Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο Λευτέρης έχει έναν θείο... με καρκίνο στους λεμφαδένες... 20 χρόνια! Όποτε χειροτερεύει κατεβαίνει αθήνα μπαίνει νοσοκομείο για 1 εβδομάδα... φεύγει γυρίζει Θεσσαλονίκη και δεν λέει ποτέ ότι έχει καρκίνο! Δεν πιστεύει ότι έχει καρκίνο! Αυτόν τον άνθρωπο τον είχαν ξεγραμμένο... του είχαν δώσει διάρκεια ζωής... 2 χρόνια... Πέρασαν 20 και είναι ευτυχως ακόμα εδώ... και χαίρεται τα εγγόνια του.

κάνει χημειοθεραπειες????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι σε σώζει :lol: λες κι εγώ είμαι σε τρελλή διαύγεια! Νυστάζω απίστευτα λέμε! Και ας κοιμήθηκα σερί χωρίς να ακούσω τη μικρή που ξύπνησε 2-2.30 :lol:

Δεν ξέρω τι κάνει Ειρήνη μου... δεν μιλάει ποτέ γι' αυτό... δεν υπάρχει!

δεν θα κάνει.....για να ζει ακόμη.....

άλλωστε άμα ξεκινησεις είσαι συνεχώς στο νοσοκομείο όχι μια στη χάξη και στη φέξη

μήπως να το ελαφρύνουμε λίγο;;;;;;;;;;;;

μήπως;;;;;;;;

ή που θα νυστάζω ή που θα πέσω;

η μικρή μου έχει από το Σάββατο το μεσημέρι που δεν τρώει μεσημεριανό. όλα τα άλλα γεύματα ο.κ.

ούτε καν κοτόπουλο τραχανά.

μεσημεριανό μόνο με καραγκιοζιλίκια (γιαγιάδες) που δεν τα γουστάρω μία.

πείτε γνώμες, εκτός από δόντια. εμείς τα βγάζουμε χαλαρά, χωρίς πολλά πολλά.

Διαφημίσεις

εμείς τις κάναμε..γιατί δεν είχαμε επιλογή ...με την χημειοθεραπεια μας έδιναν μια ελπιδα

χωρίς αυτήν καμμιά...

άλλο που στην τελική από τις παρενέργεις της χημειοθεραπειας πέθανε και πολύ πιο γρήγορα από ότι αν την αφήναμε φυσικά πιστεύω....πειραματόζωα γίνονται

Αυτό ξαναπέστο.

Η πεθερά μου πριν 5 χρόνια έκανε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα επέμβαση για το πάρκινσον. Είχαν βγει και στις τηλεοράσεις ως κάτι φοβερό. Για την ακρίβεια, έβαλε 2 ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο και ένα βηματοδότη για να τα ελέγχει. Ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά μου τώρα είναι 60 ετών.

Όταν έκανε την εγχείρηση, θυμάμαι ότι ο νευροχειρούργος της έδινε άλλα 10 χρόνια καλής ζωής. Ήταν ήδη σε πολύ κρίσιμο στάδιο. Αυτή τη στιγμή είναι στα τελευταία της.

Αυτό δε, που μου είχε κάνει εντύπωση ηταν το εξής: μετά την εγχείρηση, σταμάτησε μεν να έχει τους φρικτούς πόνους και τη νευρικότητα, άρχισε όμως να τα χάνει, να χάνει το μυαλό της.

Πολλές φορές πλέον, σκέφτομαι ότι ίσως να έγινε βιαστικά η επέμβαση, χωρίς ψάξιμο...αλλά όπως είπες...πουλάνε ελπίδα και την αγοράζεις.

Ο Λευτέρης έχει έναν θείο... με καρκίνο στους λεμφαδένες... 20 χρόνια! Όποτε χειροτερεύει κατεβαίνει αθήνα μπαίνει νοσοκομείο για 1 εβδομάδα... φεύγει γυρίζει Θεσσαλονίκη και δεν λέει ποτέ ότι έχει καρκίνο! Δεν πιστεύει ότι έχει καρκίνο! Αυτόν τον άνθρωπο τον είχαν ξεγραμμένο... του είχαν δώσει διάρκεια ζωής... 2 χρόνια... Πέρασαν 20 και είναι ευτυχως ακόμα εδώ... και χαίρεται τα εγγόνια του.

Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της ψυχής. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις και έχω διαβάσει στις εφημερίδες ανθρώπων που, απλά έγιναν καλά;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εν τω μεταξύ η Νίτσα ΠΑΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!

Έχω δουλειά βρε...

Αλλά δεν άντεξα... Ήθελα να μπιπ κάποιον και μπήκα στο λινκ που παραθέσατε με την τύπισσα που θέλει κοριτσάκι:mrgreen:

μήπως;;;;;;;;

η μικρή μου έχει από το Σάββατο το μεσημέρι που δεν τρώει μεσημεριανό. όλα τα άλλα γεύματα ο.κ.

Σεβούλα μου... συμπεθέρα μου... μου έλειψες καλέ!!!!!!!

Μήπως τρώει πολύ καλό πρωινό και δεν πεινάει την ώρα του μεσημεριανού?

Έχετε δοκιμάσει να παρατείνετε την ώρα του μεσημεριανού?

Αυτό ξαναπέστο.

Η πεθερά μου πριν 5 χρόνια έκανε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα επέμβαση για το πάρκινσον. Είχαν βγει και στις τηλεοράσεις ως κάτι φοβερό. Για την ακρίβεια, έβαλε 2 ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο και ένα βηματοδότη για να τα ελέγχει. Ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά μου τώρα είναι 60 ετών.

Όταν έκανε την εγχείρηση, θυμάμαι ότι ο νευροχειρούργος της έδινε άλλα 10 χρόνια καλής ζωής. Ήταν ήδη σε πολύ κρίσιμο στάδιο. Αυτή τη στιγμή είναι στα τελευταία της.

Αυτό δε, που μου είχε κάνει εντύπωση ηταν το εξής: μετά την εγχείρηση, σταμάτησε μεν να έχει τους φρικτούς πόνους και τη νευρικότητα, άρχισε όμως να τα χάνει, να χάνει το μυαλό της.

Πολλές φορές πλέον, σκέφτομαι ότι ίσως να έγινε βιαστικά η επέμβαση, χωρίς ψάξιμο...αλλά όπως είπες...πουλάνε ελπίδα και την αγοράζεις.

Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της ψυχής. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις και έχω διαβάσει στις εφημερίδες ανθρώπων που, απλά έγιναν καλά;)

:cry::cry:

τώρα τί καταλαβαίνεις, αφού ξέρεις

Διαφημίσεις

Για τους γάμους ομοφυλοφίλων που λέγατε...

Συμφωνώ με τη Ζούπυ... Έχω πει και το ξαναλέω ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις των παιδιών μου δεν θα με απασχολήσουν, όχι ότι δε νοιάζομαι αλλά ΑΝ συμβεί... εντάξει δε θα πεθάνω...Μου αρκεί να είναι καλά παιδιά και να μην μπλέξουν με άλλα πράγματα..

Αλλά για το θέμα του γάμου ούτως ή άλλως η θρησκεία μας δεν το επιτρέπει οπότε δε νομίζω να συμβεί...

Τώρα το να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι με πολιτικό, δεν με ενοχλεί..

μήπως;;;;;;;;

πώς τα τρώει? αλεσμένα ακόμη? μήπως τα βαρέθηκε?

Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ

Wktmp2.png

qIogp3.png

:cry::cry:

τώρα τί καταλαβαίνεις, αφού ξέρεις

Κοριτσάκι μου γλυκό, γι αυτό το λέω... για να έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά.Και να σωθεί ο επόμενος;)

Με το παραπάνω δεν εννοώ ότι αυτή η επέμβαση κακώς γίνεται αλλά όποιος την κάνει να το ψάχνει λίγο περισσότερο, για να είναι όσο σίγουρος μπορεί να είναι.

Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα:(

Έλα να δούμε τι θα κάνουμε με τη Χρύσπα. Για πες τρώει αλεσμένα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

να πω κι εγώ τον πόνο μου????

πότε θα το γάλει το μαμημένο το δόντι επιτέλους????? τρώει τα χέρια της από 4 μηνών, σάλια και κακό, γκρίνια κτλ και σήμερα εκανε και ένα 37,5... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ:(:(:(:(

να πω κι εγώ τον πόνο μου????

πότε θα το γάλει το μαμημένο το δόντι επιτέλους????? τρώει τα χέρια της από 4 μηνών, σάλια και κακό, γκρίνια κτλ και σήμερα εκανε και ένα 37,5... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ:(:(:(:(

Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανοοοοοοοοοςςς...:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...