Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D

αχαχαχαχαχαχαχ

ότι θα ήμουνα στυλάτη σε ξεμάλιασμα, δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου.

Εσύ κοπελιά με είχες σκάσει πραγματικά (σώωωωωπα), αλλά μου έκανες μια τρίπλα και τελικά σε λάτρεψα :):):) Και για το τσιμεντάρισμα για πλάκα το είπα, τι νομίζεις???? :D:D:D:D

Βρε malecon γιατί έχεις τέτοιο φόβο με τους φαρμακοποιούς; :lol: Εγώ τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τους γιατρούς :lol:

Διαφημίσεις

και τελικά ούτε με το εμβόλιο βγάλαμε άκρη. Τσάμπα γράφαν και γράφαν τόσο καιρό, στο τέλος το συμπέρασμα ήταν αποφασίζουμε και προσευχόμαστε να μη γίνει τπτ κακό.

Κάπως έτσι, κατά την προσωπική μου γνώμη είναι για όλα, εμβόλια, φάρμακα κτλ.

Δηλαδή, πιάνω το mmr γιατί το είχα ξεκοκκαλίσει τον καιρό που ήταν να το κάνουμε. Από την ιλαρά έχεις χ πιθανότητες να πάθεις εγκεφαλίτιδα. Από το mmr ψ. Σίγουρα οι χ είναι λιγότερες από τις ψ. Όμως, αν τύχει το παιδάκι σου και είναι στο 1% που έχει αλλεργία σε κάποιο έκδοχο, ή που θα πάθει μια από τις παρενέργειες δε μπορείς να το ξέρεις. Οπότε, το σταυρό μας μόνο μπορούμε να κάνουμε ότι επιλέξουμε τελικά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εσύ κοπελιά με είχες σκάσει πραγματικά (σώωωωωπα), αλλά μου έκανες μια τρίπλα και τελικά σε λάτρεψα :):):) Και για το τσιμεντάρισμα για πλάκα το είπα, τι νομίζεις???? :D:D:D:D

Πολλοί το παθαίνου αυτό μαζί μου................σου μιλάω ότι όταν με γνωρίζουμε με θεωρούν την απόλυτη bitch,έχω μεγάλη σκατόφατσα.

Αλλά αν μου δώσεις λίγο χρόνο θα δεις ότι είμαι καλό παιδί ρεεεεεεεεεεεεεεε.

τώρα για το τσιμεντάρισμα τι να πω..... ότι είχατε διαλέξει και μάρκα σκυροδέρματος?:D:D (όχι ότι δεν το τραβάει η περδικούλα μου κάποιες στιγμες)

Εγώ αποτελώ εξαίρεση :D Σε λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που διάβασα αυτό το ριμαδοφόρουμ... εσένα, το φυστίκι κι άλλη μία ψυχή που γράφει σπάνια :D

Διαφημίσεις

Πολλοί το παθαίνου αυτό μαζί μου................σου μιλάω ότι όταν με γνωρίζουμε με θεωρούν την απόλυτη bitch,έχω μεγάλη σκατόφατσα.

Αλλά αν μου δώσεις λίγο χρόνο θα δεις ότι είμαι καλό παιδί ρεεεεεεεεεεεεεεε.

τώρα για το τσιμεντάρισμα τι να πω..... ότι είχατε διαλέξει και μάρκα σκυροδέρματος?:D:D (όχι ότι δεν το τραβάει η περδικούλα μου κάποιες στιγμες)

εμένα δεν με είχες σκάσει καθόλου πάλι!!!!!!!!!!

Βρε malecon γιατί έχεις τέτοιο φόβο με τους φαρμακοποιούς; :lol: Εγώ τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τους γιατρούς :lol:

Εντάξει αν κάτσεις και το σκεφτείς λίγο καλύτερα δεν έχεις και άδικο...Αλλά όχι να μου λένε ότι πίνουν πράγματα που ούτε απ'έξω δεν λένε τι είναι...

Και μη μου απαντήσεις πόση βενζίνη αντί για Haig έχω πιεί τόσα αμέτρητα βράδια :D

Πολλές φορές κι εγώ, ομολογώ.

Όχι στα μωρά όμως.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εντάξει δεν θα στο απαντήσω :lol: Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να βρω ομοιοπαθητικό στην περιοχή μου ή στην περιοχή της δουλειάς... ειδικά αν μου πουν ότι θα μπορώ να καπνίζω ταυτόχρονα και ότι δεν θα χρειαστεί να το κόβω για την θεραπεία :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...