Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α , και μου κάνει και κάτι περίεργα με τ φαγητό... σταματησε τις κρέμες, θέλει μόνο γάλα κι αυτό το πίνει (κλασσικά) με χίλια ζόρια. Δαγκώνει το μιμπερό και κάνει τρεις γουλιές και σταματάει και ξανά απ την αρχη!

Έχει βγάλει κάποιο δόντι; Τα ούλα του είναι πρησμένα και άσπρα; Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο στόμα το δαγκώνει ή το φτύνει;

Διαφημίσεις

ετσι ειναι σεβουλα,δικιο εχει η αγγελινα:(

σκεψου κι εμας ποσο δυσκολο ειναι αυτο

αντιμετωπίζουμε:(:(:(:(:(:(

μια χαρα θα γινει η μπουμπουκα σου:P

αυτο με τον βηχα και το συναχι το εχουμε κι εμεις,

τωρα με τα δοντια ειναι συχνο φαινομενο:rolleyes:

και κατι αλλο τωρα.

να σας ρωτησε βρε κοριτσια.......

εσεις τα αλεσμενα ποτε τα κοψατε?????

γιατι ο ραφαηλ δεν δεχεται με τιποτα τις τροφές χωρις πρωτα

να τα αλεσω:confused::confused::confused::confused:

εχω απογοητευτεί.....οταν του δινω μη αλεσμενη τροφη πνιγεται:?

εκτος απο ψωμι,μπισκοτακια και...........................τυρογαριδακια:rolleyes: τρωει.........

τι να κανω?????????????????????:confused:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

μύξες λευκές αερικό μου!!!

Αγγελίνα μου, αν μπορούσα κάποια στιγμή να σου πώ την ίστορία της ζωής μου, θα νόμιζες ότι σε δουλέυω... μιλάμε για πολύ πόνο και άσχημες καταστάσεις... Όλα μου φαίνονται μακρινό όνειρο κι ας ήταν καταστάσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά τις αντιμετώπισα με σχετική ψυχραιμία (ήμουν και ανήλικο τότε)! Τώρα με το μωρό με πιάνει πανικός... τρέμω σαν το ψάρι... δεν ξερω αν παίζει ρόλο ότι έχω άσχημεδς εμπειρίες από το παρελθόν μου και μου εχουν αφήσει φοβίες....

Παντως όπως και να χει εγώ θα προσευχομαι για τα παιδάκια σας, όπως κάνω για τα παιδια όλου του κόσμου...

Αερικό μου δοντι όχι ακόμα, τα χερια μας τα δαγκώνει όπως και τα δικά του με μανία ,αλλά για τα ασπρα ούλη που με ρωτάς, απο όσο με αφήνει να δώ ασπριζουν στο πλάι κι όχι μπροστα...

Στίνα μου, είναι και το πρώτο σας. Κι εμείς τα ίδια κάναμε. Έχω να το λέω, αφού ήταν να μας τύχει, καλά που δεν μας έτυχε στον μεγάλο. Ήμουν τόσο φρικαρισμένη γενικά (ήταν και πολύ δύσκολος), που θα τον άρπαζα καμια ώρα και θα βουτούσαμε μαζί από το μπαλκόνι, α λα Σούλι φάση. Το Δωράκι είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Άλλωστε, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά είναι που μας φαίνεται βουνό. Τα άλλα δεν τα σκεφτόμαστε.

μα ειναι μονοδρομος αγγελινα μου.....

δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο:cry:

(και καναμε ενα χειρουργειο ηδη με 7 μερες στην εντατικη και 3 μερουλες σε καταστολη και αναπνευστήρα:cry::cry::cry::cry:)

r.gif

Διαφημίσεις

μα ειναι μονοδρομος αγγελινα μου.....

δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο:cry:

(και καναμε ενα χειρουργειο ηδη με 7 μερες στην εντατικη και 3 μερουλες σε καταστολη και αναπνευστήρα:cry::cry::cry::cry:)

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αγγελίνα μου, αν μπορούσα κάποια στιγμή να σου πώ την ίστορία της ζωής μου, θα νόμιζες ότι σε δουλέυω... μιλάμε για πολύ πόνο και άσχημες καταστάσεις... Όλα μου φαίνονται μακρινό όνειρο κι ας ήταν καταστάσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά τις αντιμετώπισα με σχετική ψυχραιμία (ήμουν και ανήλικο τότε)! Τώρα με το μωρό με πιάνει πανικός... τρέμω σαν το ψάρι... δεν ξερω αν παίζει ρόλο ότι έχω άσχημεδς εμπειρίες από το παρελθόν μου και μου εχουν αφήσει φοβίες....

