Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Απαιχτη η Κωνσταντινα!!!!! Ο δικος μου εχει παθει μια εμμονη τελευταια με τις εικονες και την εκκλησια. Ουτε την Λουκα να ειχα γεννησει. Αν περασει εξω απο εκκλησια χτυπιεται να μπει μεσα και αν δει εικονα οπου κι αν ειναι αυτη πρεπει να την φιλησει.

Πηγαμε στην lappen χθες που ειχε εκπτωσεις να παρουμε ενα μπλουζακι και πανω απο το ταμειο ειχαν μια εικονα μεσα στην σκονη και αυτος στα πατωματα να σερνεται γιατι δεν τον αφηνα να φιλησει την εικονα.

Απο που πηρε αυτο το παιδι?????

ωχωχωχω......αυτό να το προσέξεις ε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια φορα ειχαν παει τα πεθερικα μου οικογενειακως στο χωριο, οταν ηταν μικρος ο αντρας μου 6-7 χρονων. Εκει κοντα ειχε ενα μοναστηρι. πεφτει ο δικος μου και τσακιζεται, τον βλεπει μια καλογρια τρεχει να τον βοηθησει και της λεει "Αει στο διαολο κι εσυ!". χαχαχαχαχα. Η πεθερα μου να πεσει να πεθανει απο τη ντροπη της.

:lol: Αυτό πάντως με τις εικόνες το κάνει και η δική μου αλλά ακομα είμαστε στο "πιάνω"

Βέβαια εγώ δεν φιλάω έτσι κι αλλιώς εικόνες ;)

:lol: Αυτό πάντως με τις εικόνες το κάνει και η δική μου αλλά ακομα είμαστε στο "πιάνω"

Βέβαια εγώ δεν φιλάω έτσι κι αλλιώς εικόνες ;)

Θα καεις στη κολαση! :tongue:

Διαφημίσεις

Μα και εγω εξαιρετικα σπανια το κανω και απορω απο που το εχει ξεσηκωσει. Στην εκκλησια εχω να τον παω απο οταν βαφτιστηκε και μετα πηγαμε αλλη μια φορα οταν ημουν εγω νονα.

Ραννια ηθελα πολυ να μπορουσα να δω την μουρη της πεθερας σου!!!! Τρελο γελιο!!!

Ναι...κι εγω θα ηθελα να το δω αυτο το θεαμα. Αν και δεν ειναι φανατικη με την εκκλησια, ειναι ομως φανατικη με τον καθωσπρεπισμο και το τι λεει το πρωτοκολλο οτι πρεπει να γινει. Δλδ, δεν εννοειται να μη παει εκκλησια καθε κυριακη, μη τυχον και δε δωσει παρουσια. Γιατι μετα...τι θα πει ο κοσμος?ε?ε?

Διαφημίσεις

Η γιαγια μου! :tongue:

(επιτηδες τις κανω τις ερωτησεις διπλα...:twisted:)

Ναι παιδί μου το κατάλαβα :D:twisted:

Kική μου με ένα πρόγραμμα ζωγραφικής ή φωτογραφίας...

Ράννια! Ανέλαβε την Κική ;)

Μια φορα ειχαν παει τα πεθερικα μου οικογενειακως στο χωριο, οταν ηταν μικρος ο αντρας μου 6-7 χρονων. Εκει κοντα ειχε ενα μοναστηρι. πεφτει ο δικος μου και τσακιζεται, τον βλεπει μια καλογρια τρεχει να τον βοηθησει και της λεει "Αει στο διαολο κι εσυ!". χαχαχαχαχα. Η πεθερα μου να πεσει να πεθανει απο τη ντροπη της.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η γιαγια μου! :tongue:

(επιτηδες τις κανω τις ερωτησεις διπλα...:twisted:)

Τα θέλει ο π@$πόςσου:tongue:

Ναι παιδί μου το κατάλαβα :D:twisted:

Kική μου με ένα πρόγραμμα ζωγραφικής ή φωτογραφίας...

Ράννια! Ανέλαβε την Κική ;)

Ναι!Ρανάκι πλιζζζζζζζ

Λοιπόν, ο γιος της φίλης μου, ένα μήνα μεγαλύτερος από το δικό μου μετράει, λέει την αλφαβήτα και παπαγαλίζει τα πάντα!Απίστευτο! Ο δικός μου θέλει μεταφραστή να καταλάβεις τι λέει, κι αυτά όταν τα λέμε εμείς. Συνήθως όταν θέλει κάτι λέει:εεεεεεεεεεε εκεί. ΚΑι όλα ότι βάζει στο στόμα, φαγητό, νερό, πιπίλα, όλα μαμ τα λέει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

κικη, κανε δεξι κλικ στη φωτο ανοιξε την με τη ζωγραφικη. Καπου στη ζωγραφικη σου λεει επεξεργασια. Καπου θα λεει resize ή κατι τετοιο....για κοιτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...