Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εδω ειμαι κι εγω!!!!!!!

με τρεχει κανονικοτατα ο μικρος μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σεβουλα μου τι χαζη παιδιατρος ειναι αυτη ρε η(για να μην την χαρακτηρίσω

αλλιώς) ηλίθια!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

θα συμφωνισω με την νιτσα και θα σου ελεγα να πατε και στο παιδων......λογω εμπειρίας...υπαρχουν εξαιρετοι γιατροι!!!!!!

αγγελινα μου να σου ζησει το ζουζουνακι σου.

εγώ τους έβαλα όλους για ύπνο μικρούς-μεγάλο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα σε βρησκω:P:p:p:p

εγω τωρα θα κανω μπανακι τον ραφαηλακο,

(αφου εκανα ηδη εγω:mrgreen:)

και μετα θα τον ταισω(κρεμα γιατι το γαλα

ουτε να το δει το βραδυ:confused:.

ενω το πρωινο το πινει μια χαρα:confused:)

μετα τον βαζω για υπνο...........

και ειμαι ολη δικια σας:mrgreen:

η νυφη τι κανει????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλά μην τρελαίνεσαι!!!χαλαρά, χωρίς άγχος... Μια χαρά θα γίνει η Χρυσπούλα μας! Ναι να πάς στο Συγγρό, απλά σου προτείνω και το ΠΑΙΔΩΝ που είναι πιο ειδικευμένο για παιδάκια...

Κορίτσια, δεν υπάρχει καμία εδώ να δουλεύει στο ΣΥΓΓΡΟ??? να κατατοπίσει λίγο τη Σέβη?

Αλλαξες παιδίατρο ή στην άσχετη θα πας?

ρε συ δεν με έστειλε η ορκα στον ψυχολόγο, θα με στείλει αυτό το αιμαγγείωμα.

θα το ψάξω, ρωτήσω και για το Παίδων Νίτσα μου. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.;):)

την αλλάξαμε την μπιπ το καλοκαίρι. η καινούργια παιδίατρος είναι αστέρι και λέγεται Περιστέρη.

η γιατρός που θα πάμε Δευτέρα λέγεται Κιμπούρη. χειρουργεί η ίδια, συνεργάζεται με το Συγγρός.

θέλω να πάω και σε μια Βασιλείου, πλαστικό, εδώ στην Λάρισα. το αγοράκι ενός φίλου μας είχε αιμαγγειωματάκι στο μάγουλο και του το αφαίρεσε στα 3 χρόνια. δεν φαίνεται τίποτα.

στον άντρα της που είναι οφθαλμίατρος είχαπάει την Χρύσπα για να βεβαιωθώ ότι όλα καλά με το ματάκι μας. πολύ καλός κι αυτός!

Εδώ κι εγώ! Έκανα επιτέλους μπανάκι σαν άνθρωπος και μια μικρή σάουνα μπας και δεν ξυπνήσω στις 5.20 απο τον βήχα, κάναμε μπανάκι το κορίτσι μας, κοιμήθηκε και ήρθα :D Έχει λίγο βηχαλάκι γιατί έχει σάλια και ψιλομυξούλες από τα δόντια... συνήθως όταν πέσει σε βαθύ ύπνο παύει ο βήχας... για να δούμε...

Πάω να διαβάσω το θέμα της Σέβης... και έρχομαι

Διαφημίσεις

Σεβούλα καλύτερα να γίνει τώρα γενική αναισθησία στην Χρύσπα παρά όταν ήταν βρεφάκι κορίτσι μου. By the way... Θα κατέβετε αθήνα και θα φύγετε αυθημερόν ή παίζει να σας δούμε από κοντά; :D

Είδα ότι βρήκες και το στοιχείο σου με πεθερόπληκτες εδώ μέσα :D Άρα δεν θα σου λείψει πολύ το δίπλα :lol: :lol: :lol:

Δεν θα μπορούσαν να κάνουν laser στο βρέφος χωρίς ολική. χρειάζεται ακινησία και πως να συνεργαστεί το μωρό στην ακινησία; Εκτός αν περίμεναν να την πιάσουν στον ύπνο...

Ιατρικό ανακοινωθέν: Δείχνει να μπαίνει σε ύφεση το θέμα του βήχα μου! Δεν ξέρω αν φταίει η αντιβίωση ή ότι κατάφερα επιτέλους να ξεπεράσω τη σιχαμάρα μου και να βγάλω βλένες από το στόμα και όχι να τις καταπίνω αλλά ελπίζω ότι σήμερα θα κοιμηθώ σερί και θα ξυπνήσω με το ξυπνητήρι! Σκέφτομαι μάλιστα να πάω και νωρίς για ύπνο μπας και ξεκουραστώ επιτέλους! Ελπίζω να μην μου χαλάσει τα σχέδια ένα μικρό βηχαλάκι που έχει η μικρή λόγω σάλιων δοντιών!

Και ερωτώ εγώ τώρα: Να πάω στο ραντεβού με τον ΩΡΛ ή δεν έχει νόημα εφόσον ξεκίνησα την αντιβίωση; οεο;

Σέβη μου, σε καταλαβαίνω...είναι φρικτό να γίνεται κάτι τέτοιο. Σου έρχεται να σπάσεις τα μούτρα της παιδιάτρο και παράλληλα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, που δεν ακολούθησες το ένστικτό σου. Γιατί αυτό είναι, κορίτσια: το ένστικτο της μάνας. Αν σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλα, μην ακούτε κανέναν. το παιδί παραμάσχαλα και βουρ για 2η και 3η γνώμη.

Μην στενοχωριέσαι, κορίτσι μου. Ευτυχώς δεν έγινε καμια ζημιά. Θα το διορθώσετε και θα το ξεχάσετε όλοι. Σκέψου κι εμένα και το Δωράκι που αντιμετωπίζουμε ενδεχόμενα εγχείρισης ανοικτής καρδιάς...μια χαρά θα είναι η Χρύσπα, μην ανησυχείς.

Διαφημίσεις

πωπω ρε Αγγελινα, χαστουκι στο μάγουλο τα λόγια σου....ευχομαι ολα να πάνε καλά με τα μωράκια σας. Εμας ένα συνάχι έχει και μόνο που δεν γκρεμίσαμε το σπίτι μας...

Η αντιβίωση που παίρνω Αγγελίνα καλύπτει όλο το φάσμα των λοιμώξεων του αναπνευστικού ;) Αποκλείεται να είναι λάθος :D

στιν@ μόνο βήχα ειχατε;

Στίνα μου, είναι και το πρώτο σας. Κι εμείς τα ίδια κάναμε. Έχω να το λέω, αφού ήταν να μας τύχει, καλά που δεν μας έτυχε στον μεγάλο. Ήμουν τόσο φρικαρισμένη γενικά (ήταν και πολύ δύσκολος), που θα τον άρπαζα καμια ώρα και θα βουτούσαμε μαζί από το μπαλκόνι, α λα Σούλι φάση. Το Δωράκι είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Άλλωστε, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά είναι που μας φαίνεται βουνό. Τα άλλα δεν τα σκεφτόμαστε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...