Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως, αν δεν ηταν το οικονομικο στη μεση, θα προτιμουσα να καθομουν σπιτι. Αυτο ανεξαρτητως παιδιου.

Δλδ, σκεφτειτε...εργαζομενες, νοικοκυρες, μαναδες και συζυγοι-ερωμενες. Δε ξερω...εγω ολα αυτα μαζι...καπου το χανω το παιχνιδι. Ο πρωτος ρολος που "ριχνω" ειναι της νοικοκυρας. Και ανα περιοδο, "ριχνω" κι αλλους...

Διαφημίσεις

Εννοειται και για μενα οσο δυσκολο κι αν ειναι δεν το μετανιωνω και νιωθω πολυ τυχερη που μπορω να μην χανω στιγμη απο το παιδι μου. Ειναι και αυτες οι στιγμες που δεν μπορεις να παρεις ανασα απο την πιεση αλλα αντισταθμιζεται το δυσκολο κομματι απο αυτα που κερδιζεις με το παιδι. Αλλωστε δεν ειχα και εναλλακτικη θα επρεπε το παιδι να παει απο βρεφακι παιδικο κατι που δεν το ηθελα με τιποτα μιας και ηταν και προωρακι με πολλα θεματα αλυτα μεχρι τουλαχιστον και τα πρωτα του γενεθλια.

Αλλα οταν τον παιρνει η γιαγια καμια ωρα την εβδομαδα οπως καλη ωρα τωρα τελεια μια χαρα μου καλοπεφτει. Αλλα η γιαγια δυστυχως δεν μπορει να κανει πολλα περισσοτερα.

Σε αισθανομαι....εγω τι να πω που δεν εχω ΟΥΤΕ γιαγια......? (εκει μπαινει ο ψυχιατρος:-P:razz:)......

Σεβη τωρα το διαβασα......κοιτα για το γιογιο επιμενουν και ο παιδορνεφρολογος και η παιδιατρος. ΔΕΝ θελουν να κρατησουμε πανες επουδενι. Οποτε εβαλα το κεφαλι κατω και ειπα πρεπει να γινει. Ειμαστε 1 εβδομαδα με γιογιο, ολη μερα βρακακι και ειναι οκ, δεν ειχε καθολου ατυχηματα. Την πηγαινω γιογιο πολυ συχνα. Δεν καθετε πανω απο 20 δευτερα εκει. Αν τα κανει εχει καλως, αλλιως την ρωταω αν θελει πανα. Και τα κανει εκει. Με το που θα τα κανει βγαινει και η πανα και ΠΑΛΙ βρακι. δεν θελουν το πιπι να ειναι κλεισμενο σε πανα οι γιατροι παντως. Ο παιδονεφρολογος πηγε πολυ μακρια λεγοντας μου μιας και καταφεραμε την ημερα χωρις πανα να της την βγαλω και το βραδυ να της βαλω αδιαβροχο κατω και να την αλλαζω οταν κατουριεται.....αλλα νομιζω αυτο παραειναι. Εγω σηκωνουμε ουτως η αλλιως 7 φορες καθε βραδυ για την κοιταξω......αλλαζω πανα πολυ συχνα......δεν μενει με κατουρημενη.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αν δεν ειχα το παιδι δεν θα μπορουσα με τιποτα να μην δουλευω, το εκανα μια περιοδο γιατι ημουν σε αναρρωτικες μετα απο νοσηλεια σε νοσοκομειο και κοντεψα να πεσω απο το μπαλκονι απο την βαρεμαρα και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ηταν δυσκολα γιατι ημουν συνεχεια μεσα στο σπιτι χωρις παρεα γιατι ολοι οι αλλοι φυσικα δουλευαν.

Harlow welcome!!!!!!!!!!!!!

Εγω παντως, αν δεν ηταν το οικονομικο στη μεση, θα προτιμουσα να καθομουν σπιτι. Αυτο ανεξαρτητως παιδιου.