Παντως όπως και να χει εγώ θα προσευχομαι για τα παιδάκια σας, όπως κάνω για τα παιδια όλου του κόσμου...

ισως αν αρχισω να σας λεω και τα δικα μου (πριν ραφαηλ) θα παθετε σοκ:?

γιαυτο καθενας ξερει τα δικα του και πορευεται με αυτα!!!!!!

r.gif

και κατι αλλο τωρα.

να σας ρωτησε βρε κοριτσια.......

εσεις τα αλεσμενα ποτε τα κοψατε?????

γιατι ο ραφαηλ δεν δεχεται με τιποτα τις τροφές χωρις πρωτα

να τα αλεσω:confused::confused::confused::confused:

εχω απογοητευτεί.....οταν του δινω μη αλεσμενη τροφη πνιγεται:?

εκτος απο ψωμι,μπισκοτακια και...........................τυρογαριδακια:rolleyes: τρωει.........

τι να κανω?????????????????????:confused:

Εξαρτάται από τα δόντια, πόσα και ποια;. Δεν τα έχουμε κόψει ακόμα εντελώς αλλά πλέον της τα δίνουμε λιωμένα με το πηρούνι (πλην κρέατος που συνεχίζω να το αλέθω). Για να φτάσουμε όμως εκεί ξεκινήσαμε με μικρά κομματάκια μπανάνας, και ζουμερού αχλαδιού (της αρέσουν και είναι πολύ μαλακά για να τα μασήσει). Επίσης μας βοήθησε πολύ το ότι όταν ανακάλυψε το πόσο την ανακούφιζε να τρίβει τη φρυγανιά στα δόντια της μασουλούσε πολλές φρυγανιές και κάποια στιγμή έπρεπε να της μασήσει για να τις καταπιεί οπότε καθόμασταν σαν τους χαζούς και μασάγαμε στον αέρα για να παραδειγματίζεται ;) Πριν από αυτό είχαμε κάνει πολλές φορές μαθήματα μασήματος όταν τρώγαμε όλοι μαζί ακόμα και αν εκείνη έτρωγε αλεσμένο π.χ. Κωνσταντίνα πως μασάει ο παππούς; (ο παππούς μασούσε σαν κατσίκα για να μπει στο νόημα η Κωνσταντίνα).

Τότε είναι σίγουρα δοντια :D Οι μύξες απο κρυώματα, ιώσεις κ.λπ. είναι κίτρινες ή πράσινες (ανάλογα τη σοβαρότητα ;))

ήταν να μη μπω αλλά λέω

τι θα διαβάζει αύριο το αερικό μου στη δουλειά

την ώρα που θα πίνει το καφεδάκι της?:tongue:

Τρελαίνομαι που με σκέφτεσαι :D

Υπομονή Δωράκι μου...και κουράγιο! Κι αυτό θα περάσει, και θα καμαρώνεις έναν παίδαρο δυο μέτρα! :)

Τα αλεσμένα ο μεγάλος μου τα έκοψε μετά τα δύο, κοντά στα δυόμισυ. ;)

Στίνα, και πάλι καταλαβαίνω τι λες (δυστυχώς). Θα τα ξαναπούμε άλλη φορά.

Κοριτσάρες, σας αφήνω. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να με ξενυχτήσει το μωρό και δεν θα το αντέξω.:(

Καληνύχτα σε όλες, τα λέμε αύριο.

Αερικό μου δοντι όχι ακόμα, τα χερια μας τα δαγκώνει όπως και τα δικά του με μανία ,αλλά για τα ασπρα ούλη που με ρωτάς, απο όσο με αφήνει να δώ ασπριζουν στο πλάι κι όχι μπροστα...

Δεν έχει σημασία που ασπρίζει... έχει ξεκινήσει η διαδικασία :D Άντε με το καλό να το δείτε το πρώτο! Εμάς αυτή η ιστορία κράτησε 3 μήνες μέχρι να δούμε το πρώτο δόντι γι' αυτό έχω εκπαιδευτεί :lol:

Εφόσον δέχεται τα χέρια σου στο στόμα του και το δαγκώνει κάνε του ελαφρύ μασαζάκι στα ουλάκια... το ανακουφίζει και του αρέσει... όταν θα σταματήσει να σε αφήνει γιατί θα πονάει πολύ μπορείς να του κάνεις μασάζ εξωτερικά στα μαγουλάκια και στο πηγουνάκι... θα κάνει σαν γατί :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...