Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κική το διάβασα (ξεκοκκάλισα) χτες εγώ. Και ναι... έπαθα πλάκα. Μα είναι δυνατόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ να είναι συνομωσία? Και εννοείται αναρωτήθηκα και για τα εμβόλια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα έχω παίξει.Από το πρωί τρέχω.Βαριά η καλογερική.

Κορίτσια, ανοίξατε καθόλου το σάιτ της κοπέλας που ισχυρίζεται ότι το AIDS δεν υπάρχει, που σας έδωσα? το www.hivwave.gr ? Ήθελα τη γνώμη σας.

Πραγματικά όταν διαβάζω κάτι τέτοια, και σκέφτομαι και τα εμβόλια κτλ, λέω, μωρέ λες:rolleyes:

Κική την ξέρω αυτην την κοπέλα..μάλιστα ο άντρας της (ή φίλος της δεν θυμάμαι αν έχουν παντρευτεί) ήταν μαθητής του άντρα μου.....

με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις το θέμα της..ο δε άντρας μου είναι εντελώς σίγουρος ότι λέει αλήθεια

Κική το διάβασα (ξεκοκκάλισα) χτες εγώ. Και ναι... έπαθα πλάκα. Μα είναι δυνατόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ να είναι συνομωσία? Και εννοείται αναρωτήθηκα και για τα εμβόλια....
Κική την ξέρω αυτην την κοπέλα..μάλιστα ο άντρας της (ή φίλος της δεν θυμάμαι αν έχουν παντρευτεί) ήταν μαθητής του άντρα μου.....

με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις το θέμα της..ο δε άντρας μου είναι εντελώς σίγουρος ότι λέει αλήθεια

Κι εμένα αυτό μου βγάζει, ότι λέει αλήθεια.Χθες το συζητούσα με τον άντρα μου. Διαβάζαμε το σάιτ της, όσο μπορέσαμε. Και μου έλεγε ο άντρας μου, ότι πασιφανές ήταν ότι το έμπολα, ήταν ιός εργαστηρίου. Και το λέει γιατί όταν ξέφυγε από τον έλεγχο ο ιός κι άρχισε να χάνεται πολύς κόσμος, ήταν ήδη έτοιμο το αντίδοτο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Κιουλτάκι, ισχύει δηλαδή ότι πλέον η κοπέλα δεν είναι φορέας?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δεν ξέρω, ρε γμτ, ενώ κάνω τα εμβόλια, ακολουθώ τη συμβατική ιατρική, θέλω να κάνω και ομοιοπαθητική σε συνδυασμό όμως, όχι από μόνη της, προς το παρόν τουλάχιστον, κάτι τέτοια με κάνυον να αναρωτιέμαι αν τελικά κάνω όντως το σωστό.

Ήρθε ο γιος μου. Πάω κι έρχομαι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ δεν κατάφερα να το διαβάσω γιατί έχουν πέσει πολλά links! Πόσα να προλάβω η έρμη η μάνα; :lol:

αν το παιδί σου δηλαδή ήθελε να πάει εκκλησία, παρόλο που εσύ δεν συμφωνείς με τους κανόνες της, εσύ θα το απέτρεπες;

αυτό είπες; κατάλαβα καλά;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;

το αν θα πάει με τον-την σύντροφό του, δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ. με κάλυψες με το ότι δεν θα άφηνες το παιδί στην εκκλησία.

εμότικον απογοητευμένο.

Κι εμένα αυτό μου βγάζει, ότι λέει αλήθεια.Χθες το συζητούσα με τον άντρα μου. Διαβάζαμε το σάιτ της, όσο μπορέσαμε. Και μου έλεγε ο άντρας μου, ότι πασιφανές ήταν ότι το έμπολα, ήταν ιός εργαστηρίου. Και το λέει γιατί όταν ξέφυγε από τον έλεγχο ο ιός κι άρχισε να χάνεται πολύς κόσμος, ήταν ήδη έτοιμο το αντίδοτο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Κιουλτάκι, ισχύει δηλαδή ότι πλέον η κοπέλα δεν είναι φορέας?

ναι δεν είναι...και με το παιδί που σου λέω κάνουν σεξ ελεύθερα....

ναι δεν είναι...και με το παιδί που σου λέω κάνουν σεξ ελεύθερα....

Από όσο διάβασα όμως - αποσπασματικά το τονίζω, το συνεχίζω σήμερα μέχρι ξεκοκκαλίσματος - κι εκείνος είναι φορέας ή πρώην φορέας αν δεν απατώμαι.

Εσένα βρε κιουλτάκι, που το ζεις κι από πιο κοντά, δε σε βάζει σε σκέψεις για όλη την κλασσική ιατρική?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Από όσο διάβασα όμως - αποσπασματικά το τονίζω, το συνεχίζω σήμερα μέχρι ξεκοκκαλίσματος - κι εκείνος είναι φορέας ή πρώην φορέας αν δεν απατώμαι.

Εσένα βρε κιουλτάκι, που το ζεις κι από πιο κοντά, δε σε βάζει σε σκέψεις για όλη την κλασσική ιατρική?

