Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Ειρηνάκι... Θα σου έλεγα να φύγετε... αλλά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο σου είναι!

Αναρωτιόμουν που χάθηκε η Κική... την βρήκα...

ΚΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ γύρνα πίσω! Φύγε από εκεί τώρα!

Κοιτα αν δεν ειχα το προβληματακι το γνωστο δεν θα κολλαγα αλλα ακομα και οι κλιματικες συνθηκες μπορει να μου κανουν κακο σε μια χωρα με διαφορετικο κλιμα απο της Ελλαδας.

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να στερηθει ο Μαριος και ο αντρας μου μια μεγαλη ευκαιρια εξαιτιας μου.

Θα δειξει τι θα αποφασισουμε σε λιγο καιρο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Βρε Νίτσα... στις 12.05 δική μας στην Αμερική είναι 16.00 :lol:

Το ξέχασα εντελώς...

Όσο για το Θαυματάκι.. τη ζηλεύω!!! Μακάρι να σταθούν στα πόδια τους και να δημιουργηθούν εκεί..

Έχω φρικάρει 2 χρόνια τώρα εγκυμοσύνη παιδί εγκυομοσύνη παιδί. 2 χρόνια κλεισμένη μέσα.

Μπράβο σου πάντως θέλει κότσια κάτι τέτοιο:D

Εγω να δεις φρικη που εχω φαει.....θελει κοτσια και ενα καλο ψυχαναλυτη......καλημερα........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ρε συ ελλ. βοηθάει ο γιατρός ή είναι πιο άρρωστος από εμάς;

Ελα μου ντε......κοιτα ειχα διπλο major στο κολλεγιο.....ψυχολογια ηταν το ενα κομματι/ιστορια της τεχνης το αλλο. Ε, λοιπον τα επαιξα με την ψυχολογια. Δεν τα καταφερα. Την παρατησα. Τελειωσα την ιστορια της τεχνης και φυσικα databases αργοτερα οπου και δουλευα (αντε και λιγο ιστορια μου)......αλλα ψυχολογια βρε κοριτσι μου δεν μπορεσα. Δεν ξερω αν ειναι λασκαρισμενες οι βιδες τους. Η κολλητη μου εχει τελειωσει κλινικη ψυχολογος αλλα δεν κανει πρακτικη. Δεν στεκει και πολυ καλα ομολογουμενως.........:P Τωρα σε αυτην που ξεκιησα θα σου πω σε λιγο καιρο τι καπνο φουμαρει........θα δουμε........παντως εχω λαλησει η αληθεια ειναι.........καλα θα ηταν να δουλευα αλλα οπως ειπε και η Κικη 2 ειδη μαμαδων. Εγω ειμαι το 'αν δουλευω, δεν αφιερωνομαι στο παιδι' οποτε αν αντεξω μεχρι να παει προνηπιο τυχερη θα ειμαι........:D

Εγω που εκανα μια εξαιρετικα δυσκολη δουλεια μπορω να πω οτι το να μεγαλωνεις ενα παιδι εσυ ολη την ημερα θελει πολλες αντοχες σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη δουλεια.

Και τωρα καταλαβαινω αυτο που μου λεγανε οι μητερες στην δουλεια οτι ερχονται εκει και ξεκουραζονται και τις κοιταγα σαν ουφο.

Εφευγαν απο το σπιτι και νιωθαν καλυτερα που ξελαμπικαρισαν απο τα παιδια καποιες ωρες. Τοτε δεν ειχα παιδι και μου ακουγοταν καπως ολο αυτο, τωρα καταλαβαινω οτι ετσι ξεφευγαν με τον τροπο τους.

Διαφημίσεις

Ελλ μπορώ να σου πω με βεβαιότητα 110% ότι όσους συνάντησα λόγω δουλειας με το ψυχ- μπροστά από την ειδικότητά τους δεν ήταν καλά! Καθόλου καλά όμως... γι' αυτό σου είπα ότι θέλω να μου πεις για την εμπειρία σου όταν θα μπορείς... θέλω να πάω αλλά τρέμω σε τι ανισόρροπο θα πέσω!

Ειρήνη κι εγώ το λέω αυτό που έκατσα 9 μήνες με τη μικρή στο σπίτι και μάλιστα δεν ήμουν και τελείως μόνη μου! Τι να λέμε; Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνετε! Αλλά αν είχαμε την πολυτέλεια να περνάμε με ένα εισόδημα και να πληρώνεται και το δάνειο του σπιτιού θα καθόμουν όσο δύσκολο και αν ήταν ;)

Τοτε δεν ειχα παιδι και μου ακουγοταν καπως ολο αυτο, τωρα καταλαβαινω οτι ετσι ξεφευγαν με τον τροπο τους.

Ναι ελα μου ντε, και εγω ΜΕΤΑ το καταλαβα.......οπως επισης και το οτι αυτη η 'δουλεια' που κανω τωρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΠΟΤΕ.......24/7.......συνεχεια.......

Εννοειται και για μενα οσο δυσκολο κι αν ειναι δεν το μετανιωνω και νιωθω πολυ τυχερη που μπορω να μην χανω στιγμη απο το παιδι μου. Ειναι και αυτες οι στιγμες που δεν μπορεις να παρεις ανασα απο την πιεση αλλα αντισταθμιζεται το δυσκολο κομματι απο αυτα που κερδιζεις με το παιδι. Αλλωστε δεν ειχα και εναλλακτικη θα επρεπε το παιδι να παει απο βρεφακι παιδικο κατι που δεν το ηθελα με τιποτα μιας και ηταν και προωρακι με πολλα θεματα αλυτα μεχρι τουλαχιστον και τα πρωτα του γενεθλια.

Αλλα οταν τον παιρνει η γιαγια καμια ωρα την εβδομαδα οπως καλη ωρα τωρα τελεια μια χαρα μου καλοπεφτει. Αλλα η γιαγια δυστυχως δεν μπορει να κανει πολλα περισσοτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...