Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α καλά μην φανταστείτε... κι εμείς που δουλεύουμε... το "νοικοκυρά" ρίχνουμε και ενίοτε και το "σύζυγος" :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ευτυχώς σήμερα δεν έχω δουλειά... κατάφερα χθες και τελείωσα δουλειά μιας ώρας που την παίδευα δύο μέρες :lol:

Μπράβο Κική μου... επιπεφυκίτιδα νομίζω

Μα που είναι αυτή η malecon?

νομίζει ότι μπορεί να κάνει login με τους κωδικούς του απο κει site.

Της είπα να γραφτεί ξανά κι αποδώ....αναμένω

Διαφημίσεις

Α καλά μην φανταστείτε... κι εμείς που δουλεύουμε... το "νοικοκυρά" ρίχνουμε και ενίοτε και το "σύζυγος" :lol:

Εμένα σήμερα το πρωί το καμάρι μου σήκωθηκε, σκούπισε, σφουγγάρισε, ξυρίστηκε, πήρε το παιδί από το σχολείο και με περιμένει να πάω σπίτι να φύγουμε για καφέ (έχει άδεια;))

Malecon στο email που σου είχε έρθει όταν γράφτηκες στο parents είχε κι ένα link για ενεργοποίηση του λογαριασμού σου και από δω ;)

Άχρηστη Harlow :P

Για όσες δεν είναι ενήμερες: Σήμερα Harlow & malecon σε συνεργασία έσκασαν γάιδαρο δίπλα! Ακόμα κι εγώ έσκασα αλλά δεν μίλησα! Εκείνη την Maggie και την paros την λυπήθηκα πραγματικά! Θυμάστε που η malecon της έλεγε ότι σκάει γάιδαρο έτσι; Ε σήμερα τους έσκασαν παρέα :lol:

Εγώ πότε πρόλαβα να μαγειρέψω, να σιδερώσω και να τρέξω στον νεοποκτηθέντα διάδρομό μου, με το παρεντς και το καφέ ανοιχτό όλη μέρα απορώ!!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

καλά χασίματα!:)

καλώς ήρθατε οι νέες.

Διαφημίσεις

Εμένα σήμερα το πρωί το καμάρι μου σήκωθηκε, σκούπισε, σφουγγάρισε, ξυρίστηκε, πήρε το παιδί από το σχολείο και με περιμένει να πάω σπίτι να φύγουμε για καφέ (έχει άδεια;))

ο χαμένος αδερφός του άντρα μου, σίγουρα.:rolleyes:

Εγώ πότε πρόλαβα να μαγειρέψω, να σιδερώσω και να τρέξω στον νεοποκτηθέντα διάδρομό μου, με το παρεντς και το καφέ ανοιχτό όλη μέρα απορώ!!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

Με αυτό απορώ κι εγώ τώρα που το λες :lol:

Malecon στο email που σου είχε έρθει όταν γράφτηκες στο parents είχε κι ένα link για ενεργοποίηση του λογαριασμού σου και από δω ;)

Άχρηστη Harlow :P

Για όσες δεν είναι ενήμερες: Σήμερα Harlow & malecon σε συνεργασία έσκασαν γάιδαρο δίπλα! Ακόμα κι εγώ έσκασα αλλά δεν μίλησα! Εκείνη την Maggie και την paros την λυπήθηκα πραγματικά! Θυμάστε που η malecon της έλεγε ότι σκάει γάιδαρο έτσι; Ε σήμερα τους έσκασαν παρέα :lol:

Μα αφού δεν καταλάβαιναν τι λέγαμε, εμείς φταίμε????? Αφού ήμασταν σαφέστατες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...