Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
      μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί είναι τούτο πάλι?

περιπου συναδέλφισα μεταλειολογος είναι η malecon

ποιος είναι μισθωτός καλέ????

Περίπου???????? γκρρρρρρρρ....πολιτικοί μηχανικοί γκρρρρρρρρ

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Α, σας έχω θαυμάσει στο θέμα των διοδίων. Η πιο σούπερ διαφωνία που διάβασα ποτέ. Εξαιρετικά γόνιμη.

Σου ξέφυγε το γεγονός ότι κκάνανε κολεγιά να με μπαζώσουνε με σκυρόδερμα εκεί μέσα..............αλλά είμαιμεγαλόψυχη και το ξεπερνάω.

και τελικά ούτε με το εμβόλιο βγάλαμε άκρη. Τσάμπα γράφαν και γράφαν τόσο καιρό, στο τέλος το συμπέρασμα ήταν αποφασίζουμε και προσευχόμαστε να μη γίνει τπτ κακό.

Αμήν

Διαφημίσεις

Πραγματικά, φτάσαμε να διαβάζουμε τις οδηγίες της ΕΕ. Με λάθος τρόπο βέβαια αλλά μην είμαστε πλεονέκτες :D

Εσένα θέλω μέρες να σου πω πως συμφωνώ σε πολλά που γράφεις

ΝΑι, αλλά έτσι βγαίνει άκρη. Και έτσι γίνεται ενημέρωση;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το μόνο θρεντ που το ξεμάλιασμα έγινε με στυλ... ακόμα και τη φενάκι φέραμε στα ίσα της :lol:

:D:D:D:D

αχαχαχαχαχαχαχ

ότι θα ήμουνα στυλάτη σε ξεμάλιασμα, δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου.

Διαφημίσεις

ΝΑι, αλλά έτσι βγαίνει άκρη. Και έτσι γίνεται ενημέρωση;)

Ναι πέρα από την πλάκα η συζήτηση προχώρησε πολύ καλά. Στο μεταξύ έχω κάποια νέα στοιχεία σχετικά με τις οδηγίες αλλά βαριέμαι να επανέλθω αν δεν το ψάξω καλά. Όσες παίρνετε το ΕΔ του ΤΕΕ, είχε ένα άρθρο μέσα στο οποίο σκεφτηκα να αναφερθώ

Ράννια ωραίο το γιουτουμπ σου :D μου έφτιαξε το κέφι :D

εμενα παλι....με πιανει μια ψιλοκαταθλιψη...που μου ρχεται να ψαξω να βρω το διαβατηριο....

Σε παρακαλω πολυ! Με προσβαλλεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Παλια ...τανα στο κουρμπετι !!!

Ξέρεις κανέναν? Να δεις που θα βρούμε γνωστούς, αν και εγώ είμαι πολύ παλιά ...τάνα :P Και για να είμαστε σωστές δεν ειναι ΑΧΜΕΤ αλλά ΑΧΜΜΕΤ :P

Ναι πέρα από την πλάκα η συζήτηση προχώρησε πολύ καλά. Στο μεταξύ έχω κάποια νέα στοιχεία σχετικά με τις οδηγίες αλλά βαριέμαι να επανέλθω αν δεν το ψάξω καλά. Όσες παίρνετε το ΕΔ του ΤΕΕ, είχε ένα άρθρο μέσα στο οποίο σκεφτηκα να αναφερθώ

ποιο τεύχος κοριτσάκι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...