πλάκα κάνεις???

αυτό περιμενα για να δω? δεν είδα με την αρρώστια της μητέρας μου και τις χημειοθεραπειες όλο το παιχνίδι που στηνόταν???

δεν βγάζεις άκρη βρε κική μου...πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση από όλες τις πλευρές!!

Διαφημίσεις

πλάκα κάνεις???

αυτό περιμενα για να δω? δεν είδα με την αρρώστια της μητέρας μου και τις χημειοθεραπειες όλο το παιχνίδι που στηνόταν???

δεν βγάζεις άκρη βρε κική μου...πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση από όλες τις πλευρές!!

Συμφωνώ για την εγρήγορση, ακριβώς όπως το είπες. Εμείς ευτυχώς μέχρι στιγμής...δε χρειάστηκε να δω κάποιον κοντινό μου να κάνει χημειοθεραπείες. Ψέμματα, ο θείος μου έκανε που συγχωρέθηκε. Θεωρείς όμως ότι δλδ και αυτές, σε περιπτώσεις καρκίνων πχ είναι ανούσιες να γίνονται?

Ίσως επειδή όλα αυτά είναι αρκετά καινούρια για το δικό μου το μυαλό, με αφήνουν άφωνη, απορημένη, μπερδεμένη κ.α.Τι να πω...

Wktmp2.png

qIogp3.png

αν το παιδί σου δηλαδή ήθελε να πάει εκκλησία, παρόλο που εσύ δεν συμφωνείς με τους κανόνες της, εσύ θα το απέτρεπες;

αυτό είπες; κατάλαβα καλά;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;

το αν θα πάει με τον-την σύντροφό του, δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ. με κάλυψες με το ότι δεν θα άφηνες το παιδί στην εκκλησία.

εμότικον απογοητευμένο.

βρε σεβούλα μου, δεν είπα τίποτα απ' ότι λες!

καταρχήν, το παιδί μου ως ενήλικας δεν θα έμπαινα καν στη θέση το αφήνω δεν το αφήνω (για οτιδήποτε) - εμένα θα ρώταγε κι εγώ θα το μανιουπιουλάριζα? αν είναι δυνατόν! μακριά από μένα τέτοια πράγματα!

δεύτερον, το παιδί μου τώρα το πάω στην εκκλησία (εγώ είμαι συνειδητά Χ.Ο.) - τι θα κάνει όταν μεγαλώσει είναι καθαρά δική του υπόθεση!

το ομοφυλόφιλο παιδί μου στο μέλλον, αν ρωτήσει τη γνώμη μου, θα του πω ότι οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων μπορούν να γίνουν οπουδήποτε αλλού πλην της εκκλησίας μιας και κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στο Χριστιανικό δόγμα (αν και νομίζω πως θα το ξέρει οπότε μιλάμε εντελώς υποθετικά).

ο σύντομος, γραπτός λόγος συχνά παρερμηνεύεται γι' αυτό υποθέτω ότι κι εσύ και το αερικό δεν καταλάβατε αμέσως ότι είπα (που εγώ βέβαια μέσα στο κεφάλι μου το είχα πολύ ξεκάθαρο αλλά να μην το έκανα άμεσα κατανοητό σε σας)

Συμφωνώ για την εγρήγορση, ακριβώς όπως το είπες. Εμείς ευτυχώς μέχρι στιγμής...δε χρειάστηκε να δω κάποιον κοντινό μου να κάνει χημειοθεραπείες. Ψέμματα, ο θείος μου έκανε που συγχωρέθηκε. Θεωρείς όμως ότι δλδ και αυτές, σε περιπτώσεις καρκίνων πχ είναι ανούσιες να γίνονται?

Ίσως επειδή όλα αυτά είναι αρκετά καινούρια για το δικό μου το μυαλό, με αφήνουν άφωνη, απορημένη, μπερδεμένη κ.α.Τι να πω...

εμείς τις κάναμε..γιατί δεν είχαμε επιλογή ...με την χημειοθεραπεια μας έδιναν μια ελπιδα

χωρίς αυτήν καμμιά...

άλλο που στην τελική από τις παρενέργεις της χημειοθεραπειας πέθανε και πολύ πιο γρήγορα από ότι αν την αφήναμε φυσικά πιστεύω....πειραματόζωα γίνονται

Ο Λευτέρης έχει έναν θείο... με καρκίνο στους λεμφαδένες... 20 χρόνια! Όποτε χειροτερεύει κατεβαίνει αθήνα μπαίνει νοσοκομείο για 1 εβδομάδα... φεύγει γυρίζει Θεσσαλονίκη και δεν λέει ποτέ ότι έχει καρκίνο! Δεν πιστεύει ότι έχει καρκίνο! Αυτόν τον άνθρωπο τον είχαν ξεγραμμένο... του είχαν δώσει διάρκεια ζωής... 2 χρόνια... Πέρασαν 20 και είναι ευτυχως ακόμα εδώ... και χαίρεται τα εγγόνια του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...