές μάλιστα την υποστηρίζουν και λένε πως είναι λογικά αυτά που νιώθει????? Πείτε μου ρε, μήπως έχω χαζέψει και διαβάζω άλλα γι'άλλα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σεβούλα εγώ δεν το βρίσκω υπερβολικό αυτό το πρόγραμμα...αλλά είναι λίγο σχετικό. Όταν λες φρούτο, εννοείς 1 φρούτο? Όταν λες αβγό? Ο δικός μου πχ τρώει το αβγό μελάτο με ψωμί και τυρί μέσα. Ολόκληρο γεύμα ένα πράμα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σεβουλα το δικο μας προγραμμα εχει ως εξης:

08:20 Γαλα (αναλογα με τα κεφια της, μπορει να πιει και 200 ml αλλα συνηθως πινει -το πολυ- 50 ml)

10:00 Αυγο (μελατο οπως λεει και η Κικη) 2 - 3 φορες την εβδομαδα

12:30 Φρουτοκρεμα (1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, χυμο απο ενα πορτοκαλι. Τα 3 πρωτα φρουτα τα τριβω στον τριφτη και το αλλο απλα το στιβω)

15:00 Μεσημεριανο (Ο,τι κι εμεις λιωμενο με το πηρουνι ή σε πολυ μικρα κομματακια)

18:00 Γιαουρτι ή ρυζογαλο ή τοστακι

21:30 Γαλα με μια λεπτη φετα κεϊκ σπιτικο.

Μηπως την ενοχλει κατι και γι' αυτο δεν θελει? Κανενα δοντι μηπως?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τα φρούτα τα τρώει αργά κατά τη γνώμη μου. Επίσης παίζει να περνάει φάση να βγάζει δοντάκι... θα επανέλθει ;)

Διαφημίσεις

ο γιος μου έχει δέκατα και συνεχή ξερόβηχα

σε μία ώρα θα πάμε παιδίατρο

η οποία τηλεφωνικά μου είπε ότι υπάρχει μη πλήρη ίαση των πρότερων ιώσεων κι άρα "ξανακύλισμα" ή / και νέες ιώσεις... και... έξαρση πνευμονίας και... πάρα πολλά παιδιά σοβαρά άρρωστα...

ήδη έκλεισα ραντεβού αύριο το πρωί για ακτινογραφία θώρακα

και πως τόλεγε η ελλ...? είμαι να πάρω τα βουνά!

προσέξτε τι θα μου πείτε, είμαι πολύ εκνευρισμένη και φυσικά πολύ προβληματισμένη...

τελικά μάλλον κάνουμε μαζί διάλειμα εμείς δεν εξηγείται αλλιώς...

με τον ομοιοπαθητικό τι έκανες;

είχαμε αρχίσει την θεραπεία 4-5 μέρες, πλάκωσε η προηγούμενη ίωση, την διακόψαμε με εντολή του ομοιοπαθητικού μέχρι ν' αναρρώσει πλήρως, άργησε το παιδί ν' αναρρώσει πολύ, χάζεψα και λίγες μέρες εγώ και τώρα βρισκόμαστε πάλι στο σημείο μηδέν...

και να σου πω... σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες ότι τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση ίσως να πρέπει να ξεκινήσουμε την ομοιοπαθητική θεραπεία... καλοκαίρι ... για να είμαστε απαλλαγμένοι από ιώσεις κι έτσι να μην χρειάζεται να διακόπτουμε συνέχεια και νάχουμε πισωγυρίσματα (που τα θεωρώ επιβαρυντικά)

Διαφημίσεις

ο γιος μου έχει δέκατα και συνεχή ξερόβηχα

σε μία ώρα θα πάμε παιδίατρο

η οποία τηλεφωνικά μου είπε ότι υπάρχει μη πλήρη ίαση των πρότερων ιώσεων κι άρα "ξανακύλισμα" ή / και νέες ιώσεις... και... έξαρση πνευμονίας και... πάρα πολλά παιδιά σοβαρά άρρωστα...

ήδη έκλεισα ραντεβού αύριο το πρωί για ακτινογραφία θώρακα

και πως τόλεγε η ελλ...? είμαι να πάρω τα βουνά!

προσέξτε τι θα μου πείτε, είμαι πολύ εκνευρισμένη και φυσικά πολύ προβληματισμένη...

Περαστικα κοριτσι μου τπτ να μην ειναι.....αμα πηγαινετε ιασω παιδων θα σε δω σε κανα διαδρομο......και εμεις παμε για εξεταση την αλλη εβδομαδα.....ναι ναι εκεινη με τον καθετηρα.

Ειστε καλα? Ειπα να ερθω απο εδω γιατι απο εκει μαλλον σημερα θα φαω καρτα και θα ειναι και λογω καποιον απο εσας.......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Zopiron περαστικα και ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Καλα εκανες και κανονισες ακτινογραφια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για πνευμονια, η οποια μπορει να υπαρξει και με απλα δεκατα και βρασιμο ακροαστικα δηλαδη, δεν κανει παντα μεγαλους πυρετους.

Ελλ τι επαθες κοριτσι μου απο εκει???

Έλα μου ντε... κι εγώ το έχω απορία... μα είμαστε όλες τόσο ήσυχες δίπλα :rolleyes:

Εγώ ξέρω αλλά δεν λέω :lol:

Zωπυρόν μόλις γυρίσετε περιμένουμε νέα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...