Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Μαρή Νίτσα, συντονίσου επιτέλους! Είπαμε, η Φωτεινή είναι στη Νέα Υόρκη, κι οταν εμείς εδώ έχουμε νύχτα, αυτοί έχουν μέρα! Φωτεινή, πολύ μου αρέσει να διαβάζω τα σχετικά, άμα δε βαριέσαι, γράφε μας!

Kαλημέρα κορίτσια!

Μαρή Νίτσα, συντονίσου επιτέλους! Είπαμε, η Φωτεινή είναι στη Νέα Υόρκη, κι οταν εμείς εδώ έχουμε νύχτα, αυτοί έχουν μέρα! Φωτεινή, πολύ μου αρέσει να διαβάζω τα σχετικά, άμα δε βαριέσαι, γράφε μας!

Κι εμένα μου αρέσει πολύ να ακούω ιστορίες από άλλες χώρες. Πιο πολύ βέβαια θα μου άρεζε να ταξιδεύω σε αυτές, αλλά ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ξαναταξιδέψουμε.

Που να δεις τι πρήξιμο θα φάει το θαυματάκι για Ινδία:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

γεια σας κοριτσια...

τα χω παιξει λεμε...η αρρωστια μας οσο παει και υποχωρει βεβαια, αλλα απο τις 6 το πρωι που ξυπναει το μικρο δε προλαβαινω να παρω ανασα. καθε βραδυ ξεμπερδευω στις 10 που ειμαι τοσο κομματια....

ειμαι φλωρακι τελικα....

Διαφημίσεις

δε ξερω τι με πειρζει πιο πολυ....

Που αρρωστησε το παιδι, που πρεπει να μεινω μεσα, που τρεχω ολη μερα, που μια ενταση την εχουμε στο σπιτι, που δε βλεπω να βγαζουμε το μηνα οικονομικα....

Μαλλον λιγο απο ολα ...

Εμεις παλι βγαζουμε δοντι και δεν κοιμηθηκα καθολου το βραδυ, ξυπναγε και εκλαιγε συνεχεια. Αποψε θα του δωσω λιγο ντεπονακι μαλλον. Νυσταζω τοσο πολυ...........

Διαφημίσεις

Εμεις παλι βγαζουμε δοντι και δεν κοιμηθηκα καθολου το βραδυ, ξυπναγε και εκλαιγε συνεχεια. Αποψε θα του δωσω λιγο ντεπονακι μαλλον. Νυσταζω τοσο πολυ...........

σε νιώθω, να ξερες πόσο.

χθες έκανα τη βλακεία να της βάλω αντί τα συνηθισμένα ήζι απ, τα άκτιβ φιτ. κατά τις 3.30 την βλέπω που κάθεται στον πωπώ της, ξύπνια και με διάθεση άλλα αντί άλλων. σε κάποια φάση που της χαιδεύω την πλατούλα, μπας και κοιμηθεί, διαπιστώνω ότι το παιδί είναι βρεγμένο.

την αλλάζω, τα πάντα όμως, την πλένω, δεν κοιμάται.

ο μπαμπάς της κοιμήθηκε στον καναπέ. εγώ συμπαράσταση στην ξενύχτισσα κόρη. μια όρεξη που την είχε. μιλούσε ακατάπαυστα.:tongue:

Και ο δικος μου τρωγεται τωρα τελευταια να παμε εξωτερικο αλλα εγω το σκεφτομαι πολυ βρε κοριτσια. Εχει δικιο οτι τωρα ειναι η ευκαιρια αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο σε αυτη την φαση της ζωης μας. Αν μου το ελεγε πριν τρια χρονια θα ετρεχα.

Αχ βρε Σεβουλα για εμας το ξενυχτι ειναι καθημερινη υποθεση απλα οταν βγαζει δοντι δεν κοιμαται ουτε λιγακι. Τον παιρνει ο υπνος και καθε 10 λεπτα κλαιει αλλα δεν γινεται να του δινω ντεπον συνεχεια. Παντως ενα παιδι εκανα αλλα εχω ριξει ξενυχτι για τεσσερα παιδια τουλαχιστον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...