Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χμμμ δεν είμαι σίγουρη απόλυτα στο "όχι για τα μωρά" ίσως επειδή δεν έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να αμφισβητήσω την παιδίατρό μας ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει δεν θα στο απαντήσω :lol: Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να βρω ομοιοπαθητικό στην περιοχή μου ή στην περιοχή της δουλειάς... ειδικά αν μου πουν ότι θα μπορώ να καπνίζω ταυτόχρονα και ότι δεν θα χρειαστεί να το κόβω για την θεραπεία :lol:

Και εγώ δεν τους έχω αποκλείσει...ειδικά με τις αλλεργίες που απέκτησα στις αντιβιώσεις. Αλλά τα επιχειρήματα που παρέθεσαν τα κορίτσια για τον τρόπο δράσης τους δεν με έπεισαν γμτ. Πρώτη φορά συμφώνησα με την Μαριαλ

μην μας λες τέτοιες χρονολογίες κοριτσάκι

εγώ το 91

Μιλάμε για χρονιές αποφοίτησης?

Τι λέτε ρε κοπελιές? Εγώ είμαι του'88 (να εξαφανιστώ από προσώπου γης δηλαδή?)

Μιλάμε για χρονιές αποφοίτησης?

Τι λέτε ρε κοπελιές? Εγώ είμαι του'88 (να εξαφανιστώ από προσώπου γης δηλαδή?)

ημερομηνίες εισαγωγής εγώ το 90 αποφοιτησα αλλά το 91 μπήκα στη σχολή μου..

άρα δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά κοριτσάρα

Διαφημίσεις

ποιον Γεωργούλη?

μην μου πεις τον γνωστό γιατί όχι δεν τον γνώρισα!!!!!!

Ναι τον γνωστό, είχε περάσει πολιτικός μηχανικός αλλά δεν νομίζω να πάτησε και πολύ το πόδι του

Ναι τον γνωστό, είχε περάσει πολιτικός μηχανικός αλλά δεν νομίζω να πάτησε και πολύ το πόδι του

χαχαχα..γιαυτό δεν τον ξέρω....στην αθήνα είσαι σίγουρη?

όχι ότι παταγα εγώ εδώ που τα λέμε..

Σορρι μαλεκόν μου αλλά και δίκιο να έχει το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί της... ο τρόπος της είναι απαράδεκτος... και σε θέματα που άπτονται της εργασίας της είναι τόσο ωμός που εμένα με τρομάζει! (θυμίζω τα περί θανάτου της εγκυμονούσας στο δίλημμα για την καισαρική).

Ρε συ Harlow... εσύ είσαι πιο μεγάλη κι από μένα; Σταμάτησα δηλαδή να είμαι η μεγαλύτερη; :lol:

Διαφημίσεις

Aeriko δίκιο έχεις και εγώ με βαριά καρδιά συμφώνησα...Αν και θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλες απαράδεκτες και τους την φυλάω, πού θα πάει??? (Ήδη "πλακώθηκα" με μια και έβγαλα το άχτι μου :P)

Culte νομίζω Αθήνα είχε περάσει

Σορρι μαλεκόν μου αλλά και δίκιο να έχει το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί της... ο τρόπος της είναι απαράδεκτος... και σε θέματα που άπτονται της εργασίας της είναι τόσο ωμός που εμένα με τρομάζει! (θυμίζω τα περί θανάτου της εγκυμονούσας στο δίλημμα για την καισαρική).

mee to

Θες να σου απαντήσουμε ειλικρινά??? :D:D:D:D

αρκεί η απάντησή σου να μην περιαμβάνει μάρκες από σκυρόδερμα και πόσο γρήγορα δένουν:D:D δεν είμαι ο Τζίμι Χόφα

Ρε συ Harlow... εσύ είσαι πιο μεγάλη κι από μένα; Σταμάτησα δηλαδή να είμαι η μεγαλύτερη; :lol:

Χέσε μέσα

Όταν είχα μπει να ρωτήσω στο θέμα που κλειδώθηκε για το vbac, είχα πει αυτά που μου είπε ο γιατρός μου. Κλασικά αυτή και η Γνωστή βγάλαν τον γιατρό επικίνδυνο και πως δεν πρέπει να ασκεί ιατρική με τη μία. Σιγά σιγά μου απάντησαν και κάποιες άλλες κοπέλες δίνοντάς μου ένα ερωτηματολόγιο να απαντήσω, κάτι σαν τεστ το οποίο σαν αποτέλεσμα μου έβγαλε σαν ποσοστό κινδύνου το ίδιο ακριβώς νούμερο που μου είπε και ο γυναικολόγος μου (3-5%δηλαδή). Διαβάζοντας λοιπόν λίγα πραγματάκια από παλιότερα ποστς αυτών των 2, είδα πως η Μάριαλ είναι 22 χρονών κοπελίτσα που έχει ένα παιδάκι και είναι μαια νομίζω. Επίσης ο τρόπος της είναι απαράδεκτος και δείχνει έλειψη μόρφωσης και έμφυτης ευγένειας. Γμτ, τα θυμήθηκα και συγχίστηκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...