Δλδ, σκεφτειτε...εργαζομενες, νοικοκυρες, μαναδες και συζυγοι-ερωμενες. Δε ξερω...εγω ολα αυτα μαζι...καπου το χανω το παιχνιδι. Ο πρωτος ρολος που "ριχνω" ειναι της νοικοκυρας. Και ανα περιοδο, "ριχνω" κι αλλους...

Αυτο το εχει δημιουργησει η κοινωνια (μεγαλη συζητηση) και λογω χειραφετησης της γυναικας που ισοτητα σημαινει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ υποχρεωσεις ουσιαστικα και ΟΧΙ ισοτητα, αλλα και λογω καταστασης οικονομικης.......τι να λεμε.......παω να κοιμηθω ΟΣΟ με αφησει......

Γεια σας.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

δε ξερω τι με πειρζει πιο πολυ....

Που αρρωστησε το παιδι, που πρεπει να μεινω μεσα, που τρεχω ολη μερα, που μια ενταση την εχουμε στο σπιτι, που δε βλεπω να βγαζουμε το μηνα οικονομικα....

Μαλλον λιγο απο ολα ...

Να προσθέσω και το ότι περιμένω περίοδο.Εμένα δεν αρρώστησε κανένα παιδί, αν εξαιρέσεις την επιπεφυκίτηδα (διορθώστε το πλιζ) της μπέμπας. Είναι όμως μέσα στη γκρίνια.

Και ο δικος μου τρωγεται τωρα τελευταια να παμε εξωτερικο αλλα εγω το σκεφτομαι πολυ βρε κοριτσια. Εχει δικιο οτι τωρα ειναι η ευκαιρια αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο σε αυτη την φαση της ζωης μας. Αν μου το ελεγε πριν τρια χρονια θα ετρεχα.

Κι εγώ τρώγομαι. Τον έχω πρήξει τον άντρα μου. Αλλά με προσγειώνει.

Αναρωτιόμουν που χάθηκε η Κική... την βρήκα...

ΚΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ γύρνα πίσω! Φύγε από εκεί τώρα!

Εδώ είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κράτησα επίπεδο, δε μπορείς να πεις:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Σεβη τωρα το διαβασα......κοιτα για το γιογιο επιμενουν και ο παιδορνεφρολογος και η παιδιατρος. ΔΕΝ θελουν να κρατησουμε πανες επουδενι. Οποτε εβαλα το κεφαλι κατω και ειπα πρεπει να γινει. Ειμαστε 1 εβδομαδα με γιογιο, ολη μερα βρακακι και ειναι οκ, δεν ειχε καθολου ατυχηματα. Την πηγαινω γιογιο πολυ συχνα. Δεν καθετε πανω απο 20 δευτερα εκει. Αν τα κανει εχει καλως, αλλιως την ρωταω αν θελει πανα. Και τα κανει εκει. Με το που θα τα κανει βγαινει και η πανα και ΠΑΛΙ βρακι. δεν θελουν το πιπι να ειναι κλεισμενο σε πανα οι γιατροι παντως. Ο παιδονεφρολογος πηγε πολυ μακρια λεγοντας μου μιας και καταφεραμε την ημερα χωρις πανα να της την βγαλω και το βραδυ να της βαλω αδιαβροχο κατω και να την αλλαζω οταν κατουριεται.....αλλα νομιζω αυτο παραειναι. Εγω σηκωνουμε ουτως η αλλιως 7 φορες καθε βραδυ για την κοιταξω......αλλαζω πανα πολυ συχνα......δεν μενει με κατουρημενη.......

όχι. αν μένει την ημέρα στεγνή, είναι λάθος να της βάζεις πάμπερ το βράδυ. την πας πίσω. δίκιο έχουν οι γιατροί.

εμείς πήραμε αυτό για τη λεκάνη για την Χρύσπα. γλύτωσα από τη χλωρίνη και είναι πάντα καθαρά είτε για τσίσα είτε για κακά.

