Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Malecon στο email που σου είχε έρθει όταν γράφτηκες στο parents είχε κι ένα link για ενεργοποίηση του λογαριασμού σου και από δω ;)

Άχρηστη Harlow :P

Για όσες δεν είναι ενήμερες: Σήμερα Harlow & malecon σε συνεργασία έσκασαν γάιδαρο δίπλα! Ακόμα κι εγώ έσκασα αλλά δεν μίλησα! Εκείνη την Maggie και την paros την λυπήθηκα πραγματικά! Θυμάστε που η malecon της έλεγε ότι σκάει γάιδαρο έτσι; Ε σήμερα τους έσκασαν παρέα :lol:

Δεν έπαιζε τέτοιο θέμα στη δική μου εγγραφή ρε συ.............ξέρεις γιατί.

Εγώ ξαναγράφτηκα και από δω.

Γιατί μαρή κακίστρο τους έσκασα? Μια απάντηση γύρευα η γυναίκα.....και μετά πολλά μου τη δώσανε:):) τόσα πολλά ζητάω από τη ζωή μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα και εγώ :P Τα κατάφερα και γραφτηκα... Ποιός με αναζήτησε? :P:p:p

Αφιερωμενο! Και παρακαλω να δειτε ολες και το βιντεακι!

Κι εσυ συναδελφισσα?!

Λοιπον....για να σας γραψω σιγα σιγα στο Σωματειο Μισθωτωτ Τεχνικων! Ελα ελα ! Τωρα που κληρωνει!

Δεν έπαιζε τέτοιο θέμα στη δική μου εγγραφή ρε συ.............ξέρεις γιατί.

Εγώ ξαναγράφτηκα και από δω.

Γιατί μαρή κακίστρο τους έσκασα? Μια απάντηση γύρευα η γυναίκα.....και μετά πολλά μου τη δώσανε:):) τόσα πολλά ζητάω από τη ζωή μου.

Εγώ πάλι άλλο ρώταγα άλλο μου έλεγαν...Ακόμα και έτσι όμως καλύφθηκα

Διαφημίσεις

Εγώ ευτυχώς σήμερα δεν έχω δουλειά... κατάφερα χθες και τελείωσα δουλειά μιας ώρας που την παίδευα δύο μέρες :lol:

Μπράβο Κική μου... επιπεφυκίτιδα νομίζω

Μα που είναι αυτή η malecon?

Άσε, ευτυχώς δεν είμαστε άρρωστοι. Αν και η μικρή μου έχει πολύ γκρίνια και η παιδίατρός μου είναι με πυρετό γμτ.

Μα αφού δεν καταλάβαιναν τι λέγαμε, εμείς φταίμε????? Αφού ήμασταν σαφέστατες!!!!

Α, σας έχω θαυμάσει στο θέμα των διοδίων. Η πιο σούπερ διαφωνία που διάβασα ποτέ. Εξαιρετικά γόνιμη.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κι εσυ συναδελφισσα?!

Λοιπον....για να σας γραψω σιγα σιγα στο Σωματειο Μισθωτωτ Τεχνικων! Ελα ελα ! Τωρα που κληρωνει!

Όοοοοοοοοχι με κατέστρεψες με το βιντεάκι :D:D:D Πάει το μυαλό μου το έχασα...Και εγώ συνάδελφος είμαι, ποιά άλλη εκτός από culte και εσένα είναι μηχανικός?

και τελικά ούτε με το εμβόλιο βγάλαμε άκρη. Τσάμπα γράφαν και γράφαν τόσο καιρό, στο τέλος το συμπέρασμα ήταν αποφασίζουμε και προσευχόμαστε να μη γίνει τπτ κακό.

Κι εσυ συναδελφισσα?!

τί είναι τούτο πάλι?

περιπου συναδέλφισα μεταλειολογος είναι η malecon

ποιος είναι μισθωτός καλέ????

Διαφημίσεις

Όοοοοοοοοχι με κατέστρεψες με το βιντεάκι :D:D:D Πάει το μυαλό μου το έχασα...Και εγώ συνάδελφος είμαι, ποιά άλλη εκτός από culte και εσένα είναι μηχανικός?

εμεις ρε! κι αλλες θες? σωματειο κανουμε απο μονες μας!

Α, σας έχω θαυμάσει στο θέμα των διοδίων. Η πιο σούπερ διαφωνία που διάβασα ποτέ. Εξαιρετικά γόνιμη.

Το μόνο θρεντ που το ξεμάλιασμα έγινε με στυλ... ακόμα και τη φενάκι φέραμε στα ίσα της :lol:

Πραγματικά, φτάσαμε να διαβάζουμε τις οδηγίες της ΕΕ. Με λάθος τρόπο βέβαια αλλά μην είμαστε πλεονέκτες :D

Εσένα θέλω μέρες να σου πω πως συμφωνώ σε πολλά που γράφεις

τί είναι τούτο πάλι?

περιπου συναδέλφισα μεταλειολογος είναι η malecon

ποιος είναι μισθωτός καλέ????

εγω παντως οχι, αλλα δεν εχει σημασια

http://www.somtechnik.gr/

Λευκή... πάρτο απόφαση... με το MMR δεν θα βγάλεις άκρη... θα κάνεις ό,τι εσύ αποφασίσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...