Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια και πάλι !

αερικό μου, να σε κάνω εγώ αγάπη - θες?

αλλά που... τραγουδάς να σ' ακούσω κι εγώ??

Στο ΦΒ καλή μου :) Έβαλα βίντεο της μικρής ;)

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΛ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια.

τελικα ακυρο το νοσοκομειο για αυτες τις μερες.

ολα τα παιδακια ειχαν ιωση και πυρετο και δεν τον κρατησαν να μην κολλησει.

απο εβδομαδα θα τους τηλ να μας πουν ποτε να παμε.

το καλο:cool::twisted: ηταν οτι δεν μας το ειπαν απο το τηλ.....περημεναν να παμε εκει να μας διωξουν:twisted::twisted::twisted::twisted:

τζαμπα το πρωινο ξυπνημα και η ολη ταλαιπωρια μας!!!!!!!!!:rolleyes:

Σημασία έχει να μην πατε για μαλλι και βγείτε κουρεμένοι... Ελπίζω να τελειώνουμε με τις βρωμοιώσεις!

καλημερα κοριτσακια.

τελικα ακυρο το νοσοκομειο για αυτες τις μερες.

κάθε εμπόδιο για καλό δωράκι μου!

Στο ΦΒ καλή μου :) Έβαλα βίντεο της μικρής ;)

δεν έχω ΦΒ...

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΛ

αερικό μου και μένα μου άρεσε η τοποθέτηση της Ελλ αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό - το θεωρώ αυτονόητο ότι θα κάνω / θα κάνεις ότι γουστάρουμε και λογαριασμό ούτε ζητάμε ούτε δίνουμε!

αλλά όταν οι ομοφυλόφιλοι μας βάζουν στο θέμα τους και μας ζητάνε συμπαράσταση (δεν μιλάω για το από κει θέμα), τότε ναι... πολύ ήρεμα κι όχι απόλυτα (σε κανένα θέμα, όχι μόνο σ' αυτό) θα πω τη γνώμη μου - είτε θετική είτε αρνητική.

Όχι ζωπυρόν μου όταν ο άλλος μου ζητάει συμπαράσταση θα τουν την παρέχω χωρίς όρους αν μπορώ και αν περνάει από το χέρι μου! Μιλάμε για τα αυτονόητα της ζωής του! Της ζωής μου, της ζωής των παιδιών μας! Γιατί αύριο δεν μας υπογράφει κανείς συμβόλαιο ότι δεν θα είναι το παιδί μου στη θέση του!

Διαφημίσεις

Όχι ζωπυρόν μου όταν ο άλλος μου ζητάει συμπαράσταση θα τουν την παρέχω χωρίς όρους αν μπορώ και αν περνάει από το χέρι μου! Μιλάμε για τα αυτονόητα της ζωής του! Της ζωής μου, της ζωής των παιδιών μας! Γιατί αύριο δεν μας υπογράφει κανείς συμβόλαιο ότι δεν θα είναι το παιδί μου στη θέση του!

γιατί είπα εγώ να μην του δώσω συμπαράσταση????????

ή μήπως είπα εγώ πως δεν είναι πιθανόν ο γιος μου να γίνει ομοφυλόφιλος??????

αλλά π.χ. όταν έρθει να μου πει "μαμά, θα πάω στην εκκλησιά με τον Αγησίλαο" θα του πω "όχι αγόρι μου να μην πας γιατί η εκκλησιά έχει συγκεκριμένους κανόνες που εσύ δεν τους αποδέχεσαι και καλά κάνεις αφού αυτό γουστάρεις, οπότε την ένωσή σου με τον αγαπημένο σου πήγαινε και κάντην στο δημαρχείο".

ζώπυρον μας έχεις πει το όνομά σου ή έπαθα μπλακ άουτ από αυτά που ακούω-βλέπω στο γραφείο;

όχι σεβούλα μου, δεν έχω πει ονόματα... γενικά έχω μια άποψη ή πες το και εμμονή... να μην δημοσιοποιώ προσωπικά στοιχεία στο διαδίκτυο παρά μόνο κάποια εντελώς απαραίτητα για την συνομιλία και επικοινωνία μας.

ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε γι' αυτό! είναι στάση ζωής, δεν έχει να κάνει μ' εσάς - γι' αυτό το λόγο δεν έχω και φατσοβιβλίο, άσε που εμένα δεν βλέπω και σε τι θα μπορούσε να με βοηθήσει...

Άλλο αυτό που είπες τώρα και άλλο αυτό που λες πάνω ;) Όταν ο άλλος σου ζητάει συμπαράσταση δεν σου ζητάει τη γνώμη σου :D

Άλλο αυτό που είπες τώρα και άλλο αυτό που λες πάνω ;) Όταν ο άλλος σου ζητάει συμπαράσταση δεν σου ζητάει τη γνώμη σου :D

βρε αερικό μου, εγώ μιλάω για την περίπτωση που μου ζητήσει να τοποθετηθώ σε κάτι διαδικαστικό

όλα τ' άλλα, είναι εντελώς αυτονόητα και τόσο δεδομένα για μένα που ούτε καν μου περνάει από το μυαλό να τα συζητήσω

Διαφημίσεις

Μου έστειλαν αυτό:

Πάρα πολύ καλό!

Εγώ πάντως θα πω τη γνώμη μου.Απλά.Γιατί συνήθως δε ζητάει απλά συμπαράσταση, ζητάει και συμβουλή. Οπότε θα εκφέρω την άποψή μου, αλλά μέχρι εκεί. Όποια και να είναι η απόφαση του άλλου θα τη στηρίξω.

Ναι μεν θα συμπαρασταθώ και θα στηρίξω, αλλά οφείλω να του παραθέσω τα υπέρ και τα κατά της επιλογής του, και δε μιλάω μόνο για την ομοφυλοφιλία.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τα έχω παίξει.Από το πρωί τρέχω.Βαριά η καλογερική.

Κορίτσια, ανοίξατε καθόλου το σάιτ της κοπέλας που ισχυρίζεται ότι το AIDS δεν υπάρχει, που σας έδωσα? το www.hivwave.gr ? Ήθελα τη γνώμη σας.

Πραγματικά όταν διαβάζω κάτι τέτοια, και σκέφτομαι και τα εμβόλια κτλ, λέω, μωρέ λες:rolleyes:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...