άσε το γιογιό στην άκρη, μήπως θέλει λεκάνη τη δική της λεκάνη.

μάκια!

μπράβο Στέση!:D

Φανταζομαι οτι πατσιζουμε στο οτι ο αντρας σου Ελλ γυρναει μια πιο λογικη ωρα απο τον δικο μου που ερχεται 10 το βραδυ. χαχα!!!! Εκει κολλαει ο δικος μου ψυχιατρος που παλευω να μην τον επισκεφτω καιρο τωρα!!!!!!!!

την "φώναξα" την άλλη και περιμένω

sorry μέχρι να συντονιστώ θα αργήσω..........μπας και τελειώσε και αυτή την έρμη τη δουλειά που κάνω (ούτε το γεφύρι της Άρτας να'χτιζα)

Ελα μου ντε......κοιτα ειχα διπλο major στο κολλεγιο.....ψυχολογια ηταν το ενα κομματι/ιστορια της τεχνης το αλλο. Ε, λοιπον τα επαιξα με την ψυχολογια. Δεν τα καταφερα. Την παρατησα. Τελειωσα την ιστορια της τεχνης και φυσικα databases αργοτερα οπου και δουλευα (αντε και λιγο ιστορια μου)......αλλα ψυχολογια βρε κοριτσι μου δεν μπορεσα. Δεν ξερω αν ειναι λασκαρισμενες οι βιδες τους. Η κολλητη μου εχει τελειωσει κλινικη ψυχολογος αλλα δεν κανει πρακτικη. Δεν στεκει και πολυ καλα ομολογουμενως.........:P Τωρα σε αυτην που ξεκιησα θα σου πω σε λιγο καιρο τι καπνο φουμαρει........θα δουμε........παντως εχω λαλησει η αληθεια ειναι.........καλα θα ηταν να δουλευα αλλα οπως ειπε και η Κικη 2 ειδη μαμαδων. Εγω ειμαι το 'αν δουλευω, δεν αφιερωνομαι στο παιδι' οποτε αν αντεξω μεχρι να παει προνηπιο τυχερη θα ειμαι........:D

Εγώ πάντως που έχω πάει σε ψυχίατρο, μια χαρά τον βρήκα.400 τα είχε.

Εγω που εκανα μια εξαιρετικα δυσκολη δουλεια μπορω να πω οτι το να μεγαλωνεις ενα παιδι εσυ ολη την ημερα θελει πολλες αντοχες σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη δουλεια.

Και τωρα καταλαβαινω αυτο που μου λεγανε οι μητερες στην δουλεια οτι ερχονται εκει και ξεκουραζονται και τις κοιταγα σαν ουφο.

Εφευγαν απο το σπιτι και νιωθαν καλυτερα που ξελαμπικαρισαν απο τα παιδια καποιες ωρες. Τοτε δεν ειχα παιδι και μου ακουγοταν καπως ολο αυτο, τωρα καταλαβαινω οτι ετσι ξεφευγαν με τον τροπο τους.

Πόσο συμφωνώ με αυτές τις μαμάδες.

Γκουχ γκουχ κι εγώ το νοικοκυρά ρίχνω:P

Αυτο το εχει δημιουργησει η κοινωνια (μεγαλη συζητηση) και λογω χειραφετησης της γυναικας που ισοτητα σημαινει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ υποχρεωσεις ουσιαστικα και ΟΧΙ ισοτητα, αλλα και λογω καταστασης οικονομικης.......τι να λεμε.......παω να κοιμηθω ΟΣΟ με αφησει......

Γεια σας.......

Πόσο συμφωνώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ ευτυχώς σήμερα δεν έχω δουλειά... κατάφερα χθες και τελείωσα δουλειά μιας ώρας που την παίδευα δύο μέρες :lol:

Μπράβο Κική μου... επιπεφυκίτιδα νομίζω

Μα που είναι αυτή η malecon?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...