Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν είχα μπει να ρωτήσω στο θέμα που κλειδώθηκε για το vbac, είχα πει αυτά που μου είπε ο γιατρός μου. Κλασικά αυτή και η Γνωστή βγάλαν τον γιατρό επικίνδυνο και πως δεν πρέπει να ασκεί ιατρική με τη μία. Σιγά σιγά μου απάντησαν και κάποιες άλλες κοπέλες δίνοντάς μου ένα ερωτηματολόγιο να απαντήσω, κάτι σαν τεστ το οποίο σαν αποτέλεσμα μου έβγαλε σαν ποσοστό κινδύνου το ίδιο ακριβώς νούμερο που μου είπε και ο γυναικολόγος μου (3-5%δηλαδή). Διαβάζοντας λοιπόν λίγα πραγματάκια από παλιότερα ποστς αυτών των 2, είδα πως η Μάριαλ είναι 22 χρονών κοπελίτσα που έχει ένα παιδάκι και είναι μαια νομίζω. Επίσης ο τρόπος της είναι απαράδεκτος και δείχνει έλειψη μόρφωσης και έμφυτης ευγένειας. Γμτ, τα θυμήθηκα και συγχίστηκα.

Καρφώστε ρε............εχω μεινει στην απέξω

Μου είχε πει πως υπάρχει κίνδυνος ρίξης της μήτρας γύρω στο 4-5%. Και αυτές υποστήριζαν πως μου λέει μπαρούφες και πως ο κίνδυνος είναι για όλα τα vbac 0,2-0,5%.

Εγώ τον είχα ρωτήσει αν μετά την καισαρική υπήρχε περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά την επόμενη φορά. Μου είπε πως αν πάω με οξύ τοκετό, δηλαδή να έχω φουλ διαστολή και το παιδί να έχει κατέβει πολύ ώστε σχεδόν να πέσει ναι θα γεννούσα φυσιολογικά. Βλέπω οτι εδώ το θεωρούν δεδομένο :rolleyes:

Διαφημίσεις

ήρθα ήρθα....καλά βρε πρόστυχες...τι επικεφαλίδα τόπικ είναι αυτή????

Πόπο μάλλον εγώ έχω πρόστυχο μυαλό ε????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

πω πω κοσμος και κοσμακης εδω!

ηθελα μονο να σας ενημερωσω πως ναι, εγω ειχα συμφοιτητη τον γεωργουλη! (ειχε μακρυ μαλλι τοτε και τον λεγαμε "ο ινδιανος" αχ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πω πω κοσμος και κοσμακης εδω!

ηθελα μονο να σας ενημερωσω πως ναι, εγω ειχα συμφοιτητη τον γεωργουλη! (ειχε μακρυ μαλλι τοτε και τον λεγαμε "ο ινδιανος" αχ)

πότε μπήκες καλέ????

ήρθα ήρθα....καλά βρε πρόστυχες...τι επικεφαλίδα τόπικ είναι αυτή????

Πόπο μάλλον εγώ έχω πρόστυχο μυαλό ε????

Καλώς την! Εσύ και η Ράννια :lol:

Θα σε πάρω το απογευματάκι ελπίζω :D

Διαφημίσεις

Εγώ τον είχα ρωτήσει αν μετά την καισαρική υπήρχε περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά την επόμενη φορά. Μου είπε πως αν πάω με οξύ τοκετό, δηλαδή να έχω φουλ διαστολή και το παιδί να έχει κατέβει πολύ ώστε σχεδόν να πέσει ναι θα γεννούσα φυσιολογικά. Βλέπω οτι εδώ το θεωρούν δεδομένο :rolleyes:

Το θέμα είναι ότι γίνεται, αλλά υπό προϋποθέσεις. Το έψαξα πολύ, γιατί η καισαρική μου ήταν ολίγον τι θρίλερ και αν γίνεται θα ήθελα να το προσπαθήσω φυσιολογικά την επόμενη φορά. Αν σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες πες μου για να ψάξω να βρω το "τεστ" που δίνει το ποσοστό κινδύνου στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...