Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mpouxouxou...tha peso kato na xtupiemai! Ti koroidevete, kakourges! :cry::cry:

Mipos to thelo auto to xali?

PS o koumparos to xei to prama, oxi o ksaderfos...akoma xeirotera diladi.

Loipon, sas kalinixtizo, foreis tou politismou sto elliniko internet. Oneira glika!

φορείς του πλακάτ, όχι του πολιτισμού ;)

Καληνύχτα και σε σένα και στη Σέβη!

xxx

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

και θα φωνάζουμε ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ!

:lol::lol::lol::lol:

Ναι κοπελα μου αν και η ειδικοτητα μου δεν ειναι η διδασκαλια. Εχω χαρτια αλλα ειδικευομαι αλλου....στις βασεις δεδομενων....;)

Καληνυχτα κοριτσια......παω για διαβασμα......(οσο προλαβω δλδ)

Μια φίλη της μητέρας μου, από τις μανούλες που θαυμάζω μάλιστα, αφοσιώθηκε σττα παιδιά της.Λέει: όταν γέννησα τη Μαρία είπα τέλος. Δε μπορώ να δουλέψω. Αισθανόμουν πως άμα δούλευα δε θα ήμουν καλή μανούλα.

Εγώ, πολύ πιο μικρή, της έλεγα ότι δε μπορώ να διανοηθώ να μη δουλεύω, κι ότι τι μου λέει, ότι άμα δουλεύω δε θα είμαι καλή μάνα.

Και σοφά μου είπε:Υπάρχουν μανούλες που είναι καλύτερες όταν δουλεύον και μανούλες που είναι καλύτερες όταν δε δουλεύουν;). Εγώ ανήκω στις πρώτες, ομολογώ. Έχω φρικάρει 2 χρόνια τώρα εγκυμοσύνη παιδί εγκυομοσύνη παιδί. 2 χρόνια κλεισμένη μέσα.

Μπράβο σου πάντως θέλει κότσια κάτι τέτοιο:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καληνύχτα κι από μένα! Φωτεινή υπόσχομαι σε 5-6 χρόνια να κάθομαι να σου κάνω παρέα τις νύχτες της Ελλάδας που είναι ημέρες της Αμερικής :lol:

Μάκια!

εγώ πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι μέσα σε αυτό το μικρό σωματάκι κρύβεται ένας άνθρωπος ήδη φτιαγμένος, με προτιμήσεις, ιδιοτροπίες, προσωπικότητα κανονική, απλά του λείπουν οι εμπειρίες.

Συμφωνώ.

Κόρες και εγώ καληνυχτίζω. Ο άντρας μου ήδη έχει πάει για ύπνο και αισθάνομαι ότι το διαζύγιο δεν αργεί:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Εγώ χτες έφυγα χωρίς καν να πω καληνύχτα διότι με πήρα ο ύπνος στον καναπέ βλέποντας το CSI... Κατάντια!!!

Τέλος πάντων, σήμερα είναι μια άλλη μέρα!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Κιουλτάκι τη σεξοφωτό είναι αυτή καλέ?

Φωτεινούλα λύσε μου την απορία... τι δουλειά θα έκανες στις 12.04λεπτά... ε ε ε???

Κικίτσα, κι εμένα μ' αρέσει και με γεμίζει το ότι εργάζομαι αλλά αν έβγαζε ο σύζυγος 5.000ε/μήνα μια χαρά θα καθόμουν σπίτι να μεγαλώνω τα μωράκια μου και θα ήμουν η πιο ευτυχισμένη!!! Αλλά... που θα πάει... θα γυρίσει ο τροχός! Θα μου κάτσει, δε θα μου κάτσει?

Καλημέρα...

Κιουλτάκι τη σεξοφωτό είναι αυτή καλέ?

Φωτεινούλα λύσε μου την απορία... τι δουλειά θα έκανες στις 12.04λεπτά... ε ε ε???

Κικίτσα, κι εμένα μ' αρέσει και με γεμίζει το ότι εργάζομαι αλλά αν έβγαζε ο σύζυγος 5.000ε/μήνα μια χαρά θα καθόμουν σπίτι να μεγαλώνω τα μωράκια μου και θα ήμουν η πιο ευτυχισμένη!!! Αλλά... που θα πάει... θα γυρίσει ο τροχός! Θα μου κάτσει, δε θα μου κάτσει?

Μπα, εγώ έχω φρικάρει εδώ και 2 χρόνια που η ζωή μου είναι μόνο το σπίτι. Έχω ανάγκη να δουλέψω, πέρα από το οικονομικό.

Απλά αν ο καλός μου έβγαζε τόσα λεφτά, θα έκανα κάτι δικό μου.Δε θα δούλευα υπάλληλος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...