Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

γεια σας όμορφες μου... μόλις ήρθα σπίτι.... θα φύγω σε καμιά ωρίτσα για δουλειά και το βράδυ εφημερευω... πάλι... σας έλειψα?? πώς τα πάτε?? δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας όμορφες μου... μόλις ήρθα σπίτι.... θα φύγω σε καμιά ωρίτσα για δουλειά και το βράδυ εφημερευω... πάλι... σας έλειψα?? πώς τα πάτε?? δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.........

Αν μας έλειψες λέει???

Τι έγινε Στινάκι μας? Σ έφαγε η δουλειά, παιδί μου?

αλεσμένα τρώει μόνο το κρέας.

τα υπόλοιπα, ρύζι, τραχανά, ζυμαρικό όχι. λιωμένα τα λαχανικά.

της τα έδωσα και χωρίς άλεσμα ή χοντροαλεσμένα.

το σκέφτηκα κι εγώ αυτό.

το να τρώει το πρωί γάλα, αβγό μέρα παρά μέρα κατά τις 10.30, φρούτο κατά τις 11.30. δεν είναι πολλά.

μεσημεριανό στις 2.00-2.30.

;;;

Re koritsia niotho foveri poli foveri omos iperentasi....thelo na piaso kapoion kai na ton arxiso stiw sfaliares..........

...einai kako na to niotho auto???

ε ε ε?

καλέ όχι, σε καταλαβαίνω, πολλές μανούλες νιώθουν έτσι. Το ίδιο και μια κουμπάρα της ξαδέρφης του ανηψιού μου.

Στίνααααα γειάααααααααα!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπες μου!!!! Κι εγώ είμαι ψυχολογικά κάπως αυτές τις μέρες και φταίει η κατάσταση στη δουλειά...για να καταλάβετε έχουμε συνάδερφο μια αγ@μητη.... τα συμπεράσματα δικά σας...

το σκέφτηκα κι εγώ αυτό.

το να τρώει το πρωί γάλα, αβγό μέρα παρά μέρα κατά τις 10.30, φρούτο κατά τις 11.30. δεν είναι πολλά.

;;;

εμένα μου φαίνονται πολλά..εμένα τρώει 9-9.30 φρουτόκρεμα και μετά κατευθειαν 12.30-1 μεσημεριανό.....αν της δώσω μπισκοτάκι ενδιαμεσα την εβαψα

Διαφημίσεις

το σκέφτηκα κι εγώ αυτό.

;;;

Όχι βρίσκω φυσιολογικές τις ώρες. Δοκιμάστε να την ταϊζετε λίγο αργότερα και βλέπεις.

εμένα μου φαίνονται πολλά..εμένα τρώει 9-9.30 φρουτόκρεμα και μετά κατευθειαν 12.30-1 μεσημεριανό.....αν της δώσω μπισκοτάκι ενδιαμεσα την εβαψα

ξυπνάει 7.30, πίνει γάλα συνήθως 8 παρά, 10-10.30 αβγό, όταν έχει αβγό, 11.30 με 12παρά φρούτο.

βρε Ειρήνη έτρωγε με πολλή όρεξη, έκανε ήχους ευχαρίστησης.

τώρα είναι κουκουρούκου. γυρίζει το κεφάλι της, χωρίς να έχει δοκιμάσει καν, χωρίς να μυρίσει. ακούει μαμ, τρέχει. την βάζουν στο καρεκλάκι, τίποτα.

:confused:

Αν μας έλειψες λέει???

Τι έγινε Στινάκι μας? Σ έφαγε η δουλειά, παιδί μου?

με εφαγε με ξεκοκκάλισε η άτιμη.... τεσπά όσο σκέφτομαι ότι σε μια ώρα πρέπει να μαι πίσω , έγινε κι ένας καβγάς σήμερα τρικούβερτος και όσο σκέφτομαι το κλιμα από δω και πέρα με πιάνει κρίιιιιισηηηη

καλά είναι και η ηλικια της θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο....

δεν την ενδιαφέρει το φαγητό.....αλλά όπως λέει και η νίτσα απομακρύνετε τα γεύματα... φρούτο πολύ αργά τρώει

ξυπνάει 7.30, πίνει γάλα συνήθως 8 παρά, 10-10.30 αβγό, όταν έχει αβγό, 11.30 με 12παρά φρούτο.

βρε Ειρήνη έτρωγε με πολλή όρεξη, έκανε ήχους ευχαρίστησης.

τώρα είναι κουκουρούκου. γυρίζει το κεφάλι της, χωρίς να έχει δοκιμάσει καν, χωρίς να μυρίσει. ακούει μαμ, τρέχει. την βάζουν στο καρεκλάκι, τίποτα.

:confused:

χμμμμ κι εμενα μου φαίνονται πολλα.

εγω του δινω πολυ πρωι το γαλα,γυρω στις 6:30 με 7:00.

τα φρουτα κατα τις 10:30 με 11:00 και 14:00 το μεσημεριανο.

αλλα δεν τσιμπαει τιποτα ενδιαμεσα γιατι μετα.........!!!!!!!!

μηπως τρωει αρκετα μεγαλες ποσοτητες απο φρουτα και βαραίνει?????

αν την αφησετε κανα μισαωρο ποιο μετα το μεσημεριανο???

παντως ισως να περναει φαση με το φαγητο αυτες τις μερες και μετα να ειναι παλι οκ!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...